Šta je novo?

OnePlus 5T

Pa valjda punjac na svaki sto [emoji3]

Ocigledno je da smo mi iz Srbije pobili fazon izbacivanja telefona na sto u kaficu, pa sad videli I oni.

... Ameriko sisala si vesla!

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Meni sa druge strane koji preko godinu dana punim tel bežično je sad nezamislivo da se vratim na redovan punjač. Koristiti telefon možeš i dok je na punjaču (doduše da gledaš nešto, eventualno otkucaš kraći text) bez problema. To da se puni 5h ne znam gde si video ili pročitao, apsolutno netačno ;)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Nije baš 5 sati, ali jeste puna 4 sata, makar meni (od 10% do 100% na N8).

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Ево један детаљни опис (тј прелиминарни):

https://android.hdblog.it/2017/11/16/OnePlus-5T-LIVE-batteria-dalle-ore-730/

На италијанском је, али се може разумети на основу слика. Лик узме телефон и тестира га целог дана, и гледа каква му је батерија. Успут описује утиске у раду, фотографише и тако.
Мени се оне слике нимало не свиђају.

Zar si očekivao dobre fotke od ove kamere? Pusti ti njihovu reklamu, jedna za dan, jedna za noć, po njima bi ove kamere treble da su duplo bolje od konkurencije.
Zna se ko ima najbolju kameru, Pixel, pa ostali, iPhone/Samsung. HTC sa U11 se dosta popravio, Mate 10 Pro prijatno izenanađenje. Ostalo kaska.

Meni izuzetno privlacan ovako na prvi pogled , nervira me sto se dizajna tice sto za nijansu strci kamera pozadi , ali pitanje je koliko......@Nikola1994 , mislis da su case-ove dobili samo ovi za review i to ? Onda smor....

@čkalja aha, sigurno, mislim da je svaki case oko 25+ $ otprilike...

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Onda smor bas....sad gledam i po neki video , first look i ostalo, nema OIS na te 2 kamere , ostalo ok , cak sam prijatno iznenadjen glasnocom zvucnika , bitno da nema onog jelly efekta

To videh , mislio sam da su se otvorili i za one druge , zbog felera sa displejom na 5ici.....

Poslednja izmena:
Kad otprilike stize 5t kod nas. prethodne telefone nisam uopste gledao, pa ne znam koloko otprilike je vremena potrebno da stignu kod nas.

Stigne kod nas kako? Ako misliš na KP zavisi od prodavaca, možeš se čuti s njima, pa će ti dati informacije, ali zvanično u prodaji kod nas ga nikad nije bilo

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

I na kp je na pocetku po pravilu znatno skuplji nego preko.

Sent from my iPhone using Tapatalk

https://www.youtube.com/watch?v=E1besnW-Oww
Svuda 5T brzi osim u 4k renderovanju(qcom poznat po tome...).
RAM Managment gotovo perfektan.

Oduvao 10. Tu obradu 4K videa bih i izbacio, nije da je koristim svaki dan, niti snimam u 4K.

Šteta za kameru, najveća i glavna mana. Bolje jedna sa OIS odlična, nego dve za reklamu.

Oneplus 3 sam bez ikakvih problema naručio direktno sa sajta. Isporuka u HR, a plaćanje našom karticom. Sada sam probao da kupim 5t, međutim ne prolazi plaćanje sa našom karticom, odnosno izgleda da zemlja plaćanja i zemlja isporuke više ne mogu biti različite. Da li je neko možda kupovao?

Dobio sam na email promociju, ako kupim OP5t dobijem 50% na accesoirs . Odem da vidim sta je, medjutim nista interesanto. Hteo da proverim da li ima da se kupi OP5 , medjutim nema. Ne razumem zasto nema OP5 sad

U Americi day one only promocija.
50020de3c2b0670204dfbeb242f16eb3.jpg

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

OnePlus confirms it won't have Project Treble on any current devices, including the OnePlus 5T

nexus2cee_trebble-hero.png

That means devices can be updated faster and longer, but only the ones that launch with Oreo. Google updated the 2016 Pixels with Treble, but that was a special case. Essential, too, is reportedly working to make Treble a reality.

http://www.androidpolice.com/2017/1...-treble-current-devices-including-oneplus-5t/

Essential 450$ trenutno, a kamera i druge sitnice popravljene !

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jedva čekam da vidim šta će biti od tog treble-a, ali sve nešto kontam da će biti kao i ranije.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Videćemo šta će biti sa mate10 i u11+ pošto oni dolaze sa 8.0 a to znači da "moraju " da imaju treble

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Oneplus 3 sam bez ikakvih problema naručio direktno sa sajta. Isporuka u HR, a plaćanje našom karticom. Sada sam probao da kupim 5t, međutim ne prolazi plaćanje sa našom karticom, odnosno izgleda da zemlja plaćanja i zemlja isporuke više ne mogu biti različite. Da li je neko možda kupovao?

Probaj da platiš paypalom.

Prošlo mi je sinoć kada sam stavio adresu u HR i za shipping i za billing. Estimated delivery Nov. 29, 2017 :)

Vrh Dno