Šta je novo?

OnePlus 3

To jedino kineska verzija. 400$ a da se ne plate carina i PDV i eto opet 50e marže

Sent from my Kinez

Cisto informativno izasao je novi SNAPSHOT od CyanogenModa za OP3.
https://download.cyanogenmod.org/?type=snapshot&device=oneplus3

Probao sam ga i dosta dobro radi. Kamera je solidna i ima dosta opcija podesavanja (ma da mi se cini da je Stock nesto bolja).
CM13 ima opciju podesavanja zasebnih ringtonova za SIM1 i SIM2 (meni je to vazno).
SMS messenger lepo radi u Dual SIM modu.
DASH charging radi.
Naravno, customizacija je standardno dobra.

Prvi utisci su da je dosta stabilan rom.

Napomena: Ako neko prelazi sa Nightly verzije trebalo bi da uradi Full Wipe

Poslednja izmena:
Zaboravih da napomenem da mi je stigao Nillkin 9H+ PRO, i naravno, ne pokriva ceo ekran kao što i ostali ne pokrivaju.
Sr****.

Zaštita ekrana je jedna od stvari koju su vrhunski odradili na prethodnim modelima i verujem da OP3 nije izuzetak. Ja posle dve god bez ikakve zaštite nemam ni jednu jedinu tačkicu na ekranu.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Toga ce uvek i na svakom telefonu biti ako nemas bar foliju preko.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ništa što je okom vidljivo. Nemam čime da slikam(ne verujem da drugi telefon može tako dobro da uslika) ali recimo to je stvar koja je vrhunski odrađena.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Napravili su zakrivljeni tempered glass.
Posetite zvanicni site
https://oneplus.net/oneplus-3-curved-tempered-glass-screen-protector

super, sad kad nemam kako da ga poručim.
svakako ništa do 12.9. za evropu, i mimo toga što je 20 prokletih evra.

Jel' moze neko od vas, ko ima OP3, da potvrdi da kartice rade 4G/3G, i da ako se na drugoj primi poziv, ostaje na 3G (pod uslovom da je dobar signal naravno)?

primio poziv na mts karticu, na vip kartici stoji upaljen 3G/HSPA, ali bez protoka dok je poziv u toku na mts kartici.

Nedostupan je drugi broj, nije ovo aktivan dual sim da na drugom broju radi net, ako je broj nedostupan onda nema ni konekcije. Probaj, pozovi korisnički servis i ostavi tako da vrti par sekundi, a sa drugog telefona pozovi drugu karticu i videćeš da si nedostupan.

Jel' moze neko od vas, ko ima OP3, da potvrdi da kartice rade 4G/3G, i da ako se na drugoj primi poziv, ostaje na 3G (pod uslovom da je dobar signal naravno)?
Ja mogu da potvrdim. Dok mi net kartica na lte, primam poziv dok mi je Vip kartica na 3G, ako to pitas, DA.

Sent from my ONEPLUS 3 using Tapatalk

SIM 2 je nedostupan ako se preko SIM 1 obavlja poziv. Kako onda net radi na SIM 2 ako je broj nedostupan? SIM 1 sa 4G prebacuje na 3G i tako imaš poziv i net, preko 3G ide i glas i net, preko 2G ili jedno ili drugo.

Jel imas ti ovaj telefon uopste? Da resimo prvo to, na ovom tel su uradili neke stvari koje nisu standardne za ostele starije dual sim tel.
Ja imam ovaj tel i kad pri im poziv i dalje mi je druga kartica aktivna pod LTE.
Napravicu i SS aktivnosti pri pozivu, samo da prestanes tako pausalno da pricas, muka mi je vise.

Molim te proveri ovo što sam gore napisao, model nije aktivan dual sim, druga kartica je nedotupna ako se obavlja poziv preko prve.

Jel imas ti ovaj telefon uopste? Da resimo prvo to, na ovom tel su uradili neke stvari koje nisu standardne za ostele starije dual sim tel.
Ja imam ovaj tel i kad pri im poziv i dalje mi je druga kartica aktivna pod LTE.
Napravicu i SS aktivnosti pri pozivu, samo da prestanes tako pausalno da pricas, muka mi je vise.

Ne prica pausalno, to sam mu ja rekao. Ja licno probao, otvorena linija na SIM1, SIM2 nedostupan.

Molim te proveri ovo što sam gore napisao, model nije aktivan dual sim, druga kartica je nedotupna ako se obavlja poziv preko prve.

Ne prica pausalno, to sam mu ja rekao. Ja licno probao, otvorena linija na SIM1, SIM2 nedostupan.
Evo sam mog telefona sam pozvao drugi telefon, a LTE je i dalje aktivan.
Ne znam sta nije jasno?
Proveri ti jos jednom.
A znaci ovaj Ivan nema uredjaj o kome diskutuje. Ok, ne mora ali da znam koliko je relevantno neke stvari koje prica za telefon koji ne poseduje.
Cisto da znam koliko je merodavno sta prica konkretno o ovom uredjaju.
f190c770f1f3f2c854643fbe542693c6.jpg

Poslednja izmena:
Ajde ugasi data na Sim 1 (ili prebaci na 2G, na 2G neće raditi i net i poziv), pozovi nekog sa Sim 1, minimajzuj poziv u pozadinu i pokreni chrome ili čime već surfuješ, otvori par stranica.
Sve snimi sa:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hecorat.screenrecorder.free
Postavi klip da vidim, baš me zanima. Zvuči nelogično, kartica je nedostupna, ali ajde, piše ti LTE pa da vidimo kako radi radi.

Poslednja izmena:
Šta nije jasno?

Ako je poziv u toku na SIM1, SIM2 nema saobraćaj. KONEKCIJE IMA u slučaju neta, nema saobraćaja.
Biti povezan na mrežu ne znači automatski i razmenu paketa.

On tvrdi da ima konekciju, iako ovo nije aktivan dual sim.

Kako ista da otvorim ako ugasim net?
Logika....

Ako ne može posebno da se ugasi net na sim 1, onda prebaciš sim jedan na 2G.

Nema konekciju 10000% sem ako nije neka posebna serija za neko trziste u sta cisto sumnjam.

12338e25f358b37f39045f50da5124ab.jpg

Dakle, aktivan poziv preko sim1, blic nece da ucita.

Edit:
Tek kad budemo imalo VoLTE pozdran od strane operatera, moci ce da radi.

Ovako, modem kod prvog poziva blokira sve ostale aktivnosti i to je to.

Poslednja izmena:
Šta nije jasno?

Ako je poziv u toku na SIM1, SIM2 nema saobraćaj. KONEKCIJE IMA u slučaju neta, nema saobraćaja.
Biti povezan na mrežu ne znači automatski i razmenu paketa.
SIM 2 je nedostupan ako se preko SIM 1 obavlja poziv. Kako onda net radi na SIM 2 ako je broj nedostupan?

On tvrdi da ima konekciju, iako ovo nije aktivan dual sim.
SIM 2 je nedostupan ako se preko SIM 1 obavlja poziv. Kako onda net radi na SIM 2 ako je broj nedostupan?
Moj najbolji odgovor je da te citiram.
Ja niasam spominjao razgovore vec net konekciju da je aktivna dok je razgovor u toku na drugoj kartici, a doticni tvrdi da je nedostupna net kartica dok se razgovara.
Ono sto je nedostupno je razgovor na obe katice u isto vreme, ali to nije ono sto tvrdi doticni.

SENT FROM MY ONEPLUS 3 USING Tapatalk

Pogledaj Urošev komentar gore. Nemaš LTE, u toku poziva, ne radi internet na Sim 2 ako obavljaš poziv sa Sim 1.

Radi care jel vidis ti SS sa ajtivnom konekcijom.
Kad je net neaktivan nema oznake pored signala lte, h, e, g.

SENT FROM MY ONEPLUS 3 USING Tapatalk

Nazad
Vrh Dno