juce sam updateovao 6210 navigator i nije izbrisano nista od podataka, pre par dana sam 6220 odradio isto, takodje nije nista obrisano. Pre 3 nedelje sam odradio N95 i sve mi je pobrisao posle update-a.
Moju N82 kad stavim na reinstal softvera posto je vec zadnja verzija, ne brise, tj.ne radi joj master reset dok mi je ranije na symbian telefonima i u slucaju reinstala gubio sve podatke..
Tako da nije sigurno da li hoces ili neces. Garmin ti je na kartici, njega nece obrisati, jedino ces mozda morati da udjes u Garmin folder na kartici i pokrenes njegov .sis fajl, tj.da krenes ponovo instalaciju. Al' sva podesavanja, rute, adrese u Garminu ostaju. Svakako, mozes izvaditi mem.kartcu dok se radi update.
U PC Suite-u imas opciju Backup koja ti bekapuje ono sto zelis iz telefona pa posle update-a mozes da vratis sta ti treba (poruke, imenik, kalendar, notes, bookmarks, fajlovi, podesavanja...). Moja preporuka i ako radis full bekap da ne vracas full restore, tj.da izbacis podesavanja telefona da njih ne vracas.. Ponovo podesis sve na telefonu, ne znam da li treba 5 min za to.. Par puta mi je po vracanju podesavanja telefona iz bekapa, brljavio telefon..