Y2K986
Slavan
- Učlanjen(a)
- 13.11.2007
- Poena
- 330
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 5 5600X + Lian Li Galahad 2 LCD 360
- Matična ploča
- ASUS ROG Strix B550-F Gaming Wifi II
- RAM
- 64Gb Corsair Vengeance RGB RT
- GPU
- Sapphire RX 7800 XT Nitro+ Gaming OC
- Zvuk
- Klipsch The Fives
- PSU
- Corsair RM850x SHIFT 80 PLUS Gold
- Kućište
- Lian-Li O11D Evo RGB
- Monitor
- LG UltraGear 32GP850-B
- Miš & tastatura
- Logitech G G900 Chaos Spectrum + Razer BlackWidow V4 Pro
- Pristup internetu
- Optički internet
Ljudi pomagajte,puknucu od muke.Pazario sam danas X-Fi Gamer i naravno otisao kuci da je probam.Ubo je u jedan port-ne radi!Ajde reko da vidim neki drugi port,ko zna sta moze da bude...Stvar je u tome gde god sam je ubadao problem je isti,kao : "Instalacija ne moze da nadje odgovarajuci hardver,proverite da li ste je dobro instalirali(pretpostavljam umetnuli) " i tako u krug.Stalno javlja PCI Device i ne moze da nadje drajvere za njega...Dobro,reko',mozda je Windows.Instalaram novi Win XP na drugoj particiji i pre nego sto sam bilo sta instalirao pokusam da instaliram karticu i opet isti problem!!!Ne mogu da verujem!Ono sto mene buni je sledece:Kartica se greje(verovatno radi),vezujem zvucnike preko optickog kabla,koji svetli crveno kad je ubacen u karticu(verovatno radi),ali opet instalacija nece ni da cuje.Pokusao sam da skinem drajvere sa neta,par njih za raznorazne stvari su prosli,ali kada je dosao do drajvera za Chip,rekao je nesto u smislu da chip na kartici nije ukljucen/ne radi ili tako nesto i da zato ne moze da se pokrene!Vrlo rado bih vam pokazao tacnu informaciju koju dobijam prilikom instalacije ali vishe mi ni optika ne radi(2xcd rom,i 2xVirtual !!! ) nista od ovoga vise ne radi.Nisam kre**n da ne znam da instaliram karticu,ali ovo me uzasno nervira.Mislim da kartica ne radi,ali opet sa druge strane...
Sutra cu da postavim neke slicice,isuvishe sam umoran i iznerviran veceras! POMAGAJTE!!!!
Sutra cu da postavim neke slicice,isuvishe sam umoran i iznerviran veceras! POMAGAJTE!!!!
Poslednja izmena: