Eh, zategli Kinezi carinu![]()
Nema ga u ponudi![]()
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Ima 6t koji je skuplji od 7zanimljivo.
These allow our review unit to achieve a satellite fix with up to 6 metres accuracy outdoors, which is comparatively inaccurate for a flagship smartphone.
https://www.notebookcheck.net/OnePl...98.0.html#toc-oneplus-7-pro-smartphone-review
Ovako se radi review, muka mi je od povrsnih youtube review-era...
Jedna zanimljiva stavka:
Ja bih pre išao na 8, čak je i 8 previše realno, o 12 već da ne pričamNe znam koji da pre-orderujem, 12/256 ili 8/256? Jel vredi tih 4gb rama 65eur?
Ni jedan, vidis da je los mob. [emoji14]Ne znam koji da pre-orderujem, 12/256 ili 8/256? Jel vredi tih 4gb rama 65eur?
Ja bih pre išao na 8, čak je i 8 previše realno, o 12 već da ne pričam
12/256 ako planiraš 2+ godine da ga vozaš.Ne znam koji da pre-orderujem, 12/256 ili 8/256? Jel vredi tih 4gb rama 65eur?
2 do 3m. Možda je nekome to smešno ali 6m je mnogo veliko odstupanje.Koliko je standard za danasnje flagshipove?
Sent from my iPhone using Tapatalk
To što je fizički moguće napuniti 12GB rama ne znači i da je potrebno tih 12GB.12/256 ako planiraš 2+ godine da ga vozaš.
Edit:
Sa op6t teme, verzija sa 8gb rama.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
![]()
12/256 ako planiraš 2+ godine da ga vozaš.
Edit:
Sa op6t teme, verzija sa 8gb rama.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
![]()
Po nekoj mojoj logici što se više rama ima to apk zauzimaju više , lupam WhatsApp zauzme 300mb na mobu od 4gb a 500mb na mobu od 8gb.. neka me neko ispravi ako grešim ?
Zato mi ta jurnjava za ramima nije jasna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari