Šta je novo?

OnePlus 7 / Pro

Ni ja ne vidim smisao toga pored lift to wake, jedino bih voleo da ubace i wave to wake, kad već izbacuju LED lampicu.

Voleo bih da ima ona fora kao kod Motorola da malo zarotiraš telefon i uključiš blic, ovako crtam V na ekranu da ga upalim pa ne uspe baš uvek.. A blic koristim svaki dan..

Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk

Svakako niste u obavezi da ga koristite ali lepo je videti AOD na OP i pored toga sto ume dosta baterije da pojede. Lift to wake je mozda i najbolja opcija, pored klasicne led notifikacije koja je ipak i dalje najbolje resenje. [emoji4]

Na OP6 dovoljan mi je bio onaj ambijentalni kako se vec zvao? Kad podignete tel on zavetli kao always on vidis koliko je sati imal kakvo obavestenje pristiglo i gasi se. Inace alway on ne koristim imao sam samsunge koji to imaju sad huawei imam al vise volim koji sat duze trajanje baterije

Pa nije baš da AOD troši toliko baterije. Meni je programiran da radi 14h pa nisam primetio da nešto drastično utiče na autonomiju, plus imam aktiviran i edge lighting. Na S7 sam ga imao, trošio je možda 5% baterije.
Meni lično je to jako korisna opcija i treba na svakom telefonu da postoji uz rgb led lampicu.

Svakako zgodno ga imati ali meni na 7T funkciju radi i lift i tap to wake.
Vise bih voleo da posvete app za kameru.

Sent from my HD1903 using Tapatalk

Gde info za aod?

Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk

Ja sam instalirao open beta 2 ali ja ne vidim gde je opcija za aod?
Ako misle na ambinet display I tap to show, to je već bilo, ne vidim tu ništa novo.

Ja sam instalirao open beta 2 ali ja ne vidim gde je opcija za aod?
Ako misle na ambinet display I tap to show, to je već bilo, ne vidim tu ništa novo.

Ne ne, ne Ambient Display nego pravi Always On Display, kao na Samsung i LG-u. Da ti sat, datum, vreme i propustena obavestenja stalno budu prikazana u odredjenom obliku.

Pa rekoše da to ima u ovoj Beti a ja nigde ne vidim opciju.

A što se tiče 60 fpsa u Asphalt može li neko da proba? Na kom sve drugom telefonu i skupljim i jeftinijim "bez notcha" sve to može da "cepa" da leti? :D

A što se tiče 60 fpsa u Asphalt može li neko da proba? Na kom sve drugom telefonu i skupljim i jeftinijim "bez notcha" sve to može da "cepa" da leti? :D
Pa mogu na da probam, al ne znam kako da ti dočaram kako izgleda to sve haha

Nema ta podešavanja, ali svakako na ovom ekranu sve prelepo izgleda..

U redu, hvala, inače može na iPhone 11 pro, nadam se da će moći i na OnePlus 7 Pro jer izgleda prezanosno telefon još igre da budu u ful sve :)
https://youtu.be/ln7BTegzFsI?t=603
Na tom snimku se vidi malo bolje o čemu pričam, mnogo laganije ide i tera na 60 frejma :)
Nadajmo se da će uskoro nadograditi iz Asphalta na oneplusu da tera i on.

A nisam neki gejmer na telefonu, igram simcity i to je to haha

Pozdrav, zna li neko zasto nema opcija da se ugasi beauty mode osim na selfie kameri?

Pa na zadnjoj nema taj mod svakako?

Ima li nekoga da je na Open Beta 2 na 7TPro? Kakvi su mu utisci? Kod mene je generalno sve ok, ali sam primetio da se telefon greje više. Posle 10-tak min u igrici dođe do 50-55 stepeni.

Ja sam na open beta 2 i gledam kako da se vratim na stable.
Isto sam primetio to za grejanje i kraće trajanje baterije.

Ja sam na open beta 2 i gledam kako da se vratim na stable.
Isto sam primetio to za grejanje i kraće trajanje baterije.

Mozes da se vratis na Stable s tim sto ces sve izgubiti, odradice factory reset. Ja cu sacekati jos jednu Betu da vidim da l ce se nesto promeniti, ako se, vracam se na Stable.

Ne radi mi se wipe, I ja ću sačekati još jednu betu, nadam se da će se popraviti situacija.

Ja sam zadovoljan baterijom, obzirom da koristim dual sim, wifi ne palim. Stock 10.0.4 EU
1440p i 90hz
335915a27fc05bc795badce56daf350f.jpg
6aa32529426626a16b18e9773f82ee7f.jpg

Sent from my GM1910 using Tapatalk

Zavisi kako kome. Meni bi npr bilo skupo da dam 500e za polovni mob bez garancije.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Ništa sa exynosom ne dolazi u obzir iz principa. Koji gcam koristite trenutno i koji xml?

Ništa sa exynosom ne dolazi u obzir iz principa. Koji gcam koristite trenutno i koji xml?

Ja sam trenutno na Urnyx 7.3.018 v1.5 sa ghost_urnyx05_7.3 xml-om. Zbog situacije i vremenske prognoze (oblacno) nisam nesto preterano slikao, pa ne mogu i reci neku razliku u odnosu na prethodnu verziju (7.2).

Vrh Dno