M!ST!CX
Čuven
- Učlanjen(a)
- 18.12.2004
- Poena
- 680
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD TR2 2920X @4.3GHz Full Custom Watercooling
- Matična ploča
- ASUS X399 ROG ZENITH EXTREME
- RAM
- 32GB DDR4 CORSAIR VENGEANCE RGB PRO 3000MHz
- GPU
- Asus TUF Gaming GeForce RTX 3080 Ti OC Edition
- Storage
- Samsung M.2 NVMe 950 PRO 512GB + GIGABYTE M.2 NVMe 512GB + Samsung SSD 850 EVO 250GB + Samsung SSD 860 EVO 1TB + Samsung SSD 860 EVO 1TB + QNAP TS-431P2 @ 12TB
- Zvuk
- Logitech Z-5500 Digital
- PSU
- EVGA SuperNOVA G2 850W
- Kućište
- NZXT H9 Flow
- Monitor
- 27" 27GP850 Nano IPS 180Hz + 27" LG 4K UK650-W + 27" ACER V276HL
- Miš & tastatura
- Corsair K70 MK.2 & Razer Lancehead Tournament Edition @ Razer Gigantus
- Ostale periferije
- Razer Nari 7.1
- Mobilni telefon
- Samsung Galaxy A34 5G
- Pametni uređaji
- Samsung Galaxy watch 3 45mm
- Pristup internetu
- Kablovski internet
A sta tebe briga sto se neko nervira zbog nasviranih cena?Tebi to ne smeta vecj si rekao,al ima ljudi koje to nervira,neki cje se samo nervirati,drugi cje "pretiti" a neko dovoljno lud cje stvarno navatati tako nekog i dobicje po glaviEvo ga jos jedan od postenih patriota... :wall:
Sto da mu se nacestitas nove godine, da li je on tebe ugrozio? Da li je tebe zeznuo? I da jeste ti si kriv, a ne on.
Sta se bre koji qratz mnogi ovde prave fini i posteni kao da ne zive u srbiji?
I samo bi prebijali one koji hoce da zarade, ja ne znam kako je to nekome normalno. Sta te bre boli qratz koliku cenu on trazi, mogu ja za moj k700 da trazim 150 eura, boli te qratz da li cu je ja prodati po toj ceni ili ne. Ako ti se ne svidja ti nemoj kupiti.
izgleda da se ovde mnogi gade para i zarade, ja ne znam kada smo skrenuli na taj put...
Hajde MOLIM TE mi objasni zasto bi se ti njemu nacestitao?
Sta, ti si sad to napisao i ti si neka faca, neki frajer, mangup, STA?
Sve i da JESI [ako jesi, uopste ne zelim da zalazim u tvoj zivot niti me zanima, niti imam nesto protiv tebe, niti te poznajem] taj tvoj stav nije ispravan.
Ako mislis da jeste, ubedi me.
Kako niko od vas mangupa nije otisao u jednu od firmi koje prodaju racunere, pa tamo da se kurce? Kako niko od vas ne ode u Roming znamo kakve su cene. Svi imate mooda da se qrchite, a kada treba nesto onda tuki.
Ma dajte iskulirajte, zivi svoj zivot, gledaj da tebi bude bolje, gledaj da budes bolji covek, da te ljudi postuju, a te fazone prebijanja izostavi molim te ili se preseli na neki fajterski forum.
P.S. Izvinjavam se nj psovkama i uopste na postu, ali kada mi neko skace po zivcima sa tim klinackim razmisljanjem, ja reagujem, mozda i na pogresan nacin, ali nikada nisam cutao, ako imam nesto da kazem, ja cu reci.
I o5, zivi svoj zivot....
Poz
Misim da jako gresis po pitanju svog stava al dobro.
p.s. mislim da si onakav post u opste nije trebao,sve to moze lepse da se kaze,lako je terati sve u qrac to moze svako,da sam ja na svaki post do sada tako odgovarao brzo bih dosao do statusa:
ne možete postavljati nove teme
ne možete odgovarati drugima
ne možete kačiti fajlove
ne možete menjati svoje postove
p.s.s. nadam se mi ovaj post necje biti obrisan
Poslednja izmena: