Šta je novo?

OnePlus 3

Foliju sam skinuo onu fabricku, nekako mi zamulja ekran bzveze, ovako "go" je najlepši. A case sam uzeo onaj og carbon.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Istina zamulja ga ali ja nisam skinuo da ne bih izgrebao ekran slucajno.
Bas se tripujem za grebanje ekrana, jel da? Ili sam pak u pravu?

Sent from my ONEPLUS 3 using Tapatalk

Tripujes se ,normalnim korišćenjem može imati samo one mikro ogrebotine koje se ionako ne vide u 99% slučajeva .

Pod normalnim mislim da ga drzis u čistim i praznim džepovima i naravno da pazis gde i kako ga spuštaš

Sent from my Redmi Note 3

E to je to, dzepovi jesu cisti ali nisu prazni imam jos jedan telefon sa 2 kartice, kljuceve od kola i od kancelarije koji mi je u dzepu kad izadjem iz iste i pare naravno.
Tako da hvala bogu dzepovi su puni, salim se, razumeo sam sta si hteo reci.
Hvala.

Ako je tako onda drzi zastitu na ekranu, u suprotnom ce se sigurno ogrebati.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kakav je to dzep sunce ti. Dva fona, dva kljuca i pare u jedan dzep??

Kakav je to dzep sunce ti. Dva fona, dva kljuca i pare u jedan dzep??
Pa valjda dva dzepa, ti verovtno kupujes te neke cudne farmerke sa jednim dzepom, ja uvek kupujem farmerke sa dva prednja dzepa, odvojim bar toliko za normalne farmerke.
Gde sam spomenuo da sve stavljam u jedan dzep?
Spominjao sam sta nosim u dzepovima ne jednom.

Pa telefon i kljuceve mozes u jedan dzep (taj drugi) a ovaj sam u drugi. Sta ti tu nije jasno?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pa tako i radim, ali se zaboravim pa stavim u dzep gde je novi telefon kad se setim prebacim, tako da sihurno nebi bilo problema ako bi skinuo foliju za to kratko vreme kad se zaboravim da stavim u drugi dzep.
Ti kao da si u mom dzepu, tacno znas gde sta drzim.

5h sot za citav dan i to svakakvog koriscenja.

Odlicna baterija.

7d3d6a63ef2a0129232caae632a90bd2.jpg
2d4176dcbc79a8326da93e3eddc621be.jpg
24cceb1139741d9bd8a43eee104fab37.jpg

Da pohvalim i ja bateriju onda
11e2f270f4d370705c0dfb44e11bda9c.jpg

Takodje izivljavanje uz gotovo 8:30 sati SOT, stvrno odlicna baterija.

Gde je onaj drugi ss, grafikon baterije?

Sent from my Nexus 5X

Ovo je SS od pre dva dana grafikon baterije tada nisam pravio, nazalost.
Furao sam bateriju max od 100 do 1℅ kao sto se vidi.

Pa ne vidi se, zato ti i kažem.
Ne vidi se da li je dopunjavan telefon jer ako puniš do 90% statistika se ne poništava, možeš tako nagurati 100h sot-a.

Sent from my Nexus 5X

Svasta pa nisam punio fon u medjuvremenu, ne razumem cemu to?
Imamo li neku nagradu za bajveci SOT pa da tako nesto radim?

Chill out druže, samo ti kažem kako se kači ss baterije, nema potrebe da se potresaš.

Sent from my Nexus 5X

Haha, da ne idemo dalje znam ja to, nego tada mi je bitan bio sot da ga imam posto je to bilo prvo punjenje nakon update-a, a posto sam sebe nikad ne lazem nisam imao u tom trenutku potrebu da radim dodatne SS.
Ja mislim da si se ti uzrujao druze ja sam bas cool pisao a ti se brecnuo za grafikon baterije misleci da sam je punio u medjuvremenu.
WTF, kakvog li razocarenja.
Laku noc.

A koliko sada izvlacis? :)

Ja danas na mom 5x izgurao 9 i po sati SOT ali zaboravio da uradim SS[emoji1]

Da pohvalim i ja bateriju onda
11e2f270f4d370705c0dfb44e11bda9c.jpg

Takodje izivljavanje uz gotovo 8:30 sati SOT, stvrno odlicna baterija.

Ako već hoćeš da postaviš neki info o bateriji, uradi to kao Uroš gore. Ili nemoj nikako, jer samo ta jedna slika ništa ne znači nama koji se interesujemo, a zbog nas si i postavio.

@Uros, ako je svetlo na auomatici, imas dosta 4g i bio si napolju, onda je odličan rezultat. Mora da je bio neki update i za bateriju.

Šta mislite u budućnosti po pitanju podrške? Šta očekivati realno?

Poslednja izmena:
Šta mislite u budućnosti po pitanju podrške? Šta očekivati realno?

Mislim da na XDA ima svetlu budućnost, pošto su pustili source za kernel i drivere. Već sad ima dobrih romova. Oxygen, FreedomOS, CM, RR, trebao bi i Slim da izađe. A fabrička podrška mislim da neće biti duga. Do nove godine ima da peglaju ovako po malo, posle nove godine izbaciće N i još neko peglanje i to je to ja mislim.

via tt

Sta ces covek misli da je zanimljiv.
Ja sam uradio i to sam postavio sad sto odredjeni likovi ne veruju, to je njihov problem, a i pre toga sam postavio SS gde se sve vidi ali je to bilo na 3.2.2 verziji cini mi se sad sam na 3.2.4 koja je ispravila neke stvari i dodali su opciju ASK pri pozivanju da mozes da biras s kojeg ces broja zvati, to mi je bas smetalo sto nije bilo ali sad je i to reseno.
Nego jel neko stavio Elemental kernel?

Ovo deluje skroz ok. Od ujutru do uveče 5h SoTa. Samo nemoj da cediš tako bateriju do 0% ako nije moranje, skraćuješ joj vek.

via tt
Ne radim to tako cesto, nego se zalomilo da sam citavo vrijeme maltene bio van kuce.

@Ivan I

Tako je, kao sto rekoh citav dan sam bio napolju maltene i baterija moze komotno da izdrzi. Nisam do sad dobio nikakav update.
Auto brightness, lte, lokacije on, tri mejla.... Sve to je popaljeno. Viber me ubio juce od poruka. Jedino sto nemam drustvene mreze nikakve sem twittera cija sinhronizacija je off jer ga ne koristim toliko.

Sta se radi u slucaju reklamacije? Salje se Kinezima da popravljaju?

Desava li se nekome da iz cista mira ne cuje notifikacije, Viber, sms, mejl i slicno....?

Nazad
Vrh Dno