Sasa je napisao(la):Mislim da je dovoljno da napises "Ovde komentarisite NV35", nije neophodno glupavo ga potencirati sa "oficijelnim" i slicnim etiketama
Mada, sumnjam da ce ljudi zadovoljiti jednim thredom, jer uvek prica ode u jednom smeru, ko oce da pocne nastavi o necem drugom, ipak ce otvoriti novi thread.
Frik, tvoj "entuzijazam" kada su ATijevi GPu-ovi u pitanju je...Freak_Power je napisao(la):Medjutim Halflife 2 ce biti prikazan na novoj Ati Radeon 9800Pro ultima edition kartici. Eto toliko o brzini NV35![]()
MAD_MUzzY je napisao(la):Max nelupetaj po obicaju za cene molim te...
posto je nova karta u pitanju, pocetne cene ce 101$ biti 399$ za non ultru i 499za ultru... Pa ce polako da idu nanauze.
A da moras da imas takvu zver i nemoras... sadasnju komp ce te sigrurno usreciti.
Freak_Power je napisao(la):Bench je fake zato je Nvidia i intervenisala, da se ne bi desilo isto sa NV30. Na Nvidia konferenciji, zvanicnici Nvidie su rekli da je NV35 brzi od Radeon 9800Pro kartice samo u 5 do 11% i to je sve.
Broz je napisao(la):Mislim da ce u Doom-u nv35 biti brzi preko 20% od r9800...
Broz je napisao(la):... sem u DoomIII gde ce nv35 biti kao sto rekoh i preko 20% brzzi...
Bogda je napisao(la):Ja iz tih rezultata vidim samo da je sa istim driverima 5900 brzi od 5800 oko 10%. To mi i ne deluje kao bog zna kakvo unapredjenje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari