Šta je novo?

Official Nokia Firmware Update software

pa i ja se nadam da se to moze srediti... ne znam samo sta je moglo da se upropasti.... jednostavno, fon ne moze vise da se upali....

a recim dal se kucao POSLE PROMENE KODA SA NSS-om?
meni se skuco posle toga, pa sam skino bateriju i onda je prosljako

ja probao da updateujem N93 ali izgleda da jos nisu okacili najnoviji firmware...

dakle... uspeo
N70 sa promenjenim kljucem na 0524100 SILVER NAPRED

!!!!OBAVEZNO URADITI BEKAT NA MMC!!!!
MOZETE I DA IZVADITE MMC IZ TELEFONA ZA SVAKI SLUCAJ

NSS iz prvog posta je skroz ok za moju koja je bila TIM i imala softver iz marta 2006
dakle kada sam promenio PRODUCT CODE sve je trajalo sekund i to je ok
onda sam upalio NSU i on je trazio da se updatuje 17.8MB
onda je odma PREPOZNAO nokiju sa promenjinim kodom kao GENERIC
sto pre neki dan nije hteo jer TIM verovatno nema od tada softver
e kad je to zavrsio onda je poceo da skida update V 5.0638.3.0.1 18-09-06 RN-84 42MB
i onda krece zezanje
e sad pise NIKAKO NE SKIDATI KABL TOKOM PROCES I NE KORISTITI TELEFON
update traje petnestak minuta i tokom procesa CE SE NEKOLIKO PUTA TELEFON SAM OTKACINJATI I ZAKACINJATI NA USB PA CE SE VISE CUTI BA-BUM I BI-BUM I NE TREBA PANICITI
cak mislim da se koji put i restartovao tokom procesa i na kraju se NSU prijavio da je zavrsio i ponudio exit a telefon se restartovao i usao u test mode i prijavio novi firmware sto je URA!!!
nema vise smarackog TIM logo i skrinsejvera!!!
onda sam najopustenije vratio bekap sa kartice i to je bilo to

dakle bez panike, ja probo evo radi

cini mi se da je 8 puta brzi softver

stoga daleko od toga da nema smisla raditi ovo

hvala svima koji su se potrudili

potpuno isti slucaj i sve radi

hvala svima! :)

Jel moze neko da napise product code-ove za E50.

E 50 RM 170

#0536233: BALKANS WHITE

#0536251: BALKANS BLACK

#0536235: BALKANS Greece and Cyprus WHITE

#0536257: BALKANS Greece and Cyprus BLACK

Verovatno neki od ovih.

Poslednja izmena:
Probao sam sa oba ova white modela i nece pa nece da update-uje.
Kaze da nema novi software. Trenutna verzija software-a mi je V 06.27.1.0 iz 10.07.2006.

Poslednja izmena:
A ja se ponadao da ce novi FW da ga ubrza, kad ono, nema noviji....
:)

Sa E50 se ne igrajte pogotovo ako je product code 0535555 (Singapur) ili neka druga azijska verzija (APAC), a posto ima dosta takvih kod nas tj. sa tim kodom DOBRO obratite paznju.

Moj nije imao taj kod sigurno.
Nadam se :)

Nema sta da se nadas nego proveri na nalepnici na pozadini telefona,ispod IMEI broja!
Pozdrav ,)

Nije, bio je 0536188. Ne znam da li da vratim?

Sta da vratis?Ako ti ne treba lokalizacija za nas reon,a rad si da se igras sa tim,onda slobodno,dok jednom ne ubijes telefon,samo cackaj i menjaj!!
Pozdrav ,)

:)

Dobro, necu.

Telefon Nokia n80-1 Silver TIM, sadasnji kod iscitan iz nss-a i sa poledjine telefona je 0537357.

Sta dalje, kako saznati koje kodove sigurno iskoristiti kako bi se update-ovao ovaj telefon na genericki firmware.
I koliko je ovo sigurno.

Telefon Nokia n80-1 Silver TIM, sadasnji kod iscitan iz nss-a i sa poledjine telefona je 0537357.

Sta dalje, kako saznati koje kodove sigurno iskoristiti kako bi se update-ovao ovaj telefon na genericki firmware.
I koliko je ovo sigurno.

N80

0526973 BALKANS Smooth Stainless

0526974 GREECE, CYPRUS Smooth Stainless

0527480 BALKANS Pearl Black

0527481 GREECE, CYPRUS Pearl Black

A za Nokian 6280 , ima li ko neki Product Code ?!

Ja nisam video da tamo ima product code-ova za 6280!?Ako neko ima Phoenix i firmware za 6280 nek pogleda pa nek kaze coveku!?
Pozdrav ,)

6280 product codes sa srpskim jezikom nebrendirani

0539843
0539820
0536013
0529704
0528607
0527338

....
Za 6630 su 0518140 kao i 0518165 a za 6630 ME je 0529970!
.....

da li je neko flashovao obicnu 6630 u ME verziju? pretpostavljam da uopste nema problema ali bolje da pitam nekog ko je bas probao to. inace nemam taj telefon ali planiram da ga nabavim bas da bih ga koristio i kao mp3 player a ovaj player na obicnoj nema equalizer-e i pojacan bass, pretpostavljam da je to sve ok na ME editionu....

poz svima i samo nastavite ljudi, lepo sa vase strane ;):wave:

ps malo mi je hitno da saznam jer bih odmah uzimao telefon ako je sve ovo gore navedeno ok .

Poslednja izmena:
Lose pretpostavljas,ni ME nema neki ekstra player,ima onaj isti kao i N serija,tako se i zove,pa za bolji zvuk,equilizer i slicno moras da pojuris PowerMP3,a fles 6630 u 6630 ME je radilo nekoliko njih i sve je kao kod obicne 6630 uz dodatak plejera i par drugacijih melodija zvona!!
Pozdrav ,)

Lose pretpostavljas,ni ME nema neki ekstra player,ima onaj isti kao i N serija,tako se i zove,pa za bolji zvuk,equilizer i slicno moras da pojuris PowerMP3,a fles 6630 u 6630 ME je radilo nekoliko njih i sve je kao kod obicne 6630 uz dodatak plejera i par drugacijih melodija zvona!!
Pozdrav ,)

Hvala na stvarno brzom odgovoru!,)
kada uzmem 6630 ipak cu staviti ME firmware da vidim da li moze da se izvuce nesto iz istog po pitanju reprodukcije. probao sam powerMP3 na mojoj n-gage(koja ima hardwareski mp3) i znacajno je losije zvucalo nego fabricki (hardwareski player).kada budem sve uradio napisacu utiske ovde ...

10x jos jednom

Ljudi Pomagajte!!!
Malopre uradim update na 6630 i sad mi je verzija softvera 6.03.08,a pre toga sam uradio backup phone memory na karticu i kada sam hteo da uradim restore tog backup-a on ga uopste ne vidi? O cemu se radi,jer mnogo mi je vazno da vratim imenik jer na njemu mi je 800 brojeva kao i neke poruke!Ima li leka?

Ja sam ubacio 6630 ME sw nisam primetio neku vecu razliku,brze stavlja teme,imas player koji je na n90(n70) koji mozes i skinuti,i nista drugo sve je ostalo isto.

Dajte codove za N73...Kolko sam skapirao jedino tako cu moci da ufleshujem najnoviji firmware jer mi preko NSU javlja da ne postoji firmware za owaj fon wtf?

Evo nashao sam kod,sad radi update flash...flashovao uspjesno,to je to :)

Poslednja izmena:
Razlika je u boji telefona.

:wave:

Ma NIJE BITNO to uopste,to su se oni glupirali gomilom kodova,apsolutno je nebitno koji koristis jer svi oni imaju Srpski i to je najbitnije!!
Pozdrav ,)

Nazad
Vrh Dno