Villy_Da_Man
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.02.2005
- Poena
- 390
Znači plakanje 
Kazi tom kolegi da se registruje na forum pa da malo komentarise sa nama.HHAHAHHAAHHA
![]()
ne znam dal je pametno da se u procesu servisiranja ovde registruje pa da mu pomognete i da stvarno popravi chovek ! ovako ce biti zanimljivije gledati shta chovek sve radi... samo josh kad bi imao neku kameru da ga snimam kako mu vadi dushu
mozda je krivica delimicno i tvoja sto nisi lepo odrzavao lap top
http://www.youtube.com/watch?v=mFb3YVwBrGQ
Znate šta je najgore. On će uzeti taj lap, odneti u neki servis, oni će mu staviti neku polovnu ploču za 150e i 50e ruke, imaće sreće da ništa drugo nije otišlo i na kraju će misliti da je 2x pametniji od svih nas, jer je eto opravio za 200, a oni mu tražili 400![]()
Pa sto ne moze. Polovan nb sa ispravnom plocom koliko kosta? ima servisa po gradu samo je pitanje ima li polovnih poluispravnoh stvari da se serviseri snabdeju.Pa, ne ide to bas tako, niti ce moci tako "jeftino" da prodje.
Meni vise lici da se uhvatio za ekran u onim vrelim letnjim danima i probao da improvizuje lepezu... :d
ja bih ipak reko da je na njega sela neka elegantno popunjena dama... vise puta...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari