Šta je novo?

OnePlus 7 / Pro

Xeu 9.12.26 je kod mene, probao preko disablera da obrišem asistenta ali mi je telefon zaglavio u bootloop-u. :d
^ ako često pritiskaš enter ili tačku pa slučajno prevučeš prst u donjem desnom ćošku upali se.
Pokušavam sad da uradim to namerno i ne uspevam [emoji16]
Navigation bar koristim, ne gestures

Sent from OnePlus 7 Pro

Xeu 9.12.26 je kod mene, probao preko disablera da obrišem asistenta ali mi je telefon zaglavio u bootloop-u. :d
^ ako često pritiskaš enter ili tačku pa slučajno prevučeš prst u donjem desnom ćošku upali se.

Ja sam to sve pogasio i obrisao :d

Procurele specifikacije za OP 8.
6.55" FHD+ ekran 90Hz, 8GB rama, jedino što će biti SD 865. I dalje će 7T Pro biti bolja opcija. E sad, verovatno će 8 Pro imati 2K 120Hz ekran.

Pa dobro klasika, i onda za T verziju poboljšaju malo i to je to

Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk

OP8 ako bude sve tako + ravan ekran, to je to [emoji4]

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Čekamo potvrdu wifi charging pa da se skupi kinta.

Sent from my Pixel 3 XL using Tapatalk

Čekamo potvrdu wifi charging pa da se skupi kinta.

Iskreno, meni barem to i nije neka stavka koja mi je vazna, cak mi je i nebitna da l telefon podrzava ili ne. Imao sam S10+ i retko kad sam punio bezicno telefon. Jednostavno sam se razmazio ovim Warp 30T punjenjem i ne treba mi nista drugo.

Nit volim punch hole(a kamoli notch) nit bih koristio wifi punjenje.. Ovaj warp na 7t pro me obara sa nogu svaki dan haha
Ja sam baš baš zadovoljan sa 7t pro i tako će ostati koliko vidim taman dok ne dođe vreme za novi, a možda i duže..

Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk

Sto se brzine punjenja tice oba su jako slicna ,razlika je mozda u 2,3minuta. Oneplus 7t pro je fenomenalan uredjaj ali je meni par puta u kolima zafalilo odsustvo istog kao sto mi i olovcica fali pa sam se vratio na n10 sto ne znaci da necu opet posle nekog vremena uzeti OP

Da pogotovo u kolima gde je stvarno lepo bez kačenja na kabl.

Kako da potvrdim odredjeni .xml fajl u Gcam-u? Kad kliknem 2 puta levo ili desno od shutter dugmeeta, otvori se padajuca lista sa .xml fajlovima i kada izaberem onaj koji hocu, imam delete, cancel i restore. Delete ga brise, cancel gasi listu a restore vraca na prethodni. Sta radim pogresno? Hvala

Restore vraca na taj kojo si izabrao

Evo npr upalim kameri i bude mi selektovan nameless v1_night a ja hocu nameless v6. Kada izaberem nameless v6 iz liste i kliknem restore, vrati mi na nameless v1_night. A kada selektujem onaj koji hocu prozor ne moze da se ugasi dok god ne kliknes cancel ili restore.

Ne znam meni je sve radilo ok
Ne vrati ti na taj nego ti je taj prvi na listi sigurno posto ide abecednim redom. Ubaci 3,4 config fajla pa vidi u podesavanjima da li se nesto menja kada promenis config fajl

Poslednja izmena:
Vi koji koristite Gcam, koji je po vama "najbolji" .xml za Gcam. Znam da nema najbolji jer ih ima mnogo i svaki ima prednosti i mane, ali koji uglavnom koristite?

Ja sam na urnyx-2.0-hoolm-v3-best vec neko vreme, Urnyx v2.2 app instalirana.
Doduse, kisa pada vec nedelju,dve pa i nisam nesto imao priliku da slikam i testiram druge xml.

Momci samo pitanje da li vrijedi sedmica obicna ali 8/256 verzija 380€ zapakovana :D

Da li ce izlaskom osmice osjetiti se pad cijena novih modela? Kako je bilo proslo godina ako se ko sjeca :D

Ja bih običnu sedmicu zaobišao iz dva razloga.
Kamere nisu neke a u nema 90hz ekran.
Za malo više para juri 7pro ili 7t, 7t pro je malo više skuplji. Cene će padati ali ne očekuj nagli pad cena. Op6 se još uvek drži iako je 2 hod star model

Ja bih običnu sedmicu zaobišao iz dva razloga.
Kamere nisu neke a u nema 90hz ekran.
Za malo više para juri 7pro ili 7t, 7t pro je malo više skuplji. Cene će padati ali ne očekuj nagli pad cena. Op6 se još uvek drži iako je 2 hod star model
Ma pisi propalo onda, ovdje kod mene toga bas slabo ima, mislim u BiH i to je sve ono tu i tamo, 7 pro preko 500€, ovaj mi slucajno izleti dok sam trazio ostale neke modele pa reko da pitam, jer nemam neku orijentaciju cijene jer ih bas bas slabo ima :D

Pa cena je u principu ok. Za te pare realno nemas mnogo boljih izbora. Mislio sam da je 7t 50-60€ skuplji pa bi se svakako isplatila doplata

Pa cena je u principu ok. Za te pare realno nemas mnogo boljih izbora. Mislio sam da je 7t 50-60€ skuplji pa bi se svakako isplatila doplata
7t 560€, a 7 pro 540€, bas lude cijene

Mislim to mi je bas previse, cak i ovih 350€ za obicnu sedmicu mi je previse ali ono moram malo istraziti da vidim da li se zavaliti toliko :D

Znam da su Oneplus bas vrh mobiteli, da su hardverski sami vrh i da imaju onaj svoj sistem koji leti, ali iskreno nikog ne znam da je imao oneplus pa da vidim to sve iz prve ruke :D

Nerealno visoke cene... Ja sam uz malo sreće na E-bay-u kupio 7t za 380e doduše kineska verzija.
Inace su ispod 450€ (420-450)

Ja sam uzeo sedmicu običnu pre 5 meseci, za tu cenu koju si ti pomenuo, tada još nije bio 7T izašao i cenovno je bio bestbuy, hteo sam da osetim OP i Oxygen... Iskreno više bih voleo da je bilo tada 7 Pro za 450 ne bih razmišljao. Inače sa sedmicom mi ništa ne nedostaje, osim wide lensa i voleo bih 90hz ekran bez noča. Da je običan sada 330-40e vakum pa i da ga uzmeš, ovako... Ni na nebu ni na zemlji...

Sent from my GM1900 using Tapatalk

https://www.xda-developers.com/oneplus-7-oneplus-7t-oxygenos-update-january-2020/
396caadd97f3c32d3f32ae029953584d.jpg

Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno