Šta je novo?

Kućna multimedija Oled TV 65 inch

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Učlanjen(a)
10.12.2016
Poena
205
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 9 5900X + Phanteks PH14
Matična ploča
Msi Tomahawk B450
RAM
4X8 GB Corsair Vengeance
GPU
RX 7800 XT - Nitro +
Storage
256Gb M.2 Samsung + 1 TB SSD Samsung
Zvuk
Edifier R2000DB + Lucya DAC + Qed Profile 1
PSU
Corsair RM850X White
Kućište
NZXT Source 530
Monitor
LG 34GN850
Miš & tastatura
Corsair K70 MK 2 + Sabre Mouse
Mobilni telefon
Iphone 15 Pro Black 256gb
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
Planiram da u dogledno vreme da uzmem OLED TV, budžet je što manje to bolje :D... Koristio bi se isključivo da se ponekad pogleda film sa BR media playera ili eventualno Srbija kada igra neku utakmicu, tako da je od opcija potrebno samo da je oled panel, zanm da ne postoji 30Hz ali da postoji i on bi bio u igri :D Tako da... Doslovno nemam pojma ništa o OLED televizorima tako da ne znam od čega da krenem. napisao sam 65", iskreno bih voleo veće ali mi se ne daje preko 200k, tako da bih ostao na 65". Bilo bi poželjno u domaćoj radnji zbog ranijih iskustva sa televizorima i monitorima i problem mi je da tako veliku stvar šaljem na reklamaciju u HU... Od softvera preferiram WebOS jer mi je definitivno najbolji, tako da ako uđe LG u predloge vrh. Razmišljao sam i o miniLED varijanti ali sam video uživo kako to izgleda i nije mi se svidelo, možda bi ušao u igru da mi TV radi svakodnevno po par sati, ali ovako je definitvno OLED bolji izbor.

Ja takođe planiram 65 OLED (doduše sledeće god) i ja bih lično uzeo u ovom momentu Sony A80L. Doduše nisam siguran da li ima za do 200k po prodavnicama, gledam Mađare.

Po meni, trenutni best buy, dok ga još uvek ima u prodaji, je Samsung OLED 4K S90C iz 2023. Teško da ćeš se usrećiti sa našim radnjama ukoliko ti je ušteda bitna.

Kod nas iz radnje, jedino TCL C805, nije oled, ali je odličan za trenutnu cenu.

У легалним радњама, једино Филипс има Олед до 200К од 65'. Какви су они нико са сигурношћу не зна јер их нема толико велики број људи. Ко је коментарисао причао је да задовољан(читао сам по нету), има Андроид ТВ. Тренутно је на акцији за 169 К. Колико видим по ценама, бар у радњама, тренутно је немогуће наћи 65" Олед испод 200К,бар од тројца Sony, Samsung, LG.

Sačekaći još malo, ima trenutno Phillips i Hisense koliko vidim, možda i prelomim na kraju i uzmem preko mađara, velika je razlika trenutno :D

Realno S90C preko madjara je najisplativiji OLED TV.

Izvinjavam se unapred što upadam ovako. Koja je najbolja kupovina tv-a 65 oled u domaćim radnjama, do 240 000 rsd? Vidim ima LG C3 65 oled za 230 000 rsd. Ima li šta bolje?

S90C moze da se nadje za 200.000 u domacim prodavnicama i pritom ima bolji displej od C3.

Kada sam kupovao svoj C1 jedan od glavnih izvora informacija je bio ovaj sajt. Po njima je ovo "mrtva trka", kupi onaj koji ima dužu garanciju.

Pratim ih redovno, za monitore sam uglavnom tu gledao, slažem se za garanciju, to je i cilj, da bude što duža pogotovo za oled. Svakako ne žurim sa kupovinom, ali do NG će biti rešeno... Možda bude i neki popust za crni petak, koji je kod nas prevara, ali nada poslednja umire da će biti nekih pravih popusta :D

Nazad
Vrh Dno