- Učlanjen(a)
- 16.02.2021
- Poena
- 395
Ja sam koristio Redmi Turbo 4 Pro bez band 20 sasvim normalno u Novom Sadu mesec dana. Problem može biti u nekim ruralnim mestima.
Za svaku aplikaciju posebno stavi battery na unrestricted i zaključaj aplikaciju.Kako vam rade viber notifikacije na Color OS?
Mene bas ili kasne ili ne stuzu dok ne udjem u aplikaciju...
Vredi li uopšte razmatrati 13s s obzirom da nema Band 20? Ne znam da li se neko usudio da proba.. generalno bilo koji model bez Band 20, pa da prenese utiske.
U poslednje vreme Viber notifikacije ne rade nikako, ne samo na Color OS negio na svim telefonima. Kod mene na S24 ponekad ima sound notifikacija, ponekad nema, tek stigne kad udjem u Viber. Kod necake na iPhone isto. Kod komsije na nekom Realmi isto,..Kako vam rade viber notifikacije na Color OS?
Mene bas ili kasne ili ne stuzu dok ne udjem u aplikaciju...
Imas ovde utiske, Sarpi ima samo reci hvale
Имам телефон више од 5 мјесеци,кинез,16/512Moze par riječi o nekakvim minusima telefona, sad nakon duže korištenja, zadnjih ažuriranja i sl.,razmišljam o kupovini ?
VoLTE, 5G, notifikacije, autonimija...., nešto peto, dal ima kakvih veći nedostataka u koeištenju telefona ?
Unaprijed zahvale
Kakva ti je baterija sada? Koliki SOT izvlacis i jel ima nekih problema sa signalom (ako koristis u Srbiji) s obzirom da kod CN verzija (valjda fale, ili to mozda ne vazi bas za OP 13) fale neki bandovi?Имам телефон више од 5 мјесеци,кинез,16/512
Нисам га рутовао,користим кинески ром.
Све је више од мојих очекивања.
Када се подесе нотификације све ради топ...до сада је имао 4 апдејта,и код једног се батерија више трошила,али су послије испеглали....једина мана је величина и тежина,али то је дубјективно,с обзиром да волим мање телефоне...
Хвата све фреквенције,сигнал је бољи од женимог самсунга...Пуним до 80 процената,батерија је на 100,отприлике га пуним 5 пута у 7 дана,сот ми зна бити7,8 сати....батерија је једна од бољих коју сам имао на фону...Kakva ti je baterija sada? Koliki SOT izvlacis i jel ima nekih problema sa signalom (ako koristis u Srbiji) s obzirom da kod CN verzija (valjda fale, ili to mozda ne vazi bas za OP 13) fale neki bandovi?
Ja zivim na selu, sever Vojvodine, i bas sam danas gledao koji band je mreza, i ispisalo je da je band 3, yettelUpravo tako kao sto kaze @Djooreza
Davnih dana sam nosio Xiaomi Mi Max 2 i bas je bilo zeznuto kada sam van grada.
Od tada, ako fon nema band 20, ne uzimam ga u obzir, s obzirom da idem cesto van Beograda.
Videcemo kada konacno dodje 5G kod nas jer, koliko vidim, svi ti kineski modeli pokrivaju n1 i n77, koji bi trebalo da budu kod nas.
Ne znam koji telefon sada koristis ali izludeces od grandpa fonta kad uzmes prvi put u ruke op13. Ja sam dosta stvari menjao/podesavao a na druge sam navikao i otupeo. Sad i ne razmisljam o tome ali neke stvari me opet povremeno iznerviraju.Moze par riječi o nekakvim minusima telefona, sad nakon duže korištenja, zadnjih ažuriranja i sl.,razmišljam o kupovini ?
VoLTE, 5G, notifikacije, autonimija...., nešto peto, dal ima kakvih veći nedostataka u koeištenju telefona ?
Unaprijed zahvale
Pozdrav,Pozdav svima iz Hrvatske, vidim da ste trenutno najaktivniji forum za OnePlus 13, na balkanu.
Upravo sam narucio sa tradingshenzena...
Namjeravam ostat na ColorOs, jel imate kakve savjete? Nasao sam na XDA, YT kako upotrijebiti Google service normalno..
Unaprid hvala!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari