Šta je novo?

OnePlus 7 / Pro

I ja se nadam da ce da srede stvar i da neće da se pretvori u ogroman problem, hteo sam da ga kupim :)

Neće mi otvori link gore, mislite na problem sa ghostovima na ekranu?

I ja sam počeo da razmatram telefon, sve mi pasuje osim što je Švabo epski napljuvao kameru...

Hawaii Mate 10 Pro

Izgleda da je problem sa NFC kada se iskljuci problem nestaje. Sad da li ce se vremenom pogorsati ko zna. Izgleda da sve kompanije previse zure sa telefonima i ne testiraju dovoljno jer ni ove velike kao samsung i apple nisu izuzetak.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Teško da nfc može da bude problem, to je komad žice umoran u krug, ne emituje ništa što bi moglo da ubaguje displej

P30 Pro

Teško da nfc može da bude problem, to je komad žice umoran u krug, ne emituje ništa što bi moglo da ubaguje displej

P30 Pro
Pa procitaj link svi su prijavili da kada se ukljuci nfc baguje touch a kada ga iskljuce sve ok. Mozda je nfc u kombinaciji sa necim drugim .

Da je tako onda bi i kod Poco F1 problem bio resen gasenjem nfc-a. Problem je u samom panelu, los kvalitet, neproveren kvalitet i eto mjau mjau

Da je tako onda bi i kod Poco F1 problem bio resen gasenjem nfc-a. Problem je u samom panelu, los kvalitet, neproveren kvalitet i eto mjau mjau
Koliko sam razumeo nije panel, nego kontroler panela, panel kao panel ne dobar. Što je po meni dobra stvar, lakse se reši

U svakom slucaju je u pitanju los kvalitet i nedovoljno testiranje. Mislim podelis telefone ljudima i das im listu sta sve da testiraju i cekiraju , ovo je pocelo da zeza ubrzo posle izlaska telefona da su testirali otkrili bi posle par dana.

I do not test my code, but when I do, I do it in production [emoji16]

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

Mislim da ce OP6 biti najkomletniji uredjaj koji je do sada OP objavio.
Steta sto ga mesecima nema u ponudi na KP...
Retko ko se zalio na njega, i po pitanju hardvera i po pitanju softvera. A proslo je godinu dana od kako je na trzistu.

Poslednja izmena:
https://youtu.be/UHCS4iKEmYc

Je l' neko skontao ovo, sa telephoto kamerom (prebaciti na 1:40, na videu)?
Koristi se samo za portrete, a ne i za optički zoom.

Mislim, možda se ne razumem ili lik radi nešto pogrešno, ali ako je u pravu, baš je bzvz što tako radi kamera...

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Tako radi na op6 i op6t

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da, ali (možda grešim) OP6T nema telephoto kameru, sa (navodnim) optičkim zoom-om?

OP7Pro ima.

Za zum i dalje koriste primarnu kameru a ne telephoto

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Pa to je bzvz, u najmanju ruku. Čemu reklamiranje optičkog zuma ako se ne koristi?

https://youtu.be/UHCS4iKEmYc

Je l' neko skontao ovo, sa telephoto kamerom (prebaciti na 1:40, na videu)?
Koristi se samo za portrete, a ne i za optički zoom.

Mislim, možda se ne razumem ili lik radi nešto pogrešno, ali ako je u pravu, baš je bzvz što tako radi kamera...

Haha kakvi šabani, a mislio sam da je ovo cool telefon. Prvo ono da ne može da snima sa ultrawide kamerom, sad ovo...sramota

P30 Pro

Ja još pre neki dan prvi put fotkao sa 'optičkim' zumom, nisam ni znao za tu opciju. Mislio sam da koristi pomoćnu kameru, jer ima ful 16 MP rezoluciju, pitam se sad kakvu su onda interpolaciju radili.
ea2a2fa9eb55ade3b2b5eda0344740ed.jpg

Plus je u Kini 8/256 za 390e.. čista krađa

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Glumimo ozbiljnu državu ybg. [emoji2373]
Nema šanse da izbace nešto slično Pokofonu, za 300e.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Pa i u Evropi imas carinu i porez na robu iz Kine,ne moze biti ista cena kao u Kini nikako

Koja je cena bila u winwin za op6/t kod nas a koliko u Evropi, a koliko u Kini?
Evo ja ću odgovoriti sam sebi.
Oko ~€680 kod nas, €530 u Evropi, u Kini ~€399.
8/128gb verzija

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Vrh Dno