Achilles82
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.10.2005
- Poena
- 350
Sta mislite?
Telefon moze da pusta 720p HD, i da snima HD 720p. Sto ja mislim nije ni jedan telefon mogao do sad. Video sam sample, stvarno je slika fantasticna kad se snimi. Prosto neverovatno da se tako nesto snima mobilnim telefonom! Jedina mana je sto je zvuk bio uzasan, i onda imate situaciju da snimate HD snimak, sa katastrofa zvukom... do duse to je bio prototip telefon, ne znam da li full verzija snima takodje uzasan zvuk.
Takodje, prednosti u odnosu na omnia i900 su
-8MP kamera
-dijagonala ekrana je veca za cak 0.5 incha (1.27cm)
-16m boja u poredjenju sa 256K colors (65K effective)
-veca rezolucija (360 x 640 vs 240 x 400 pixels)
-duplo vise ram memorije (256 prema 128)
-i mnogi ce biti zadovoljni jer u odnosu na omnia i900, telefon koristi symbian OS umesto windows mobile, mada to je subjektivno misljenje.
Cena? Prava sitnica. U radnjama se ne prodaje jos uvek koliko mislim, a po halo oglasima sam nasao na nekoliko mesta, prodaju novu omniu HD sa sve garancijom.... 650 evra.
Da li telefon zaista vredi toliko? 300 - 330 evra vise u odnosu na i900
Telefon moze da pusta 720p HD, i da snima HD 720p. Sto ja mislim nije ni jedan telefon mogao do sad. Video sam sample, stvarno je slika fantasticna kad se snimi. Prosto neverovatno da se tako nesto snima mobilnim telefonom! Jedina mana je sto je zvuk bio uzasan, i onda imate situaciju da snimate HD snimak, sa katastrofa zvukom... do duse to je bio prototip telefon, ne znam da li full verzija snima takodje uzasan zvuk.
Takodje, prednosti u odnosu na omnia i900 su
-8MP kamera
-dijagonala ekrana je veca za cak 0.5 incha (1.27cm)
-16m boja u poredjenju sa 256K colors (65K effective)
-veca rezolucija (360 x 640 vs 240 x 400 pixels)
-duplo vise ram memorije (256 prema 128)
-i mnogi ce biti zadovoljni jer u odnosu na omnia i900, telefon koristi symbian OS umesto windows mobile, mada to je subjektivno misljenje.
Cena? Prava sitnica. U radnjama se ne prodaje jos uvek koliko mislim, a po halo oglasima sam nasao na nekoliko mesta, prodaju novu omniu HD sa sve garancijom.... 650 evra.
Da li telefon zaista vredi toliko? 300 - 330 evra vise u odnosu na i900
Prilozi
Poslednja izmena: