Pa procitaj link svi su prijavili da kada se ukljuci nfc baguje touch a kada ga iskljuce sve ok. Mozda je nfc u kombinaciji sa necim drugim .Teško da nfc može da bude problem, to je komad žice umoran u krug, ne emituje ništa što bi moglo da ubaguje displej
P30 Pro
Koliko sam razumeo nije panel, nego kontroler panela, panel kao panel ne dobar. Što je po meni dobra stvar, lakse se rešiDa je tako onda bi i kod Poco F1 problem bio resen gasenjem nfc-a. Problem je u samom panelu, los kvalitet, neproveren kvalitet i eto mjau mjau
U svakom slucaju je u pitanju los kvalitet i nedovoljno testiranje. Mislim podelis telefone ljudima i das im listu sta sve da testiraju i cekiraju , ovo je pocelo da zeza ubrzo posle izlaska telefona da su testirali otkrili bi posle par dana.Da je tako onda bi i kod Poco F1 problem bio resen gasenjem nfc-a. Problem je u samom panelu, los kvalitet, neproveren kvalitet i eto mjau mjau
Haha kakvi šabani, a mislio sam da je ovo cool telefon. Prvo ono da ne može da snima sa ultrawide kamerom, sad ovo...sramotahttps://youtu.be/UHCS4iKEmYc
Je l' neko skontao ovo, sa telephoto kamerom (prebaciti na 1:40, na videu)?
Koristi se samo za portrete, a ne i za optički zoom.
Mislim, možda se ne razumem ili lik radi nešto pogrešno, ali ako je u pravu, baš je bzvz što tako radi kamera...
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Plus je u Kini 8/256 za 390e.. čista krađa
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari