Šta je novo?

Kućna multimedija Oled 55 inca do ~1.200€ max

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

Tomsast

Poštovan
Učlanjen(a)
04.01.2023
Poena
75
Sta bi predlozili u velicini od 55 inca, limit mi je prilicno limitiran... 120k ali isao bih na +200e ako je vredno doplate.

Ja dobih danas reklamu LG C4 55" sa 5god garancije 160000(1350) kod nas prodavnica.

Grundig GH950 55", valja ga pomenuti jer je u domaćoj radnji sa 5g garancije 84.990rsd.

Izadje Grundig i 82000 i 5 godina garancije sa Spark vaucerom i dostavom (oko 700eur). Razmisljam obizrom da bi mi ovo bio prvi OLED da li vredi izdvajati jos preko 300eur za LG?

Sta konkretno dobijam za ne bas malu razliku u ceni? HDMI 2.1 mi nije presudan jer ne planiram da uzimam konzolu.

Takodje, u odnosu na TCL 55C805 izadje 100eur vise, a OLED je u pitanju.

Ako je Benchmark review bio objektivan deluje kao pristojna kupovina za moje potrebe: Stremio, Kodi, Youtube za decu... Uglavnom ce se preko dana vrteti crtaci, a uvece bi s vremena na vreme odgledao neku seriju ili film. Ono sto me uzasno nervira kod LED-a jeste bloom.

Ono sto mi nije jasno je u rangu kog LG-a ili Samsunga je ovaj Grundig.

Poslednja izmena:
Da li je vredno doplate je subjektivno, ali u tvojoj situaciji verovatno i nije ako ćeš koristiti većinski za to što kažeš. Svakako je LG-jev WOLED u njemu, verovatno je stariji panel, ali ne može sigurno da bude ne znam koja razlika u odnosu na B4 na primer. Da je 65" verzija GH950 jeftinija za 300e od LG B4 modela kao u 55" kategoriji, sigurno bih ga i ja uzeo bez razmišljanja i ne bih poručio B4...

Nazad
Vrh Dno