_/Neo\_
Čuven
- Učlanjen(a)
- 27.01.2002
- Poena
- 720
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel i7 8900k
- Matična ploča
- MSI Z370 SLI+
- RAM
- 2x8GB DDR4 3200MHz gSkill TridentZ
- GPU
- Sapphire RX580
- Storage
- Samsung 970EVO (500gb) + WD750 2tb
- Zvuk
- Sound Blaster Audigy FX
- PSU
- Corsair RM650i
- Kućište
- Cooler Master 690 1st gen
- Monitor
- Dell U2422H + HL P24 G5
- Miš & tastatura
- Logiteck Wave (K350) + MX Master 2s
- Laptop
- Dell Inspiron 15
- Mobilni telefon
- Nokia 7.2 + Motorola Edge 40 Pro
- Pristup internetu
- ADSL
Naime do pre dve nedelje sam koristio DrDivX 1.04 za kompresovanje mpeg2 spotova i filmova koje snimam preko SkyStar2 kartice. E sad je nastao problem što mi taj isti DrDivX kako počne na kompresuje izbaci neki critikal error. Takođe još jedan problem je taj što je WinAmp iz kog sam pregledao te spotove počeo da odbija da radi sa njima, tako što samo pusti zvuk a od slike ništa. Prvo sam mislio da je do Windowsa i svih programa koje sam imao instalirane, pošto mi je Win radio skoro 6 meseci perfektno, nisam imao nameru da lipam format, ali zbog toga sam se odlučio na format i ponovnu instalaciju WinXP Pro SP2 (original), koji sam i pre koristio. Značio čist instal i drajveri samo za ploču i grafiku i DrDivX 1.04 koji u sebi sadrši DivX Pro 5.1.1 codec i opet isto. Posle toga sam instalirao samo WinAmp 5.05 i slika opet nije bilo. Ovde sam posumljao da je do samih fajlova, ali onda samo otishao kod burazera i tamo pustio te nekompresovane fajlove i sve je radilo perfektno. Dali je neko imao sličnih problem i kako ih je rešio?
Znam da sam smorio ali šta ću imam oko 8GB raznih spotova koji čekaju da se kompresuju.
Znam da sam smorio ali šta ću imam oko 8GB raznih spotova koji čekaju da se kompresuju.