Šta je novo?

omiljene igrice sa automata : ))

dal se neko seca ZedBlade-a ?

f_e1e3a8a2m_6cda599.gif

.

Odlicna igrica,malo laksa od Rtype Leo za koju bi mi trebalo dosta zetona do kraja

Poslednja izmena:
Mislim da je jedna od najjacih igara Metal Slug! Citajuci postove, resih da je ponovo obrnem, al... Nece da radi. Ni preko MAME, a ni preko Nebula emulatora. Skinuo sam drugi rom sa Romnationa, ali nista. Jel ima neko kakvu ideju??? Pozdrav

Ne znam kako da ti pomognem...meni odlicno radi Metal Slug na MAME emulatoru bez "seckanja" ili problema sa zvukom.Izbrisi doticni zip iz roms i probaj sa jos nekog sajta,a skoro svi imaju MS jer je igrica bas popularna:d

X-Men
X-Men_(US_4_Players)-1.png

Toki

Toki_Going_Ape_Spit_GEN_ScreenShot2.jpg

Final Fight, Golden Axe, Pit Fighter i naravno PacMan. Bila je još jedna tabačina, krupni likovi, imali da se bacaju motori i sl. ali se ne sećam naziva.

Street Fighter,neki ulicni basket sa super sutevima i kucanjima igrica je bas bila zarazna,metal slug,i bio je isto neki fudbal sa super sutevima ali ne znam ni njemu ime:wall:

Aj' dajte rom za ovaj basket?
Deluje provilačno mada mi je NBA Jam ne zamenjiv. :)

rom je strhoop.zip, a ima ga na Romnationu... Solidna arkada

Btw, jel moze neko da navede par dobrih fudbala sa automata....

Znam, kao klinac sam kuvao neki sa timovima, sjecam se bili su Real, Atletiko itd...

Gameplay je bio extra. Dodavanja extra precizna :banana:

Zanimljivo,nisam igrao neki basket/kosarku na automatima osim Street Hoop-a,evo sad cu da isprobam taj NBA.;) .StreetHoop imas po rom sajtovima,sigurno da na nekom i radi:d
Od fudbala sam igrao Neo Geo '98-Road to victory jer ima Yugoslavia,ili imas raznih Super Sidekick-ova koji su gotovi isti kao i NG98 naravno sa razlicitim izborom reprezentacija u zavisnosti od godine i svetskog prvenstva.Ako ima neki fudbal sa timovima/ligama vi preporucite:)

Hvala puno za ovaj site. :) Nisam znao za njega kao ni za NBA Jam Extreme.
Jel ima neki dobar Tenis za MAME?
Sad odoh na download porciju od 50-ak Mb. :)

BTW, odličan thread! ;)

Poslednja izmena:
Evo sad isprobah NBA Hangtime
NBA_Hangtime_(rev_L11_041696)-1.png

(jel se razlikuje od NBA jam-a?:trust:).Bilo mi je cudno da nisam isprobao neku kosarku na automatima,ali sad provalih da sam ovu igricu igrao na Segi ili na SonyPS,i super je!Inace dugo igram NBA-ove,NBA2007 sam presao za nekih 3 nedelje ,(celu sezonu i playoff) na superstar nivou...kad budem imao vremena isprobacu i ovu novu 08:smoke:

Inace uglavnom kupim igrice sa romworld,romnation,romhustler,coolrom...posto se cesto desi da neka igrica ne radi na emulatoru isprobaj vise sajtova,negde ces ubosti:d.Uglavnom je problem ime igrice

Poslednja izmena:
Ovako na slici liči na NBA Jam, moraću da je isprobam pa da ti kažem. :)

Inače onaj Street Hoop je vrlo vrlo dobar.

Street fighter i Punisher, al se igralo:d

Ja biram Tajvan(iako imaju samo jednu *tacku na Dunks,kucaju dosta brzo i redje im lupaju banane,a solidno shutiraju trojke)
Ako si sam pred koshem uvek idi na kucanje(nikad ne mashe),nikako shut ili polaganje.Ako ti vec izadju na blokadu ti obavezno idi na polaganje (ko nije igrao Street Hoop smejace se ovom,zvuci apsurdno zar ne?:D),ali mislim na ono njihovo polaganje uvis (na foru kosog hica pod uglom 75 stepeni :d)
Uvek idi na to da ti imash zadnji napad (Zeljko Obradovic style:p).Kreni na kucanje 2,3 sekundi do kraja(ako krenesh kasnije zaustavice ti vreme u vazduhu iako si skocio pre isteka :trust:,a ako krenesh ranije ostaje im 1.5 sekundi da daju trojku sa kosa na kos-sto im inace cesto ulazi:mad:).Za kraj je najbolje polaganje na koje mozes krenuti i kasnije,ali izbaci loptu pre isteka vremena)
Naravno zadrzavaj vreme kad morash,pokushavaj da im sto ceshce otmes loptu,fauliraj itd

Evo mala pomoc oko Street Hoop(bilo pre):)

galaxians, pacman...
obavezno i dan danas preko mame32 emulatora odigram ove dve omiljene igre i gotovo sesiju uvek zavrsavam sa popeye :)

Kako na ovom NBA jam-u(hangtime-u) bira turnir,a ne odmah nakon zavrsetka prve utakmica odmah pise Game Over?:trust:

Ovako na slici liči na NBA Jam, moraću da je isprobam pa da ti kažem. :)

Inače onaj Street Hoop je vrlo vrlo dobar.

I projektovan tako da otima zetone :) ladno kada je neresheno na poluvremenu morash da ubacishe jedan :) igra je totalno zarazna...
Secam se da sam taktizirao ako vodim, tj trudio sam se da lopta ostane u posedu na poluvremenu ili sam shutirao u zadnjoj sekundi. Tako da na pochetku drugog poluvremena opet imash loptu. He he...najbolje od svega mi je shto Tiwan ako ti se zalomi medju poslednjima, nema leba da dobijesh, ako nisi mag, svaka trojka im ulazi :) (pitam li se ko je pravio igru? :D) Meni su shpanci najgotnivniji bili...
Inache moja omiljena igra sa automata je Street Fighter 2 Champion Edition, eh to su bila vremena...I dan danas redovno igram SF2CE. Bio sam poznat u lokalnoj fliperani po tome shto sam sa jednim zetonom znao da obrnem sa svakim likom igru (inache gazda fliperane je bio smrad pa je polako odvrnuo nivo tezine na najachi :)). Pizdeo je kad me gleda kako taktiziram sa krzljavim Dhalsim-om kad dodjem do Vega-e :D, a ostali ljudi chekaju u redu. Shtedeo sam ljudima zetone i uchio ih bio kako se igra. Na kraju je gazda odustao od moljenja bogu da izgubim, doneo je josh jedan SF2 Turbo aparat :) i svi su bili srecni.

Poslednja izmena:
Tumble Pop (World)
456806539_ce24bc5830.jpg

Uf ima ih gomila: Cadillacs, Punisher, Street Fighter, Final Fight itd.
Ne mogu sad ni da se setim.

Igrao sam nesto sa nekim kravama (volovima/bikovima) kaubojima koje pucaju na sve zivo pa naravno treba i gazdu da ubiju pa da predju nivo ali ne mogu da se setim kako se zove?
Ne mogu sad da predjem celu temu da bih proverio da li je neko vec pominjao, pa ako zvuci poznato bili bi lepo da neko napise kako se zove...

Verovatno mislis na Sunset riders

sunset-06.png
118124217434.png
Sunset%20Riders.gif

Poslednja izmena:
Nije.
Ocigledno nisam dobro objasnio, humanoidne krave u kaubojskom stilu pucaju na sve zivo :)
Jel sada jasnije?

Nazad
Vrh Dno