Šta je novo?

OnePlus 7 / Pro

To je ovaj update sto sam ja odradio pre par dana pa mi je ulepsao zivot sa tastaturom [emoji849]

Sent from my GM1910 using Tapatalk
Yup... Kakav autizam.
5622bf98c74b01c89ed591f8599098ae.jpg
daaa1ad8f40b97cb54d9ce5afc385357.jpg

Katastrofa. Na kraju cu da rootujem telefon samo zbog toga.

Ja imam taj problem sa tastaturom od kako sam kupio telefon, od tada sam imao jedno 4 updatea stable, evo sad cetvrta beta i dalje isto...

Sent from my OnePlus 7T using Tapatalk

Jel na svim tast ili? Ja sam na SwiftKey

BTW jel imate nativno call recording enabled ili ste kao ja preko onog app jOnePlus Tools?

Sent from my HD1913 using Tapatalk

Call recording ne koristim ali vidim da ga nema po defaultu , a sto se tice tastature, koristim G Board.

Sent from my OnePlus 7T using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ja sam na SwiftKey i ima isto. Samo je meni to ok.

Ima li način da se to skloni?

Ja koristim navigacionu traku tako da ovo sa tastaturom nema ok je normalna je na 7T a i meni je stiglo najnovije azuriranje.

Dap. Imas na Oneplus subu na redditu gomilu tema, kuka narod vecinski kao i mi ovde. Mozda i ubace opciju da se ugasi, ali iskreno cisto sumnjam.

Bukvalno ne vidim poentu zašto su stavili..

7pro 6/128 pao na 480 na kp. To vec lici na nesto. Samo me sirina telefona malo odbija (tu je 8ica nonpro bolja), ali i dalje je predobar.

Vreme je da spadne, izašao je pre više od godinu dana.

Aj što se održa al što je i porasla za skoro 100e preko [emoji2957] ...prvi put da sam to video kod nekog telefona!

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Od novog apdejta ne mogu da swipe preko SwiftKey da uradim back ili da je spustim, a nakon nekog vremena nestane ona nova strelica ispod tastature.. Možda je povezano sa novim apdejtom tastature a može i sistema.. Ne znam

Imam novi apdejt telefona i tastature i to mi se ne dešava. Može i swipe a imam i strelicu.

Sad mi kažu da je bug to tastature, vratio staru verziju i sad je sve ok

Od novog apdejta ne mogu da swipe preko SwiftKey da uradim back ili da je spustim, a nakon nekog vremena nestane ona nova strelica ispod tastature.. Možda je povezano sa novim apdejtom tastature a može i sistema.. Ne znam

Uu ovo za back me izludjuje ceo dan, moraću da vratim staru verziju

Sent from OnePlus 7 Pro

Jel zna neko dal ima asphalt 9 sad support za 60 fps, ako ne da li će biti? Pošto vidim spala cena telefona možda i kupim najjaču verziju?

Misliš na 90hz?

Misliš na 90hz?

Mislim na 60fps u podesavanjima te igre da li ima, ako moze neko da slika ako ima.

Takodje me zanima da li ima velike razlike izmedju oneplus 7 pro 256/12 i oneplus 7t pro 256/8

Najvise me zanima zbog razlike u ramu da li uticati to u narednih 5+ godina za neku app zahtevniju, a naravno i cene, 60e je razlika izmedju ta dva modela.

Ako stvarno planiraš telefon da koristiš i ne menjaš narednih 5 godina, otvori se za tih +60e, počasti sebe...ti to zaslužuješ!

Bukvalno ne znam nikog ko uzima flagship (može i prošlogodišnji) a da će ga koristiti 5 godina.
Jednostavno se mijenja...

Srednju klasu ljudi koriste po 5 godina jer njima telefon služi kao telefon (i videofon).

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

Evo ja sam se nameračio na jedan od pre 2 godine ako je mojoj Ultri zaista došao kraj. Vrlo jednostavno - više mi se dopadaju stariji telefoni od ovih modernih. Pojma nemam zašto.

Uzeo sam još davne 2012 kad je tek izašao Samsung Galaxy Grand i9082 Duos koji je dual core i još koristim ali to je presporo za mene. Uzeo bih sada OnePlus 7 Pro ali me zanima da li da ga preskačem da čekam još koju godinu kada će moći ovo što sam pitao u vezi Asphalta npr.. Ja ako ga sad uzimam pogotovo za duplo više para očekujem da me služi isto kao i navedeni telefon s tim da nema kočenja jer dual core je stvarno nešto sporo a i Samsung je, usporio se vremenom, tako da mi treba nešto jako i naravno koristiću sigurno najmanje 5 godina, gde ću tolike pare svake 2 godine, jedino ako se uspori telefon ili izađe nešto mnogo zanimljivije.

Negde se u temi pisalo gore da je pala cena za 7Pro, da napišem da nije [emoji16]. Jurim za burazera da uzmem nov, i svaki oglas ispod 560e nema na stanju i ne može se nabaviti, ne znam što i drže te oglase tako ispod 500e, kada ih neće ni biti više a pitanje je i da li su ikada bili novi po tim cenama, tako da cena ne pada, sa razlogom naravno.

Sent from my GM1900 using Tapatalk

Nigde se nije pisalo da je pala cena, čak šta više otišla je gore...posebno za polovne telefone se odnosi

Ima par postova gore, nebitno uglavnom. Čak je i obična sedmica skupa (neopravdano).

Sent from my GM1900 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno