Ima ralike izmedju HD audio i frontalnog prikljcka na kucistu.
Evo slike:
Orjentir je ona kocka sa oznakom X-Fi.
Desno od njega ti je HD Audio, pa desno od toga je za Frontbay koji se kupuje posebno ili ako vec ne kupis takvo pakovanje, levo od njega pa prema plocici ti ide mislim Digital IN/za ono HDMI and sh1t, pa AUX/CD Player, pa na kraju ono sto trazis.
Inace, posto sam je sklepao u fazonu kao sto si video onaj kabl, samo sto sam ga ja skinuo sa "brendiranog" PC'a DELL nasao muski port sa nekog drndavog tranzistora ('vala bogu da sam to provalio) kao na X-FI-u, i to zalemio na uni-plocicu sa ravnim vodovima, secno vodove, izdzamperisao na pinove i samo steknuo frontalni deo u te pinove. Samo kada sam menjao kuciste na Anteca, raspored pinova nije isti na front prikljuchcima kucista, tj. tog "AC'97" onboard prikljucka, nemam pojma zasto, pa sam morao da vadim pinove iz konektora "AC'97" i da ih preraspodelim.
Jedino kad otvorim kuciste slikacu pa da postavim ovde kako to izgleda, inace samo sam kacio sluske, jer me Mic ne zanima.
Inace te iglice na X-FIju su mnogo tanke i manji je razmak. Nisu kao ove standardne kao na ploci (IDE, "AC'97" itd.....).