To je zato sto ti imas zivot i devojku a ja nemam
salu na stranu, da ne bih mucio sad mozak i prisecao se svega, dovoljno je reci "Bioshock" i to je to. Sa nvidijom ce to da radi i sa novim drajverima ces eventualno dobiti vise fps, ali za ATI-ja i odredjene karte igra nije radila dok ne skines patch i drajver. Radio si u prodavnici racunara, znas kakvih klijenata ima, vecina njih ne zna ni uninstal da uradi, sta mislis oce li znati da koriste google ? :trust:
@chinaski: pa jeste, upravo je tako kako si napisao. Medjutim 8800gt nije 30e vise vec 50e vise, a to vec nije malo. Ok, meni je to beznacajno kad imam para u dzepu ili u steku, ali ako kupujem jos neke stvari onda se situacija menja.
9600GT je tu negde izmedju 3850 i 3870, i kazem, ko oce nvidiju za te pare, sada je ima, do sada je nije imao. Ja sam i dalje u fazonu da uzemem 3870 za
10-15e vise. Motiv mi je to sto je tisa karta, tj cuo sam je i tiha je i meni to odgovara. No, nije to sad bitno za ovu pricu.
Oo sto sam napisao su neki od razloga zasto je to nesto novo i mislim da je sasvim jasno i nema veze sa drajverima konkretno, vec u globalu