Šta je novo?

omiljene igrice sa automata : ))

fala,a koje su kontrole sa tastature, kao ubaciti zheton i tako to..

Znam samo za P1:
Levi: Shitf, CTRL, ALT i Space, strelice za pravce, na "5" ubacuješ žetone, na "1" je start dugme.

Kontrole podesavas kad startujes igru tako sto otvoris meni na <Tab>. Imas opcije "Input (general)" i "Input (this game)". Kad podesis pod "general" te kontrole vaze u svim igrama, a pod "this game" vaze samo u doticnoj igri.

Kontrole se mogu podesiti po zelji kako je vec receno,samo je problem ako se igra u "dvoje" jer se tasteri izmesaju :d
takodje cesto kada prvi put pokrecete novu igricu cesto se postavlja pitanje za licencu blah blah blah i na kraju Otherwise type OK to continue gde bukvalno treba pritisnuti O i K na tastaturi i nece biti problema:).P je pauza:d

Ima li neko valjani link za download Shinobi ninje ..skinuh rom sa tri razlicita sajta,ali kad odem na Audit all games nece pa nece:wall:

Veliko hvala:Klanjanje

Poslednja izmena:
Neo-Geo Cup '98: The Road to Victory™
neocup98.png

Solidan fudbal,slican superside kick-u,ima i YUGOSLAVIA.Samo od vestina uzmete SPEED UP(jel smo samo u tome loshi,inace tehnika i napad su bez premca:trust:-na tom svetskom kupu 98 i nismo loshe proshli).Nikakva fora,moze se normalno preci sa jednim zetonom(mislim kreditom;)).Markovic prvi strelac prvenstva 99%:smoke:

Poslednja izmena:
palica se podesava na file-properties-controlles- stiklira se 'enable joystick input' i odabere i stiklira axis (osa) 'digital joystick axis' . Onda po pokretanju igre na Tab ide odabir Input(this game) ili za sve , kako neko rece, se vide koje su kontrole namestene.

Evo , moja omiljena igrica za danas je Burnin' Rubber.

Par igrica koje nisam igrao na automatima,vec na legendarnoj Sega Mega Drive :Klanjanje,ali perfektno rade na emulatorima;)

Mortal Kombat 2
Mortal Kombat 3
Rulz:p

Poslednja izmena:
Polako jos nije kasno ni za tvoju imperiju!
The Empire Strikes Back :d

Ne znam kako sam zaboravio na ovu legendarnu igricu:
Bomber Man World (World)
bbma0007.png

Silk Worm
11267.jpg

Galaga 88.......Ovako nesto bese i na gumicaru , al ovo je neuporedivo lepse ,bolje

dal se neko seca ZedBlade-a ?

f_e1e3a8a2m_6cda599.gif

birash chichu - spor aviJon, 4 bombe

momak - srednja brzina i 3 bombe

riba - najbrza i 2 bombe

fenomenalna muzika, fenomenalni nivoi, ekstra zanimljiva igra.

Cega se ja secam:

Gemini wings
Argus
Rygar
Street fighter 2
Rastan

neverovatan je osecaj ponovo igrati te igre na PC-u preko emulatora, toliko emocija...podsecanja...neverovatno :)

Poslednja izmena:
Bagman - Moja Prva Igra!

Igra koja je zasluzna sto sam od tad ceo svoj zivot najvise posvetio racunarima (i zenama naravno)!

Znaci to je uopste prva igra koju sam igrao, bio sam osnovac i nisam se odvajao od nje. Naravno kasnije su dosle nove, bolje igre pa sve do dan danas jednostavno ne odvajam se od racunara :type:

Poslednja izmena:
Pit Fighter

I beše digitalizacijaa :zgran:

Prilozi

• pitf-3.png
    pitf-3.png
    23.2 KB · Pregleda: 200
Cruis'n World (rev L2.3)

Cruisn_World_(rev_L23)-1.jpg

Ebemu, da li je neko igrao iz vremena phoenix-a, igru zvanu Scrabmle ili, Space scramble? Nikako nisam uspeo da nađem besplatnu ili "besplatnu" verziju ove igre prebačenu za PC.
Usput, u to vreme, uz flipere koji su definitivno nastavljali u istoriju, stoni fudbal (za ljakssete koji zaziru od "kompjutera") i boxersku vreću za napucavanje šakom, zakon je bila Joan Jett and Blackhearts sa hitom "I love rock'n'roll" i Deep Purple sa "Smoke on the watter". I tako nekoliko godina. Danas igra traje 2-4 meseca....

Ebemu, da li je neko igrao iz vremena phoenix-a, igru zvanu Scrabmle ili, Space scramble? Nikako nisam uspeo da nađem besplatnu ili "besplatnu" verziju ove igre prebačenu za PC.

Ovo je Scramble na Mame32, ako je to ta igra.

Prilozi

• scramble.png
    scramble.png
    10.6 KB · Pregleda: 124
Poslednja izmena:
Usput, u to vreme, uz flipere koji su definitivno nastavljali u istoriju, stoni fudbal (za ljakssete koji zaziru od "kompjutera") i boxersku vreću za napucavanje šakom, zakon je bila Joan Jett and Blackhearts sa hitom "I love rock'n'roll" i Deep Purple sa "Smoke on the watter". I tako nekoliko godina. Danas igra traje 2-4 meseca....

A danas u igraonicama viđaš zombirane klince u mrežnom kaunteru dok u pozadini trešte narodnjaci. :S:
Šta je ovde retro?

Poslednja izmena:
Ray Storm
m41166404878_0.gif

Battle Toads
Battletoads%201.jpg

Nazad
Vrh Dno