Šta je novo?

Ogrebotina na CRTu

Ja sam astonis pastu kupio u robnoj kuci kod t.c. piramide na novom beogradu u prizemju, ali pre 2 god.
pasta + malo vode + nekakva krpa i to je to, morces malo da pritisnes, ali ne ide mnogo tesko...

Ta pasta se pre reklamirala na tv-u na onim glupim dugometraznim reklamama, ako bas nigde ne nadjes, dacu ti ja od moje, ako je nadjem....

Ma da, Astonish pastu su reklamirali, ako se ne varam, u teleshopu, imali su neku radnju u 27 marta, ali opet, sa bilo kojom hemikalijom tesko je ocistiti ivicu ekrana, pogotovo ako je antireflex sloj debeo kao kod mog NECa.

btw. ovi nisu cisti... ali dobro :)

ja moj 957df vec x godina cistim alkoholom i vatom.. i tako sam cistio sve monitore
do ovog.. mozda ovaj nisam rebao... ali nisam primetio da sam ista ostetio.. na njemu..
cak sta vise cistio sam ga upaljenog... UVEK.... i mislio sam da svi tako ciste monitore :) zanimljivo :D nikada nisam nikoga pitao kako cisti monitor :(

moja preporuka: alkohol iz apoteke (70-80%) i cottion vata (ona kojom ribe ciste nokte)... i sve je u REDU ?!

Kada skidanje tesko ide, pomaze prskanje mer-glassom i slicnim sredstvima uz istovermeno ribanje magicnom krpom sa astonishom.
Uz odredjeni trud, moguce je oribati i delove uz ivicu.

Sve ovo sto pisem primenjeno je na 2 959nf sa odlicnim rezultatima.

Traba pazljivo beleziti u ovakvim postovima ko sta radi sa monitorom, pa ako se neki pojavi u oglasima da znamo kakve torture je prosao :)

Najbolji greb sam video kod ortakinje. Unishtila je samsunga NF tuga prava.
Izgledalo je kao da je paranoichni psihopada hemijskom olovkom 10 minuta unishtavao monitor. I shto je najopushtenije niko nije to uradio heheh.
Jako jadno izgleda al moze samo da plache ...

Lappy je napisao(la):
Traba pazljivo beleziti u ovakvim postovima ko sta radi sa monitorom, pa ako se neki pojavi u oglasima da znamo kakve torture je prosao :)

Zato lepo pazariš TFT i ne boli te glava :p

Farecla je pasta za poliranje koju možete kupiti u svakoj boljoj prodavnici boja i lakova. Postoji u više finoća G3, G6, G10 ali najgrublja skida oštećeni sloj najbrže a staklo svejedno ne može da ošteti. IBM monitor sa slike sam imao i polirao, Samsung 750 NF, sve monitori sa izuzetno dobrom slikom a lošim premazom. I nije neka šteta, taj premaz ima uglavnom psihološki efekat. I nitro razređivač nekad pomaže ali treba paziti da ne rastopi plastiku. Posao traje 15-20 minuta a pasta se prodaje u nekim radnjama i na meru tako da ne vidim zašto bi neko gledao u flekav ekran.

Nasao sam Fareclu G6, a G10 imaju samo mleko, hoce da posluzi ova G6
ili da mi neko kaze gde da kupim G10?

Hm, malo sam se zbunio, jel najgrublja G3 ili G10

Nazad
Vrh Dno