Šta je novo?

OnePlus 3

Veoma los potez.
Ubacice dosta HydrogenOS bloatwarea u OxygenOS.

Jel si koristio h2os? Nisam primetio da ima bloata, al mi je bio čudan dosta zbog sličnosti sa iOS.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Hmmm, sada tek vidim da OP3 ima OAMOLED?? Kakav je u poredjenju sa S5/S6/N3 njegov ekran, ako je neko poredio? (mnogo mi vise odgovara SAMOLED za oci, zato nisam ni menjao Samsung)

Ajde neko da da na 5 minuta da poredim ekrane, castim pivo/kafu :D

Jel' preso neko sa Nexus 5/5x (ili neki slican ~5" FHD IPS) na OP3?
Kakav je displej? Jel' se mnogo primecuje pentile?
tnx

^^ Alfa nećeš da uzmeš neki drugi telefon preko paketa u Telenoru? Imaju dobru ponudu preko Telenor banke... [emoji12]

Jedino ako mi daju 100% kamate na stednju :D

Koliko je bilo kukanja kako je ekran loš i šta sve ne, meni skroz odgovara. Stvarno nemam zamerki. Kapiram da možda i ima boljih ali to je jedino ako ćemo da ih poredimo direktno jedan pored drugog...

Sent from my ONEPLUS A3003

Ekran je dobar, gomila nezavisnih(no bias review) jutjubera koji nisu placeni su potvrdili da je jedan od boljih 1080p ekrana.

Sent from my m8 using Tapatalk

A kakav je naspram SAMOLEDa? (S5/S6/N3, posto N4 mi se bas ne svidja)

Ne vas utisak vec kako izgledaju, slicno ili ipak poprilicno razlicito?

U odnosu ma S7 moji mi zena koristi vidi se razlika zbog rezolucije + je ovaj manji... Ali po pitanju boja i prikaza iste slike istog videa ili aplikacije (the verge u chrome-u itd) po meni nema mnogo razlike.

Prvo da kazem da Optic Amoled naziv je cisto marketinska stvar. Nista tu nije specijalno, obican, prosecan amoled ekran.
Ja sam poredio OP3 sa OP2 jedan pored drugog i meni licno napucane boje amoleda deluju lose. Postoji opcija u OOS koja to moze da neutralise, ali i to mu ne pomaze mnogo.
Ako izuzmem poredjenje jedan pored drugog, sam ekran i nije toliko los. Svakako, daleko je od nekog super ekrana.

Poručih ga i ja, stiže mi za 10ak dana. OPO mi je bio odličan, OP2 očajan, nadam se da će OP3 da radi kao što svi pišu po internetu da su konačno napravili odličan telefon.

Uh mogao bi da odradis mali review kada ti stigne :)

Ip6s vs 6p vs op3 ;)

Živo me zanima da li će biti neki popust na OP sajtu za Black Friday? Šta mislite?

Sent from my ONE A2005 using Tapatalk

90% da hoce.

Onda bi vredelo pričekati sa kupovinom sada :smash:

Pitanje je da li ce vaziti za bilo gde ili samo za neke zemlje taj BF deal.

Pa drugar mi je u USA, verujem da će tamo važiti

Sent from my ONE A2005 using Tapatalk

Pazi na lte800 sa tom verzijom za usa

Da, ako uzmeš USA verziju nećeš imati LTE na 800MHz.

Meni bi trebalo da stigne oko 1. oktobra, nadam se što pre da bih se otarasio iPhone 6s.

Nisam znao da kod nas toliko utiče taj lte na 800 mhz. hvala za hint

Pa utiče jer evo i vip je krenuo da ga pušta ,Telenor uveliko. Čeka se još mts

Za nase trziste (mreze) bolje ce raditi kineska nego americka varijanta OP3

Oni očigledno po sistemu toplo- hladno :) one bio top, dvojka užas, trojka top. Ja ko za inat furao dvojku, i sad prosto nemam želje da opet probam Op iako imaju super priču...

Sent from Z5

Tako nesto sam i ja mislio za Samsung, pa posle olako lomljenih s3/s4, nisam hteo vise Samsung - ali dobra slika na SAMOLEDu ucinila svoje :)
I srecom noviji Samsunzi imaju onu lajsnu koja ide iznad nivoa ekrana, i lomljenje je mnoooogo teze, pa sam za sada extra zadovoljan.

A, da, plus su bili maltene jedini dobar izbor za dual SIM tada ;)

Nazad
Vrh Dno