Šta je novo?

Oglas sa PCBerze :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Toma

Čuven
Učlanjen(a)
14.06.2003
Poena
619
Sad listam oglase na PCBerzi i videh ovaj. Imate li kakav komentar na prve tri cene? :)

Prilozi

• oglas!.JPG
    oglas!.JPG
    50 KB · Pregleda: 917
Jeste tuzno i zalosno. Chovek prodaje izgleda PCI a ne PCI-E kartice a poshto su iste retke onda je nabio cenu. Samo ne vidim kakve koristi od ovoga tj. shta moze da progura jedan PCI slot. Koja bi svrha bila fx5200 na nekoj p1 mashini, a 9600AIWPro je stvarno biser. 150 evra. Pa ja sam 2005-te platio aiw9800pro 150 evra a prodao je na leto 2006 za 100 evra. Kartica ne vredi vishe od 70-80 evra max bez obzira shto ima tv tuner i fm radio.

Ja te kartice trazim vec nedeljama a ovaj dere kozu sa ledja!

Kolika im je realna cena?

Izvini, al mozesh da nam kazesh koja je primena PCI(ne PCI-E) verzije fx5200 i 9200
Ima li to iole kakve performanse vredne tih para, ako mislish na isto, a AIW ima da se ionako nadje za manje para.

Poslednja izmena:
Mozda ne zna da im cene padaju. :D

Šta kažete na ovo? :d

Prilozi

• biser.png
    biser.png
    11.8 KB · Pregleda: 656
Brate on ih prodaje vise od 2 godine provereno... Ja kad sam trazio nesto na pcberzi vidjao sam taj oglas non stop... evo vidim bas mu ide prodaja... :D

mnoooogo dugo je on na PC berzi,i vidim usrecio se:D

A mozda ima velike zalihe tih kartica :d :d :d

Poslednja izmena:
Da ima ja imam prazan slot i integrisanu grafulju :D. Pa mislim da bi mi oko toga pomoglo...

Ploča sa agp slotom,nova sa sve garancijom-40 eur.FX5200 eno ti na bench oglasima za 25 eur. Ukupno 65,minus neka kinta za ovo što imaš sada. Pa da li se isplati? Naravno,zato je prodaje već godinu i nešto.. :D

Naravno,zato je prodaje već godinu i nešto.. :D

Sigurno ne prodaje jednu toliko dugo :p Najverovatnije je uvezao celu seriju :D :D :D

Pozdrav!
MrBigJump.gif

mali off, kakva su vasa iskustva sa berzom, meni je jako tesko da se snadjem i nadjem ono sto trazim, jako puno je "spam" oglasa, i potpuno je nepregledno

Ja sam ga zvao i pitao pre jedno godinu dana, zasto je tolika cena od 110E to je nerealno... Kaze ja sam direktan distributer HIS-a, to je najkvalitetnija Americka firma, takve su cene. Kada sam ga pitao dali su upste prodao neku karticu? Naravno, pa sta ti mislis, ljudi kupuju to je odlican proizvod. Samo nek tako nastavi...

Ja sam ga zvao i pitao pre jedno godinu dana, zasto je tolika cena od 110E to je nerealno... Kaze ja sam direktan distributer HIS-a, to je najkvalitetnija Americka firma, takve su cene. Kada sam ga pitao dali su upste prodao neku karticu? Naravno, pa sta ti mislis, ljudi kupuju to je odlican proizvod. Samo nek tako nastavi...

Laže.. Imao sam prilike da vidim tog tipa uživo i nije nikakav distributer nego najobičniji pančevački preprodavac i muvadžija sa paprenim cenama za sve.

Negde u decembru sam naleteo na oglas gde lik prodaje GF 4 za 50€.
I onako iz zezanja mu posaljem mail sa negativnim kritikama, a on mi lepo ispisao citav roman zasto je takva cena.
Glavni argument je bio to sto je kupljena u Americi i direktno dovezena ovde, a to znaci da nije iz Kine....
Posle je jos kukao kako se svi cenkaju, pa zato stavi vecu cenu da bi prodao po realnoj....

A na PC Berzi sam 2x nesto uzimao i oba puta sam dobro prosao, ali s druge strane u oba slucaja se radilo o kucnim korisnicima, a ne preprodavcima.

Ima raznih budala, evo ga jos jedan njegov:
ATI 9600 All in Wonder Oglas: 127832
Ponuda->Privatno lice->Koriscena roba

Powercolor ATI Radeon 9600 XT All in Wonder
128MB DDR, AGP 8x, Dual VGA izlaz, Video IN, Video OUT, Remote Control, TV Tuner
originalno full pakovanje - garancija godinu dana - Cena: 230e

Sapphire ATI Radeon 9600 PRO All in Wonder
128MB DDR, AGP 8x, Dual VGA izlaz, Video IN, Video OUT, Radio FM tuner, TV Tuner, kablovi. Cena: 150 e

Razno->Svaštara (Postavljen: 06/01/2007 10:18:00) Upozorite nas na neispravan oglas...
Ljub****
Pancevo ljma******@yahoo.com
Mobile: 063 / 50 2****

PCI graficke + AGP (VIVO) Oglas: 127829
Ponuda->Privatno lice->Koriscena roba

Ovo nije lose. Pa ovo i da pokloni nekom, verujem da bi vecina odbila

status: user
broj poruka: 171 Aero 4 Lite CPU Cooler, za Intel P4 socket 478,
1900~3500 rpm, alu, potenciometar brzine rada.
novo, 25 Eura

Cena: 1 EUR

Razno->Svaštara (Postavljen: 06/01/2007 20:33:00) Upozorite nas na neispravan oglas...
Alek*** S***
Rakovica
Beograd aleks******@sezampro.yu
Mobile: 064152****

ovu temu saljite u politikin zabavnik u rubriku "Verovali ili ne" :D :D

Laže.. Imao sam prilike da vidim tog tipa uživo i nije nikakav distributer nego najobičniji pančevački preprodavac i muvadžija sa paprenim cenama za sve.

99% "preprodavaca" koje ja poznajem iz Panceva su teska djubreta i olosi. Cast izuzecima kao npr. ZverBre chovek je genijalac ali ostatak su za davljenje u wc solji.

da kupimo coveku kalendar na poklon?
mozda jos gleda u neki iz 1998. godine :D

Dok ima ovaca, uvek ce biti neko da ih shisha :) Eto, moja komshinica pre koji dan kupila polovnjak koji vredi 150 eura za 270 i odushevljena je dobrom kupovinom ...plus riknula integrisana zvuchna...i ima 96 rama na xp sistemu...shto je najcrnje, ono radi sa tih 96 rama :zgran:

ATI Radeon 3d club 9800se 128 ddr 256bit ide glatko na 9800pro izuzetna kartica.rade sve najnovije igrice na maximumu podesavanja
Cena: 150 EUR

Cena: 150 EUR

Informatika->Komponente (Postavljen: 08/01/2007 10:44:00) Upozorite nas na neispravan oglas...
vla vuk
bg [email protected]

Uf, bas bi voleo da odem do lika da mu odnesem recimo Call Of Juarez ili Oblivion recimo, pa da vidim kako bi to radilo na maximalnim podesavanjima, i da mu se nacestitam mile nove godine :smack:

Uf, bas bi voleo da odem do lika da mu odnesem recimo Call Of Juarez ili Oblivion recimo, pa da vidim kako bi to radilo na maximalnim podesavanjima, i da mu se nacestitam mile nove godine :smack:

Evo ga jos jedan od postenih patriota... :wall:

Sto da mu se nacestitas nove godine, da li je on tebe ugrozio? Da li je tebe zeznuo? I da jeste ti si kriv, a ne on.

Sta se bre koji qratz mnogi ovde prave fini i posteni kao da ne zive u srbiji?
I samo bi prebijali one koji hoce da zarade, ja ne znam kako je to nekome normalno. Sta te bre boli qratz koliku cenu on trazi, mogu ja za moj k700 da trazim 150 eura, boli te qratz da li cu je ja prodati po toj ceni ili ne. Ako ti se ne svidja ti nemoj kupiti.
izgleda da se ovde mnogi gade para i zarade, ja ne znam kada smo skrenuli na taj put...

Hajde MOLIM TE mi objasni zasto bi se ti njemu nacestitao?
Sta, ti si sad to napisao i ti si neka faca, neki frajer, mangup, STA?
Sve i da JESI [ako jesi, uopste ne zelim da zalazim u tvoj zivot niti me zanima, niti imam nesto protiv tebe, niti te poznajem] taj tvoj stav nije ispravan.
Ako mislis da jeste, ubedi me.

Kako niko od vas mangupa nije otisao u jednu od firmi koje prodaju racunere, pa tamo da se kurce? Kako niko od vas ne ode u Roming znamo kakve su cene. Svi imate mooda da se qrchite, a kada treba nesto onda tuki.

Ma dajte iskulirajte, zivi svoj zivot, gledaj da tebi bude bolje, gledaj da budes bolji covek, da te ljudi postuju, a te fazone prebijanja izostavi molim te ili se preseli na neki fajterski forum.

P.S. Izvinjavam se nj psovkama i uopste na postu, ali kada mi neko skace po zivcima sa tim klinackim razmisljanjem, ja reagujem, mozda i na pogresan nacin, ali nikada nisam cutao, ako imam nesto da kazem, ja cu reci.

I o5, zivi svoj zivot....

Poz

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno