Šta je novo?

Ojacho kolega?

Znači plakanje :D

LOL....vilica me boli :zgran: A jel zna vlasnik tog lapa kako mu siluju taj lap u servisu?

HHAHAHHAAHHA

408844screw-boxsml copy.jpg
Kazi tom kolegi da se registruje na forum pa da malo komentarise sa nama.

Si lud, bre, da mu dajemo nove ideje?!

sjuu ako je vama ovo ovako smeshno pa vi ne znate shta je da faking lajf lol

Aj ti nam ispricaj sta je smeno molim te pa da upoznamo lajf ....

Poslednja izmena:
ne znam dal je pametno da se u procesu servisiranja ovde registruje pa da mu pomognete i da stvarno popravi chovek ! ovako ce biti zanimljivije gledati shta chovek sve radi... samo josh kad bi imao neku kameru da ga snimam kako mu vadi dushu

Poslednja izmena:
ne znam dal je pametno da se u procesu servisiranja ovde registruje pa da mu pomognete i da stvarno popravi chovek ! ovako ce biti zanimljivije gledati shta chovek sve radi... samo josh kad bi imao neku kameru da ga snimam kako mu vadi dushu

Hahahaha, on ga jos posle svega sam popravlja! :D

Najbolje od svega!

Znate šta je najgore. On će uzeti taj lap, odneti u neki servis, oni će mu staviti neku polovnu ploču za 150e i 50e ruke, imaće sreće da ništa drugo nije otišlo i na kraju će misliti da je 2x pametniji od svih nas, jer je eto opravio za 200, a oni mu tražili 400 :D

Znate šta je najgore. On će uzeti taj lap, odneti u neki servis, oni će mu staviti neku polovnu ploču za 150e i 50e ruke, imaće sreće da ništa drugo nije otišlo i na kraju će misliti da je 2x pametniji od svih nas, jer je eto opravio za 200, a oni mu tražili 400 :D

Pa, ne ide to bas tako, niti ce moci tako "jeftino" da prodje.

Videcete vi kad "Ojachali kolega" metne dva srafa u SLI i spoji fazu na nulu! Ima da prsti od performansi!
bliss.gif

"Ojachalog kolegu" za pre'sednika !
2chw5mg.gif

^Kako?!?!?! Zašto?!?!?! :zgran:

@ Chupo
Sjajne slike majstore! To je nas neko ili si skinuo sa neta? Prichaj oznojah se od smeha! :)

Tu su negde.

Da razjasnim stvar, taj komp sam kupio za 3K dindži, kaže lik radi na 900, nema teorije brže. Kad sam ga prvi put upalio, ušao u BIOS i podigao FSB sa 100 na 166, posle restarta je lepo ispisao "Sempron 2200+".

Lik je inače žešći naučnik, koji bi sve probleme rešio reinstaliranjem sistema, na primer na nekim brend mašinama (ima u oglasima sam postavio) BIOS javlja problem sa IRQ-ovima, a genije stručno kaže, to samo da se uradi nov sistem i sve će da radi (iako sam ja pred njim instalirao windows).

A to za test memorije, to je pisao moj komšija (koji mi je ustupio nV grafičke za probu SLi-a) kao dokaz bilmezu da mu je HW ispravan a da ga u stvari zeza OS. Postoji i natpis provere HDD-a, na HDD-racku koji je takođe krvnički iskrivljen (zašto?:trust:), a oba testa datiraju iz 2009. godine (da nebude zabune).

Poslednja izmena:
Ne toliko jak, ali svakako za pohvalu :)

Prosto ne znam shta da kazem i sramota me je da shaljem na servis racunare...
ali shta je tu je barem da se nasmejete :crash:

68776IMG_0375.JPG

845353IMG_0379.JPG

751273IMG_0383.JPG

680664IMG_0384.JPG

831070IMG_0385.JPG

357226IMG_0387.JPG

Inache dotishni je Fujitsu Siemens Amilo Li 2727
presudite dal ovaj ulazi u "Hall of Fame"
i da se razumemo ukoliko neko nije upucen, slike koje postujem su direktna inicijativa samih korisnika i treba da predstavi umeshnost i inicijativu prosechnog srbina. :type:

Meni vise lici da se uhvatio za ekran u onim vrelim letnjim danima i probao da improvizuje lepezu... :d

ja bih ipak reko da je na njega sela neka elegantno popunjena dama... vise puta...

Vrh Dno