Imas ga na 425e? Pa to je odlicna cena stvarno.
Pošalji i meni info, za nekih mesec dana (u zavisnosti od datuma izlaska Sailfisha) pazarim telefon, Oneplus 3 mi je jedan od alternativa...430e nov, poslaću ti link KP na pp, da ne idemo ovde u off.
Ja mogu da potvrdim. Dok mi net kartica na lte, primam poziv dok mi je Vip kartica na 3G, ako to pitas, DA.Jel' moze neko od vas, ko ima OP3, da potvrdi da kartice rade 4G/3G, i da ako se na drugoj primi poziv, ostaje na 3G (pod uslovom da je dobar signal naravno)?
Jel imas ti ovaj telefon uopste? Da resimo prvo to, na ovom tel su uradili neke stvari koje nisu standardne za ostele starije dual sim tel.
Ja imam ovaj tel i kad pri im poziv i dalje mi je druga kartica aktivna pod LTE.
Napravicu i SS aktivnosti pri pozivu, samo da prestanes tako pausalno da pricas, muka mi je vise.
Sent from my ONEPLUS 3 using Tapatalk
Molim te proveri ovo što sam gore napisao, model nije aktivan dual sim, druga kartica je nedotupna ako se obavlja poziv preko prve.
Evo sam mog telefona sam pozvao drugi telefon, a LTE je i dalje aktivan.Ne prica pausalno, to sam mu ja rekao. Ja licno probao, otvorena linija na SIM1, SIM2 nedostupan.
Šta nije jasno?
Ako je poziv u toku na SIM1, SIM2 nema saobraćaj. KONEKCIJE IMA u slučaju neta, nema saobraćaja.
Biti povezan na mrežu ne znači automatski i razmenu paketa.
SIM 2 je nedostupan ako se preko SIM 1 obavlja poziv. Kako onda net radi na SIM 2 ako je broj nedostupan?
On tvrdi da ima konekciju, iako ovo nije aktivan dual sim.
Moj najbolji odgovor je da te citiram.SIM 2 je nedostupan ako se preko SIM 1 obavlja poziv. Kako onda net radi na SIM 2 ako je broj nedostupan?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari