Ja te kartice trazim vec nedeljama a ovaj dere kozu sa ledja!
Kolika im je realna cena?
aahaha zar to ne treba da ide u rubriku licni kontakti?Šta kažete na ovo? :d
Izvini, al mozesh da nam kazesh koja je primena PCI(ne PCI-E) verzije fx5200 i 9200
Ima li to iole kakve performanse vredne tih para, ako mislish na isto, a AIW ima da se ionako nadje za manje para.
Da ima ja imam prazan slot i integrisanu grafulju. Pa mislim da bi mi oko toga pomoglo...
Naravno,zato je prodaje već godinu i nešto..![]()
Ploča sa agp slotom,nova sa sve garancijom-40 eur.FX5200 eno ti na bench oglasima za 25 eur. Ukupno 65,minus neka kinta za ovo što imaš sada. Pa da li se isplati? Naravno,zato je prodaje već godinu i nešto..![]()
Ja sam ga zvao i pitao pre jedno godinu dana, zasto je tolika cena od 110E to je nerealno... Kaze ja sam direktan distributer HIS-a, to je najkvalitetnija Americka firma, takve su cene. Kada sam ga pitao dali su upste prodao neku karticu? Naravno, pa sta ti mislis, ljudi kupuju to je odlican proizvod. Samo nek tako nastavi...
Laže.. Imao sam prilike da vidim tog tipa uživo i nije nikakav distributer nego najobičniji pančevački preprodavac i muvadžija sa paprenim cenama za sve.
ATI Radeon 3d club 9800se 128 ddr 256bit ide glatko na 9800pro izuzetna kartica.rade sve najnovije igrice na maximumu podesavanja
Cena: 150 EUR
Cena: 150 EUR
Informatika->Komponente (Postavljen: 08/01/2007 10:44:00) Upozorite nas na neispravan oglas...
vla vuk
bg [email protected]
Uf, bas bi voleo da odem do lika da mu odnesem recimo Call Of Juarez ili Oblivion recimo, pa da vidim kako bi to radilo na maximalnim podesavanjima, i da mu se nacestitam mile nove godine :smack:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari