Šta je novo?

Oficijelni GeForce 8800GT thread

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odlicna karta nema sta, u ovom testu kazu da nije mnogo glasna a u nekim predhodnim da jeste... Pored toga pomalo zabrinjava losiji preformance u Crysis..

Odlicna karta nema sta, u ovom testu kazu da nije mnogo glasna a u nekim predhodnim da jeste... Pored toga pomalo zabrinjava losiji preformance u Crysis..

Losiji? U1920 rezoluciji sa AA i AF? Pa ko vec ima takav monitor, taj ima i 8800GTX, ako ne i 2 kom. U 1280x1024 sa AA i AF to ima da radi na High detaljima, glatko.

Poslednja izmena:
da li se moze nabaviti kod nas ovaj novi FIRCE 8800gt i po kojoj ceni ? :p

za sad se mogu jednino nabaviti Force modeli :) a FIRCE ctizu uskoro :)
nema sta karta je odlica
procitao sam review na VR-u i odusevio sam se us svim testovima
ipak se dobro nosi u visim rezolucijama sa svoj 256-bit-a
definitivno must have kartica.

Jos jedan detaljan opis: http://www.tweaktown.com/reviews/1210/1

i jos jedan: http://www.bootdaily.com/index.php?option=com_content&task=view&id=849&Itemid=51

a evo i koliko je cene: http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=10007125&prodlist=pricegrabber

Mada opet, ja bih sacekao novog Radeona da vidimo sta on ima da kaze, a suska se da ce imati DX10.1 i da ce biti dosta bolji od 2900XT.. 8800GT je jako dobra, ali je tek nesto malo bolja od 2900xt, i jako se priblizila GTX modelu, sto je za nas super

da li se moze nabaviti kod nas ovaj novi FIRCE 8800gt i po kojoj ceni ? :p
evo sta je clan "pankerisimo" napisao u prethodnom tredu o ovom GPU-u:

Pozdrav svima, u Srbiju stizu MSI i XFX 8800GT 512Mb DDR3 kao evropska premijera...
Bice 30tak komada na raspolaganju a cena ce biti oko 240-250e.
Zvanicna prodaja pocinje u ponedeljak 29.10. u 15.00...

Znaci imaj jos cetiri sata fore da sakupis 250 evrica ;)

Daj bre sta me za.....:D nisam ja napisao GeFirce vec moderator

Sta fali Firce
happy0148.gif

Poslednja izmena:
Neverovatno, stvarno nisam očekivao ovakvu marginu u odnosu na GTS seriju. Definitivno bestbuy kartica, ako sad košta oko 250-270€ znači da će sa masovinjom ponudom da ode na oko 200-220€ .

Po meni sad više nema smisla za gts i gtx serijom, jedino ostaviti 8800 ultra za onih 1-2% koji igraju na ludačkim rezolucijama.

Neverovatno, stvarno nisam očekivao ovakvu marginu u odnosu na GTS seriju. Definitivno bestbuy kartica, ako sad košta oko 250-270€ znači da će sa masovinjom ponudom da ode na oko 200-220€ .

Po meni sad više nema smisla za gts i gtx serijom, jedino ostaviti 8800 ultra za onih 1-2% koji igraju na ludačkim rezolucijama.

hehe da se kladimo da kod nas nece bit ispod 300e?

Slazem se... Ali sam ja ocekivao bas ovako nesto, sudeci po ranim prikazima...

hehe da se kladimo da kod nas nece bit ispod 300e?
Nazalost....

Pogledajte dobro ovu kutiju :)

2d6vds3jc1.jpg

Poslednja izmena:
Opet smo u zapecku sto se tice svetskog i evropskog trzista... Kasni isporuka :(

Ipak ce 8800GT kartice stici do kraja nedelje, bice test u novinama i na webu sledece nedelje!

Ljudi na kutuji pise PCI expres 2.0 :trust:jer mu to dodje da nam trebaju nove ploce???

Poslednja izmena:
ne,
pise na VR-a
da su kartice kompatibilne
sa PCIx 1 i 1.1
ali su pominjani neki problemi sa nVidia plocama
ili su, sada se ne secam, ti problemi vezani samo za SLI.

EDIT:
dok ja citam drugu temu pretekose me :)

Poslednja izmena:
GeForce 8800GT ima prednost u odnosu na sve karte danas sto se tice dekodiranja HD materijala jer je zauzece CPU-a par procenata, to mu omogucava Purevideo decoder 2.

Poslednja izmena:
MANUFACTURER: XFX

MFG Model Number: PVT88PYDF4

Product Name: XFX GEFORCE 8800 GT 512MB PCI-E

OEM or Retail: Retail

Package Contents: Driver CD, Installation Guide, S-Video Cable, DVI Adapter, Company of Heroes DVD + CD

Main Description: GEFORCE 8800 GT 512MB / ALPHA DOG EDITION / PCI-E 2.0

Supplemental Description: DDR3 / DUAL DVI / HDTV / HDCP / RoHS / Vista Ready / Company of Heroes Game Bundle

UPC Number: 778656044470

Actual Package Weight: 2.35 lbs EST. 1.07 kg EST.

Package Dimensions 14" W x 10" H x 4-1/4" D 36cm W x 25.5cm H x 11cm D

Case or Pallet Count: 10 units / carton 10 units / carton

Packing Weight/CTN 18.2 lbs EST. 8.3kg EST.

Carton Dimensions 24.5" x 15.2" x 12" 62cm x 38cm x 30cm

Chipset: GF 8800 GT
BUS Type: PCI-E 2.0
GPU Clock 600 MHz
Memory Bus 256-bit
Memory Type DDR3
Memory Size 512MB
Memory Speed 1.8 GHz
Shader clock 1188 MHz
Cooling Type FANSINK
HDTV OUT YES
VGA NO
DVI OUT YES (DUAL)
DUAL-LINK DVI YES (DUAL)
Max Supported Resolution 2560 X 1600
HDMI NO
RoHS YES
HDCP YES
NVIDIA-SLI READY YES
Windows Vista Ready YES
Low Profile Compatible NO

Poslednja izmena:
Evo i malo slika... :D

Prilozi

• 8800GT.jpg
    8800GT.jpg
    13.5 KB · Pregleda: 131
nesto je siromasan shader clock od samo 1188Mhz. da nije greska ili je underclockovan?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno