imas na kp imas u prodavnica u bg-u jer eu jos nije stigla a koliko sam istrazio rade nase mreze i plus dobijas punjac i vrv je jeftinija nego eu tako da jedino garancija tu moze biti problem koliko sam shvatioGde nabavljate indijske verzije?
Daleko od toga da je kamera krš.Mene zanima da li je kamera toliko loša ili ne. Jer nije loša ponuda u DE, biraš smartwatch ili tablet, tako da mi deluje kao odlična kupovina.
Ako kamera stvarno jeste krš, onda da se preorijentišem na Oppo X9 Pro.
Što bi bilo dobro kada bi počeli da se pojavljuju ti tableti ovde na KP oglasima, ali sumnjam 🙁Jer nije loša ponuda u DE, biraš smartwatch ili tablet, tako da mi deluje kao odlična kupovina.
Sa tradingshenzhen na zemlju EU ili?Naručio OP15 black 12/256GB sa OxygenOS za 550 eura. Jednostavno cijena je predobra za ovakav mob da ne mogu odoljeti

Uf, pa to je odlično, nisam znao da to postoji. Znači moze da radi i kao supervooc i kao pd? Koji je to model, može link?Uzeo sam dodatno 120w punjac, koji odlicno radi i u usb-pd modu,
Sve to stoji i slažem se da su kamere downgrade. Ali opet ponavljam nije to downgrade takav da su slike totalni krš i neupotrebljive. I dalje je to sasvim pristojan setup kamera i bolje od npr. S25. Mada i nije to neko postignuće.Da su kamere ostale iste kao na op 13, svakako bi dobio preporuku.
Op 15 je ok telefon ali ovaj downgrade kamera ne mogu da svarim, definitivno ga preskačem i kada dođe vreme ganjati oppo x9 pro, eventualno x8 ultra ili vivo.
Zanimljiv je ovaj materijal od koga su napravljena leđa telefona, izgleda da nije marketinški trik.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari