Šta je novo?

OnePlus 3

Samo ta dva parametra si promenio?
Baš ću da probam....

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Aha, samo ta 2. Evo primer, gcam vs stock. Ivica ekrana monitora se najbolje vidi.
19707a6f4c331e40bdcd5c2efad9c52b.jpg
d6a8f6bf9a86a81999435a88c39b178f.jpg

Telefon mi se zaglupio skroz...
Restartovao sam ga, gasio na par minuta, ništa...
Od kako je izašao ovaj novi update telefon radi 2x sporije.. Ne mogu da otvorim kameru, Viber..

Telefon mi se zaglupio skroz...
Restartovao sam ga, gasio na par minuta, ništa...
Od kako je izašao ovaj novi update telefon radi 2x sporije.. Ne mogu da otvorim kameru, Viber..

Probao factory reset iz recovery-a?

Nisam probao... Sve je mrtvo, mogu samo da pozivam, primam pozive, sve ostalo ne reaguje...
Imam na telefonu brdo nekih poruka i poziva od ljudi koje trebam da memorisem, ako ga sad resetujem sve se gubi...
Tacno mi dodje da ga razlupam

Desava se isto i drugima, mora reset ***. Eno tona Indusa kuka po forumima. Ja uvek uradim clean flash, preko titanium bekapa sve bekapujem od aplikacija(+data) do sms i poruka. Sve ukupno traje 10 min, bekap+restore.

Hahahah
Pocinjem da se smejem se na nervnoj bazi... **** im pas mater i njima i telefonu i ovim usranim updatovima i svemu i meni i kad sam presao na ovo zutokljunsko ***** od telefona

Hahahah
Pocinjem da se smejem se na nervnoj bazi... **** im pas mater i njima i telefonu i ovim usranim updatovima i svemu i meni i kad sam presao na ovo zutokljunsko ***** od telefona

Letos u Grckoj mi se desila ista situacija, sad evo ponovo!

Pa bar nam ne eksplodira baterija/telefon, niti se restartuje kad dobijemo sms, nit bootlupuje posle par meseci [emoji16][emoji16][emoji16]
Savet posle svakog update-a uraditi fabricki reset, uz bekap naravno.

Eo, 5 minuta aplikacije+sms+pozivi bekapovani, sad na komp i ubacujem ovu beta, posle restore jos 5-10 min i to je to.
6d1acd0d9e109a708546bb1204ba87f5.jpg

Poslednja izmena:
Ček, ček, update- ovao si na Oreo sa 7 - ce sa dirty flashom i kukas? Bez uvrede ali....

Evo ja da se prijavim da sam uradio dirty flash, bio spreman na factory reset, ali htedoh da vidim kako će raditi. Nemam ni najmanji problem, a uradio sam flash onog dana kada je okačena informacija u ovoj temi.
Ah, da: ova poslednja Google kamera me zeza (instalirana posle flešovanja ROMa), ali ko zna šta je razlog...

Uoravo ona koju si ti kačio pre neki dan, i baš sa tim podešavanjima koja si pomenuo. Kada slikam, desi se da mu treba po 10sec da uradi HDR obradu, pri čemu je telefon smrznut.
Hmmm, cudno. Meni to traje oko 3-5 sekundi, al' se telefon normalno ponasa, tj ne ubaguje se. Ne znam do cega to moze biti.

Hajde da podelim sa vama jedan problem koji se dešava na Oreu. Naime nakon nekog vremena Facebook (kao i Facebook Messenger) prestaju raditi. Javljaju grešku - can't connect... Check your internet connection. Prvo sam mislio da je do mene jer sam vrati apps preko Titanium Backup-a, brisao, deinstalirao, brisao iz recovery - a... Vratio na 7.1.1 na par dana - radi OK.
Uradim clean instal na Oreo ponovo i skinem aplikacije preko Play Store - a (juče) i proradi kako treba... do jutros. Facebook jednostavno prestane da osvežava feed i kada sam obrisao samo cache napiše ponovo istu grešku. Messenger ga sledi. Deinstalirao sam obe (ponovo) i trenutno koristim Power for Facebook koji radi kako treba.
Btw i ostale aplikacije te namene rade, samo FB i Messenger neće. Da li se neko susreo sa istim problemom?

Nemam probleme koje si naveo, ali fb mi je preko chrome-a nije app. Ali imam drugih "problema". Cell standby kao i mnoge druge, led notifikacije ne rade za pojedine app (rešenje light manager) kao i sitni nedostaci preko kojih se može preći. U pitanju je oos 5.0. Radi ok Ali nije final.

Radi i meni FB preko Chrome - a, kao i preko Friendly for Facebook, Metal, Phoenix,.. Nece samo zvanična. Da ironija bude veća radi i Facebook Lite?! Sa Cell standby nemam problema. Uključen WiFi, sinhronizacija svega i svačega (Viber, WA, 2 naloga,...) skine mi 2% za 7h noću. Za Led notifikacije nisam obraćao pažnju, jer mi ionako OP3 led nije na nivou čak ni starog Galaxy Nexusa.

Na wifi radi OK, ali na mobile network cell standby 1% /h od prilike. Kako prednjem na wifi cell miruje.

I ja sam imao problema u prethodnim danima na fb, most recent feed mi bacao price od pre par dana, i na 4g i na wifi, ne koristim mnogo fb pa mi svj oko toga. Sto se tice LED-a, tu nema problema od prvog dana, zeleno whatsap, ljubicasto viber, ostalo belo. Vidi se u mraku i na svetlu. Na Cell standby bse zalilo dosta ljudi, ja nemam problema sa tim na zadnjoj beti, dok je na OOs 5.0 i po 20% vuklo.

Poslednja izmena:
Nabavio sam op3, pitanje za gcam, ima li neki drugi mod, ovaj okaceni mod5 mi skroz zbuni telefon i 15 sek mu treba da odradi hdr...

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

Nisu ti dobra podesavanja.
Stavi u podesavanjima Nexus 6 Auto, Pixel 2XL i HDR+ parametre na medium i nema da koci nista, fotke odlicne.

Korisna stvarčica,bilo bi lepo i da ubace reading mode. Puštena beta 29/20 pa stopirana kao i stable Oreo. Nešto im neštima.

Vrh Dno