Šta je novo?

Kućna multimedija Oled 55 inca do ~1.200€ max

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

Tomsast

Poštovan
Učlanjen(a)
04.01.2023
Poena
50
Sta bi predlozili u velicini od 55 inca, limit mi je prilicno limitiran... 120k ali isao bih na +200e ako je vredno doplate.

Ja dobih danas reklamu LG C4 55" sa 5god garancije 160000(1350) kod nas prodavnica.

Evo već godinu dana vozim LG C2 55 kao monitor. Prezadovoljan.

Grundig GH950 55", valja ga pomenuti jer je u domaćoj radnji sa 5g garancije 84.990rsd.

Izadje Grundig i 82000 i 5 godina garancije sa Spark vaucerom i dostavom (oko 700eur). Razmisljam obizrom da bi mi ovo bio prvi OLED da li vredi izdvajati jos preko 300eur za LG?

Sta konkretno dobijam za ne bas malu razliku u ceni? HDMI 2.1 mi nije presudan jer ne planiram da uzimam konzolu.

Takodje, u odnosu na TCL 55C805 izadje 100eur vise, a OLED je u pitanju.

Ako je Benchmark review bio objektivan deluje kao pristojna kupovina za moje potrebe: Stremio, Kodi, Youtube za decu... Uglavnom ce se preko dana vrteti crtaci, a uvece bi s vremena na vreme odgledao neku seriju ili film. Ono sto me uzasno nervira kod LED-a jeste bloom.

Ono sto mi nije jasno je u rangu kog LG-a ili Samsunga je ovaj Grundig.

Poslednja izmena:
Da li je vredno doplate je subjektivno, ali u tvojoj situaciji verovatno i nije ako ćeš koristiti većinski za to što kažeš. Svakako je LG-jev WOLED u njemu, verovatno je stariji panel, ali ne može sigurno da bude ne znam koja razlika u odnosu na B4 na primer. Da je 65" verzija GH950 jeftinija za 300e od LG B4 modela kao u 55" kategoriji, sigurno bih ga i ja uzeo bez razmišljanja i ne bih poručio B4...

Nazad
Vrh Dno