pa ima, sad sam u BG-u ali ko da ceka do sutra da to zavrsim nervozan sam nervira me bug sa brisanjem mail-a na telefonu da bi ga razbio, mogu na faxu da skinem sutra, evo sad kilavi da skine ovaj sugavi NSU vec 2 sata, budjavih 16mb ne moze da skine ni za 2 sata, ludim breTesko zemo,jer su svi ti linkovi uglavnom na sajtovima tipa rapidshare i slicnim,gde nije moguce nastavljati download ako nemas Premium account,a onaj jedan koji imam za ftp server je za neki prerelease verziju!!
Ako ipak nadjem ja cu ti postaviti link,ali mozda je bolje da skoknes do nekog druga sa brzom vezom ili u neki internet cafe (cak i u Despotovcu ima nesto slicno,mora da ima i u Cupriji,a u BG-u sigurno)!
Pozdrav ,)
sad mi je prso film, uzeo sam da skidam preko gprs-a, lepo povezao tel na komp i udri pa kad me cepnu na kraju meseca necu da zalim, komotno ide po 18-19 KB/s bar nije jos mnogo ostalo jos samo 4mb tako da nece puno da kosta, @Lomnica_city ajde postuj link ako nadjes. Pozz
sta ti je problem sa updaterom, ajde opsisi malo bolje?Kako da ubedim sofware updater da ja JESAM admin na mojoj masini i da ne treba da prijavljuje takve greske pri instalaciji??
Sad sam cak i password stavio, al ne vredi...
gde mogu da vidim tu listu? tel je od drugara, desava se da kad-kad prijavi insert sim card i da mora da se restartuje, ja konkretno imam n73 i za njega sam odradio flash bez problema pa me zanimalo da li moze i za ovaj drugiPrema listi koju je Nokia izbacila, ne podrzava tvoj model.
sta ti je problem sa updaterom, ajde opsisi malo bolje?
ja sam bre pitao za n73 obican u "ME" ne obratno nesto si ti tu shvatio pogresnoJa to ne bih savetovao,mislim da se to smatra cak za downgrade jer je ME softver vece oznake (zavrsava na .30 dok obican zavrsava na .1) i rizikujete ako se igrate,mada bi NSU trebalo da ponudi reinstall AKO se to ne smatra downgrade-om!?
P.S.A sto bi iko menjao iz ME u obican,nema veze sto je Media key zakljucan,default player je mnogo bolji,teme valjda takodje bolje... ja tu neb' nista dir'o zemo!!
Pozdrav ,)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari