Šta je novo?

Oglas sa PCBerze :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Objasni mi sto bi ih bilo sramota? Prvo nemaju nikakvu obavezu prema tebi i nama (sem prema klijentima a to nije tvoj/moj/nas problem).

Kod takvih akcija prebacivanja uvek moze da se javi 101 problem potpuno nepredvidjeno i neoplanirano. Stoga ne vidim sto bi ih bilo sramota?

da apsolviram temu pancevackih trgovaca(cast izuzicima,ili izuzetku):)

juce dobih ponudu da kupim radeon 9000 sa 64Mb za 30e
i polovnu 256 za nesto preko 20e :))
u kompletu bi mi mozda spustio i na 50e (no mozda samo)

Objasni mi sto bi ih bilo sramota? Prvo nemaju nikakvu obavezu prema tebi i nama (sem prema klijentima a to nije tvoj/moj/nas problem).

Kod takvih akcija prebacivanja uvek moze da se javi 101 problem potpuno nepredvidjeno i neoplanirano. Stoga ne vidim sto bi ih bilo sramota?

Zbog onog dela o 24h...

Mogu da napisu do daljnjeg i gotovo. Ovako se bezobrazno ogradjuju.
Naravno da nemaju nikakvu obavezu prema meni, al' ni taj cuveni Pancevac nema nikakvu obavezu u vezi cena, pa se razglaba na 6 strana o tome. :d Da nema ovaca za sisanje, sigurno bi spustio cenu. Ovako, za jednu prodatu karticu napravi profit k'o da je prodao 10 (posto ih verovatno dobija za tepsiju ribe) i zabole ga...

Vidi ovog bisera sa krstarice
PRODAJEM GRAFICKU N-VIDIJA FX 5500 OD 128MB RADNI TAKT 64 BITA SA AGP SLOTOM STARA 10 MESECI.
CENA : 2000 DINARA ! FIXNO I IZ APATINA SAM
da li neko ima kakav komentar odavno nisam ovako nesto video

Pa uz nju dobijes i agp slot pride, stvarno povoljno :)

sine idem da se registrujem na krstaricu da prodam neke komponente ljudi tamo su buljasi :) hahahahahaha

Tamo su deraci, ali cisto sumnjam da iko kupuje preko krstarice, ipak je PCberza majka :)

Ljudi, te stare komponente pocilju da dobijaju antikvitetsku vrednost i kao takvi opravdavaju visoku cenu.

Berza otvorena, a Ljubiša ponovo šiša:

Gigabyte GA-8IE533 =40e
Asus P4V8X-X =40e
Asus P4P800-MX =60e*
Asus P4P800-X =60e*
komp. m.ploca+procesor
Intel P4 2,4GHz CeleronD=110e
Intel P4 1,7GHz(400FSB)=90e
Intel P4 2,4GHz(400FSB)=110e :D :shock: :smack:

Još 2004. je Ljubiša pokušao da se cenjka sa mnom oko kupovine Nortwooda na 2.4, podmećući mi cene nekih celeronćića, bez poreza... Baš je bio uporan. Malo me je nervirao, a malo više nasmejao. Samo što tada nisam znala "ni ko je, ni šta je". Mogu vam samo reći da je za taj procesor meni tada (pre tri godine) nudio manje, nego što sada traži za Celeron na 2,4 :D

Poslednja izmena:
Još 2004. je Ljubiša pokušao da se cenjka sa mnom oko kupovine Nortwooda na 2.4, podmećući mi cene nekih celeronćića, bez poreza... Baš je bio uporan. Malo me je nervirao, a malo više nasmejao. Samo što tada nisam znala "ni ko je, ni šta je". Mogu vam samo reći da je za taj procesor meni tada (pre tri godine) nudio manje, nego što sada traži za Celeron na 2,4 :D
Nisi znala da si pricala sa jako poznatom licnoscju:D:d

Evo jos jednog bisera sa pcberze:

Mat. ploce AMD Socket A (462) + procesor Oglas: 3403

Ponuda->Privatno lice->Koriscena roba

Abit NF7-S V2.0 full sa AMD AthlonXP 2500+Barton (otkljucan X i FSB)-130e
Asus A7V8X-MX-55e
Asus A7N266-VM-45e
procesori
AMD AthlonXP 2500+ Barton-70e
AMD Sempron 2500+-60e

Kako vreme prolazi ovi kompjuteri sve vredniji i vredniji, sacekam jos koju godinu pa cu uzeti neki dobar auto za mog Bartona i plocu :d

Hahahaha, tek sam sada video ko je postavio ovaj oglas
Evo jos jednog bisera sa pcberze:

Mat. ploce AMD Socket A (462) + procesor Oglas: 3403

Ponuda->Privatno lice->Koriscena roba

Abit NF7-S V2.0 full sa AMD AthlonXP 2500+Barton (otkljucan X i FSB)-130e
Asus A7V8X-MX-55e
Asus A7N266-VM-45e
procesori
AMD AthlonXP 2500+ Barton-70e
AMD Sempron 2500+-60e

Kako vreme prolazi ovi kompjuteri sve vredniji i vredniji, sacekam jos koju godinu pa cu uzeti neki dobar auto za mog Bartona i plocu :d
Niko drugi do Ljubisa iz Panceva!!!! :D :d :D

ma realno gledajte, neko ce se sigurno zaleteti da to kupi! 100%! ajde, posmatramo kad bude prestao da se pojavljuje oglas! :,,:

Radna garancija 7 dana,saljem i city express-om!
Amd Socket A (462)
Sempron 2400+ 50e
Athlon
XP 2200+ 45e
XP 2000+ 40e
5xXP 1800+ 35e
XP 1700+ 30e
1400MHz 27e
1300MHz 25e
1200MHz 24e
1000MHz 23e

Evo novog sampiona

Poslednja izmena:
OK, dokazali ste poentu i poceli da smarate :)

Thread closed!

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno