Šta je novo?

OnePlus 7 / Pro

Op op, da ispratimo onda community ovih dana..

Sent from my OP7T

Nikad nije radio, ni na closed beti. [emoji36]

Sent from my GM1910 using Tapatalk

https://forums.oneplus.com/threads/...or-the-oneplus-7t-and-oneplus-7t-pro.1379873/

Changelog
System
Update to OxygenOS 11 version
Fresh new UI visual design brings you a more comfortable experience with various optimizations of details
Optimize the stability of some third-party applications and improve the experience
Camera
Updated the camera UI and optimized some of the function paths to offer a more convenient operation
Newly added HEVC codec to reduce video storage size seamlessly, capture and shoot more without compromising on quality
Newly added access to a third-party app to share the picture by pressing and holding it in preview
Newly added the quick access to recording mode by pressing and holding the shutter button and by sliding the button, you can easily zoom in or zoom out
Newly added the playback display in Time-lapse mode to show the actual filming time
Ambient Display
Newly added Insight clock style, a joint creation with Parsons School of Design. It will change according to the phone usage data ( To set: Settings > Customization > Clock Style)
Newly added Canvas feature that can automatically draw a wireframe picture based on a lock screen photo on your phone(Path:Settings-Customization-Wallpaper-Canvas-Choose photo preview and it can be generated automatically)
Always-On-Display feature is under internal test and will be released in subsequent versions. In this build, you can use the "Ambient Display" by picking up your phone or tapping the screen, it can be turned on in the Settings.
Dark Mode
Added the shortcut key for Dark Mode, pull down the quick setting to enable.
Supporting automatically turn on feature & customize time range. path: Settings – Display – Dark Mode – Turn on automatically – Automatically enable from sunset to sunrise / Custom time range
Shelf
Newly shelf interface design, the interface is clearer
Added weather widget, animation effect smarter
Gallery
Supporting Story function, automatically form weekly videos with photos and video in storage
Optimize the loading speed of the gallery, and the image preview is faster

Sent from my OP7T

Kako je bilo u prošlosti? Ako je sad izašla open beta, kad izlazi stable?

Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk

E sad , koliko se sećam na op6 kad sam išao valjda sa stable na betu ostali su mi podaci.
Da li to znači da će i sad da prežive?

E sad , koliko se sećam na op6 kad sam išao valjda sa stable na betu ostali su mi podaci.
Da li to znači da će i sad da prežive?
Trebalo bi da da. Evo ja instaliram upravo.

Sent from my OP7T

Pažljivo sa tim, kukaju indusi da im briše sve. Meni izašao ota, na ob kanalu sam. Sačekaću malo.
b2390265244e160c94f002989779822b.jpg
daa42fccdea15c42f958e1c45d16af96.jpg

Iskreno, samo sam iskliktao, nisam obratio pažnju. Mada sam ok sa wipe-om, nije mi problem.

Sent from my OP7T

Kod:
india-image-size=307343360
ota-id=OnePlus7ProOxygen_13.W.56_GLO_0560_2101120609
ota-property-files=payload_metadata.bin:1836:167652,payload.bin:1836:2599054001,payload_properties.txt:2599055895:221,care_map.pb:921:868,metadata:69:805            
ota-required-cache=0
ota-streaming-property-files=payload.bin:1836:2599054001,payload_properties.txt:2599055895:221,care_map.pb:921:868,metadata:69:805              
ota-type=AB
ota_version=OnePlus7ProOxygen_13.W.56_GLO_0560_2101120609
patch_type=1
post-build=OnePlus/OnePlus7Pro/OnePlus7Pro:11/RKQ1.201022.002/2101120555:user/release-keys
post-build-incremental=2101120555
post-sdk-level=30
post-security-patch-level=2020-12-01
post-timestamp=1610402691
pre-device=OnePlus7Pro
reserve-image-size=632799232
version_name=OnePlus7ProOxygen_13_2101120609
wipe=0
Trebalo bi da ne brise nista, ko moze neka proveri u zip/META-INF/com/android/metadata u metadata.txt
Kod nekih indusa je ota-wipe=yes

Odradio mi je wipe. Svakako sam to i planirao da uradim ovih dana :)
Da napomenem, sa stable sam odradio update.

Isto, nisam baš srećan pošto mi dosta slika nestalo

Sent from my HD1913 using Tapatalk

Pošto sam se oprostio sa svim fajlovima sa fona - još uvek nisam svestan šta mi sve fali i konačno podesio sve kako mi odgovora na phonu, mogu reći da sam zadovoljan 11tkom.

Poslednja izmena:
Sad sam pročitao negde da je problem bio samo sa 7t zipovima.
Da sam malo sačekao, ne bi se češao, jer su valjda ispravili...
Inače, ne radi mi op community app...

Meni za sada deluje ok, ima malo ponekad neki delay pri otvaranju. Više mi smeta sto ne mogu screen size da smanjim, tj smanjen je ali je i dalje veliko. A ne bih baš da čačkam podešavanje u developer modu.

Sent from my HD1903 using Tapatalk

Kad se ulazi u shelf, hoće malo da laguje

Da li je moguće da mi folija (nije fabrička) pravi male probleme oko proximity senzora? Tipa zeza kad pustim glasovnu na wa ili slično.
Jel koristite vi možda neku foliju ili bez? Sve se mislim da je skinem zbog ovoga a plus da bude čist prikaz da tako kažem

Ne skidaj, na takvoj je poziciji senzor. I mene zeza kod glasovnih poruka.

Da li je moguće da mi folija (nije fabrička) pravi male probleme oko proximity senzora? Tipa zeza kad pustim glasovnu na wa ili slično.
Jel koristite vi možda neku foliju ili bez? Sve se mislim da je skinem zbog ovoga a plus da bude čist prikaz da tako kažem

Ja skinuo foliju jer se nešto zagrebala.
10x lepši ekran za touch

Ja sam skinuo fabričku odmah jer mi se nakupljala prašina na krajevima. Ali sam stavio onu mobile outfitters, sve super ali da, nije kao bez nje izgled ekrana..

Nadam se da ce doc Srpski sa dolaskom Oxygen 11 na 7T. Jesam mozda dosadio vise put sam to pominjo al nedostaje jos taj jezik.

Razumem da ljudima treba srpski jezik na telefonu, ali ja ne bih mogao da koristim na našem jeziku telefon, nema šanse iako nisam preterano vešt sa engleskim [emoji1]. Ma samo da stigne 11, smorila je malo desetka [emoji16]

Sent from my Oneplus 7 Pro

Vrh Dno