Šta je novo?

OnePlus 3

Ne, pokazuje koliko je ekran bio ukljucen, sto mi je i bila namera.
a701c9e43e8bb205be33d27a31c15351.jpg

96dcecb29d35918d6dc8537bd1fb95af.jpg

9ff00bd736dfd0d86c8c37ffee91f5fd.jpg

Ostalo jos 25% baterije, stvarno mocna baterija.

SENT FROM MY ONEPLUS 3 USING Tapatalk

Haha tebi je to mocno?

Jeste, tebe i tvoj op3 svi mrze, ekran ako nije na sRGB modu je jedan od najgorih ekrana, pa sta god ti rekao.
Bye, bye bolje da ne odgovaram.
7e879cc6a9fee56fc5e1fa80e8744ed9.jpg

91312e61995b866c8fda9a71ac885605.jpg

Jeste da ne znaci puno ali mozda i znaci, fluidniji je od S7 s kojim sam ga uporedjivao kao i sa IP6s.
A i cifra govori sama za sebe iako mnogo ne znaci ipak su svi iza i to debelo.
A ispred cenom.
No malo cu ga testirati da bi bio dobar i realan review bez ushicenja i neobjektivnosti.
Dal ce to neko koji isti nije drzao u ruci prihvatiti ili ne bas me zabole.
Review ce biti najrealniji pa ko misli ga ga kupi imace sve jasno da li vredi ili ne vredi tih para.

Neću moći da spavam, proganjaće me ovaj antutu skor.

Sent from my Nexus 5X

^
Tvoj problem.

Antutu je vrlo ozbiljna stvar, mene su plašili njime kada sam bio mali.

A ti se i dalje ponasas tako bar po pisanju.

Šta ću, kada se neko isto tako ponaša samo zato što misli da je njegova igračka bolja od drugih i da je poseban zbog toga, moram da se spustim na taj nivo diskusije.

Boze, aj bolje da cutim da ne komentarisem gluposti, da ti ne dajem na necemu sto ne zasluzujes.
Ako ti se tel ne svidja ti bre proleti temu ima drugih telefona ako si ovde da provociras a jesi.

@agen.me ako moze osvrt na kameru i poredjenje sa prethodnim telefonom koji si koristio.Baci i ss kesiranih aplikacija kad stignes.

Realno osakatili ste 2 strane teme na raspravljanje, ništa niste postigli.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Znaci daje najvise u Antutu i automatski je najbrzi? I fluidniji je od 6s? Zanimljivo, najblaze receno.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pa kaze da je fluidniji od S7 i 6s sa kojim je, navodno, uporedjivao. Ne znam sta je to poredio posto nema veze sa vezom to.

Ici ce on opet u banovice koliko se meni cini, pa ce novi 3-4 account da se otvara.

Znaci daje najvise u Antutu i automatski je najbrzi? I fluidniji je od 6s? Zanimljivo, najblaze receno.

Ne, ko je to rekao?
Pa kaze da je fluidniji od S7 i 6s sa kojim je, navodno, uporedjivao. Ne znam sta je to poredio posto nema veze sa vezom to.

Pa poredio sam sam rad sva tri uređaja, kesiranje, otvaranje stranica, sami rezultati merenja neta na istoj mreži i istom mestuSve je mnogo brže i fluidnije na OP3... Komplet rad, antutu sam samo ovako stavio a naglasio sam da nista ne znači ne znam sta nije jasno u tome?

Posalji snimak da vidimo i to cudo.

Imas brdo snimaka na netu sa tom potvrdom, a cak i u ovoj temi je kolega kacio snimak S7 vs OP3 sa rezultatima koje sam i ja dobio u usporedbi sa tim istim telefonima od dva prijatelja koji imaju te telefone.
Pozdrav.

Nemoj se ljutiti, ali i ja bih voleo da vidim snimak... To sto poznati jutjuberi kace uvek moze biti placeno i donekle izrezirano.

Ma koji drugi nick, prvi jedan i jedini, no to smara taj djilkos a vec sam mu XY puta rekao da ne laze i pise gluposti i da govori da sam niki lik koji je ovde banovan.
Ali ocigledno to njemu ne moze da se objasni i onda tako truje sve teme sa tim pisanjima a moderatori cute.
Ja sam 1001 put pozvao modove da kazu da li sam taj ili ne i oni cute i dozvoljavaju ove gluposti, da taj novosadjanin spamuje svaku temu, a sad i ovde.
Eto uspeo je da me opet odvede u off.
To jedino i radi.

Okaci SS licne karta da ti utvrdimo identitet :D

Eto sta ste napravili od OnePlus 3 teme!!!!!!!
A ja sam sve vreme pisao o telefonu kojeg imam a neki uoprno o glupostima i lazima.
Bravo

Dobro, ajd' sad malo sale nije na odmet ... Nemoj se odmah ljutiti!
Nego reci mi da mozes da biras izmedju ovog telefona G5 i S7 Edge sta bi odabrao, a da nisi previse subjektivan i da ne hvalis svog "konja" kojeg jasis trenutno.
Da napomenem da imam Note 3 vec skoro 3 godine, pa resih da castim sebe, a ovaj telefon da poklonim.

Nego reci mi da mozes da biras izmedju ovog telefona G5 i S7 Edge sta bi odabrao, a da nisi previse subjektivan i da ne hvalis svog "konja" kojeg jasis trenutno.
Da napomenem da imam Note 3 vec skoro 3 godine, pa resih da castim sebe, a ovaj telefon da poklonim.
Ja bih 1+3 a za ono sto mi ostane 5x.

Sent from my HTC One M8 using Tapatalk

Moze neko od moderatora malo da ocisti temu...nema smisla da davite ovde,imate PM

Ako ti je baterija bitna uzmi lepo neki huawei i miran si.
Nemam vise problem sa baterijom uz boefla kernel i battery profile izvlacim bez problema 6h i vise na wifi. Na 3G uvek preko 4-4.5h tako da sam zadovoljan. Samo sam spomenuo jer out of box nije prebacivao preko 5h.

8ecf39330a45da272bd73ccb103cab35.jpg

Evo kako kesira..

3388c13325752c4ad8f6263be6cf5066.jpg

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Nisi pratio druze, pisao sam o tome.
Mogao sam da uzmem od svoje plate i S7 i da mi ostane ali zasto bih kad se vise dobija za ULOZENO kod OP 3.
Kamera i ekran su stvarno bolji ali ne vrede jos dodatnih 300-400€ a new isam tip koji pada na marke telefona, i ceni vise sam rad telefons od marke.

Nazad
Vrh Dno