Pozdrav ljudi.
Veliki sam fan (ventilator) avantura vishe od 15 godina, ovo mi je omiljeni zanr igara uz rpg. Moja lista bi izgledala otprilike ovako:
1) The Longest Journey - najbolja pricha, odlichan engine, ukupna atmosfera u igri je fenomenalna, nakon sto sam prvi put zavrshio igru josh par minuta sam zamishljeno gledao u ekran i nikad mi nije bilo tako zao sto sam zavrshio neku igricu

2) Monkey Island serijal
3) Day of the Tentacle
4) Discworld Noir
5) Beneath a steel sky
....
6) ima ih josh mnogo a neke sam sigurno preskochio...
...
Pre par meseci sam uzeo "The moment of silence" na 4 diska i posto nisam mogao da ga instaliram odustao sam od igrice. Evo sad mi se uzasno igra bash ta igra, ali me zeza prilikom instalacije...stalno mi na trecem disku izbacuje gresku nesto u fazonu "decompressing error 000001, not enough disc space?". Naravno, prostora imam koliko hoces i mislim da me zeza jer starforce zastita nije dobro razbijena. Da li je neko imao slichan problem i zna mozda za reshenje?
Takodje, zamolio bih nekog ko ima igricu ako bi mogao da mi je nareze na dvd, naravno dobice prazan disk, a nije problem ni da se plati ako treba. Ja mogu da dodjem po disk bilo gde u Bg gde vama odgovara i kada vam odgovara, jer mi se neverovatno mnogo igra ova igrica
Hvala unapred!
p.s. ko voli crni humor ima da se skine besplatno igrica "Emily enough" sa theunderdogs sajta (velichina 7 mb). Igra je amaterska, grafika kao negde 1993-1994, ali je igra bolesna do bola i ima dobrih fora (prozivanje kapitalizma, Busha i slicno).