Šta je novo?

Ogrebotina na CRTu

Ja sam astonis pastu kupio u robnoj kuci kod t.c. piramide na novom beogradu u prizemju, ali pre 2 god.
pasta + malo vode + nekakva krpa i to je to, morces malo da pritisnes, ali ne ide mnogo tesko...

Ta pasta se pre reklamirala na tv-u na onim glupim dugometraznim reklamama, ako bas nigde ne nadjes, dacu ti ja od moje, ako je nadjem....

Ma da, Astonish pastu su reklamirali, ako se ne varam, u teleshopu, imali su neku radnju u 27 marta, ali opet, sa bilo kojom hemikalijom tesko je ocistiti ivicu ekrana, pogotovo ako je antireflex sloj debeo kao kod mog NECa.

btw. ovi nisu cisti... ali dobro :)

ja moj 957df vec x godina cistim alkoholom i vatom.. i tako sam cistio sve monitore
do ovog.. mozda ovaj nisam rebao... ali nisam primetio da sam ista ostetio.. na njemu..
cak sta vise cistio sam ga upaljenog... UVEK.... i mislio sam da svi tako ciste monitore :) zanimljivo :D nikada nisam nikoga pitao kako cisti monitor :(

moja preporuka: alkohol iz apoteke (70-80%) i cottion vata (ona kojom ribe ciste nokte)... i sve je u REDU ?!

Kada skidanje tesko ide, pomaze prskanje mer-glassom i slicnim sredstvima uz istovermeno ribanje magicnom krpom sa astonishom.
Uz odredjeni trud, moguce je oribati i delove uz ivicu.

Sve ovo sto pisem primenjeno je na 2 959nf sa odlicnim rezultatima.

Traba pazljivo beleziti u ovakvim postovima ko sta radi sa monitorom, pa ako se neki pojavi u oglasima da znamo kakve torture je prosao :)

Najbolji greb sam video kod ortakinje. Unishtila je samsunga NF tuga prava.
Izgledalo je kao da je paranoichni psihopada hemijskom olovkom 10 minuta unishtavao monitor. I shto je najopushtenije niko nije to uradio heheh.
Jako jadno izgleda al moze samo da plache ...

Lappy je napisao(la):
Traba pazljivo beleziti u ovakvim postovima ko sta radi sa monitorom, pa ako se neki pojavi u oglasima da znamo kakve torture je prosao :)

Zato lepo pazariš TFT i ne boli te glava :p

Farecla je pasta za poliranje koju možete kupiti u svakoj boljoj prodavnici boja i lakova. Postoji u više finoća G3, G6, G10 ali najgrublja skida oštećeni sloj najbrže a staklo svejedno ne može da ošteti. IBM monitor sa slike sam imao i polirao, Samsung 750 NF, sve monitori sa izuzetno dobrom slikom a lošim premazom. I nije neka šteta, taj premaz ima uglavnom psihološki efekat. I nitro razređivač nekad pomaže ali treba paziti da ne rastopi plastiku. Posao traje 15-20 minuta a pasta se prodaje u nekim radnjama i na meru tako da ne vidim zašto bi neko gledao u flekav ekran.

Nasao sam Fareclu G6, a G10 imaju samo mleko, hoce da posluzi ova G6
ili da mi neko kaze gde da kupim G10?

Hm, malo sam se zbunio, jel najgrublja G3 ili G10

Vrh Dno