- Učlanjen(a)
- 16.02.2021
- Poena
- 395

To je taj za Dolby. Trebalo bi da je isto što se tiče ažuriranja.Odlično! 💪
Koji je ovaj zadnji modul na kineskom?
Ima li neke razlike u proceduri ažuriranja ko ima KernelSU umjesto Magiska?
Ma samo da se ustali to da prave manje, pa će i tim manjim vremenom dodavati šta fali 🙂Da ali (kao što smo i pretpostavili), kompakt verziju flagshipa ipak moraju da osakate na nekom polju: On the photography front, the 13T will feature a dual camera setup, including a 50-megapixel main sensor with optical image stabilization (OIS) and a 50-megapixel telephoto camera offering 2x optical zoom.
Verovatno će i sam senzor biti manji nego kod OP 12/OP 13, koji imaju jedne od najboljih 3x kamera u klasi. A izgleda neće imati ni UW kameru.

Može poređenje OP13 vs S24? 🙂Od juče sam prešao na OnePlus 13. Za par dana ću sumirati utiske. Za sada definitivno bolje kamere nego na S24 modelima. Nema toliko napadnog postprocesinga. Bolja baterija, bolji ekran, i lepo je što ima IR blaster. Ima i svojih mana u odnosu na OneUI
Na Oxygen OS ima opcija da se sakriju aplikacije (Settings>Security and privacy>Hide Apps).Ima da se sakriju app i da se napravi widget stack. To definitivno fali na Oxygen OS.
Meni ovaj modul pogorša zvuk i na slušalicama i na zvučnicima.🔊 OnePlus 13 Dolby Optimized Edition v3.0 (DIY Ready Version)
Nisam, sve kontam nisu neka značajna unapređenja. Hajde flešovaću najnoviji build. Hvala!Jesi na .703 buildu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari