Šta je novo?

Official Nokia Firmware Update software

Dku-5 ali na com port. Taj kabal em nemoze da nadje em kosta vise nego otkljucavanje u servisu.

Nema veze, ocigledno sam pogresno shvatio. Telefon cu poneti u servis. Jos jednom hvala svima na strpljenju i informacijama.

Taj kabal dolazi uz neke prostije S40 Nokie pa moze da se pozajmi od nekog,tako ne kosta nista,a mislim da ima i da se nadje za mnogo manje od 30 eura koliko neko gore napisa da je dekodiranje za BB5,vise se isplati pozajmiti DKU-5 ili dati 5-10 eura za njega!?
Pozdrav ,)

ljudi jel znate da li bih mogao nekako softwareski (preko code-ova ili drugacije) da otkljucam moju nokia e61 . telefon je sa t-mobile ali radi sa telenor karticama a ne radi sa vip i mts-om. da li je to malo povoljnija situacija za otkljucavanje ili nema veze...

poz

Meni nece da updejtuje telefon.U pitanju je N95 8gb rm320 imam trenutno softw 15.nesto.nesto i skine Nokia Software Update nov 20.x.x ali kada dodje do update stoji tako 1-2min i izbaci recover phone.Kako da updatujem na najnoviju 30verziju ?

Pomoc, ljudi..
Pokusavam da promenim product code na N95 preko NSS-a ali mi prijavljuje Error! kada pokusam Scan na Phone Info panelu.
Takodje, kad kliknem na iscitavanje trenutnog Product Code-a, zaglupi se i po iskljucivanju NSS-a dobijem poruku o gresci i zatvaranju programa..
Tako mi je sa N95 a malopre probano i sa E50, nece ni sa njim...
Radio sam ovo mnogo puta, nikad nisam imao ove simptome..
Probano na Win7, probano na WinXP, ne daje rezultate, tj.sve je isto..
EDIT:
skinuo sam najnoviju verziju NSS-a i proradilo je, ali u levom delu prozora ima nesto sto me buni, one crtice na Product Code i crtice ispod toga.. Jel to treba tako?

EDIT-EDIT:
Ma, promenio sam kod.. Sad ide na punjac - pa na NSU

Prilozi

• nss.JPG
    nss.JPG
    259.9 KB · Pregleda: 113
Poslednja izmena:
Jel radi kome update? Uzeo sam N96 i pokusavam da odradim update, medjutim izbaca mi gresku "sorry, the nokia software updater is currently unvaibale, please try later..."

Izašao je novi FW za Nokia-u E71 verzije 300.21.012.

Na sajtu Nokia-e nema još informacija šta sadrži update.

EDIT: Update prošao bez problema. Na prvi pogled vidim da su dodali Facebook i Myspace aplikacije.

Poslednja izmena:
da, i onemogucili hack, jel da?

ako uradim apdejt firmvera (nokia e71) da li cu izgubiti garmin i ostale podatke?

juce sam updateovao 6210 navigator i nije izbrisano nista od podataka, pre par dana sam 6220 odradio isto, takodje nije nista obrisano. Pre 3 nedelje sam odradio N95 i sve mi je pobrisao posle update-a.
Moju N82 kad stavim na reinstal softvera posto je vec zadnja verzija, ne brise, tj.ne radi joj master reset dok mi je ranije na symbian telefonima i u slucaju reinstala gubio sve podatke..
Tako da nije sigurno da li hoces ili neces. Garmin ti je na kartici, njega nece obrisati, jedino ces mozda morati da udjes u Garmin folder na kartici i pokrenes njegov .sis fajl, tj.da krenes ponovo instalaciju. Al' sva podesavanja, rute, adrese u Garminu ostaju. Svakako, mozes izvaditi mem.kartcu dok se radi update.
U PC Suite-u imas opciju Backup koja ti bekapuje ono sto zelis iz telefona pa posle update-a mozes da vratis sta ti treba (poruke, imenik, kalendar, notes, bookmarks, fajlovi, podesavanja...). Moja preporuka i ako radis full bekap da ne vracas full restore, tj.da izbacis podesavanja telefona da njih ne vracas.. Ponovo podesis sve na telefonu, ne znam da li treba 5 min za to.. Par puta mi je po vracanju podesavanja telefona iz bekapa, brljavio telefon..

Izasao i 400.34.011 za E51, za sad izgleda hack ne radi.

Takodje i za N96 je izasao 30.033 Ne zna se za hack (neko probao pa mu radi, nekome ne)

izvadicu karticu i apdejtovati pa cu ponovo da podesim par sitnica...

hvala

Ljudi nisam u toku,koja je zadnja verzia softa za N95 8GB?

Odes na sajt Nokia-e i proveris tamo.. Ili ukucas u google "latest firmware N95 8GB" i rezultat koji nosi najveci broj je odgovor na pitanje.
Ova tema je ionako na 100 strana pa nema potrebe jos je siriti bespotrebnim pitanjima a garant ima u samoj temi i odgovor na tvoje pitanje samo treba potraziti

Ok,izvinjavam se.Posto mi telefon nije flesovan od kako je kupljen,star godinu ipo.Mislio sam dami predlozite neku verziju koja se pokazala naj stabilnijom.

Ne mozes update-ovati telefon sem na zadnju verziju softvera preko Nokia Software Updater-a.
Naravno, najstabilnija je poslednja a kad nakacis telefon na USB i pokrenes NSU, videćeš i koja je zadnja..

Kako da promenim product code kada Nemesis ne radi sa novim Nokia drajverima. Neće da očita/promeni product code?

Skini poslednju verziju Nemesis-a (NSS103815.exe). Ja sam sa njom uspesno zavrsio 5800XM i 6210 Navigator

Jesi deinstalirao prethodni Nemesis Suite.
Probaj da deinstaliras sav Nokia softver, PC Suite, Updater, PC Connectivity Solution, Nemesis i ponovo instaliras redom, Nokia PC Suite, Nokia Software Updater, Nemesis.
Nemesis definitivno radi, nego kod tebe postoji neki konflikt

Mah, sad je gotovo. To sam nekoj drugarici apdejtovao telefon.

Mislim znao sam ja da postoji kombinacija koja radi, znači ili neki stariji drajveri ili nešto, ali nemam ja vremena toliko da se smaram s time, kad nije ni moj telefon u pitanju a njoj nije to ni nešto toliko bitno.

Nego me zanimalo generalno. Znači ti tvrdiš da radi poslednja vre NSS sa poslednjom verzijom PC Suite? Ok.

Odgovorno tvrdim, da, radilo je meni na dva telefona..:p

Jel neko radio na Nokiji 7500 prism??? jel moguce?
koji su kodovi?

Da tebi nije problem to sto je Nokia PC Suite aktivan (ili neki njegov deo) dok pokusavas da radis za Nemesisom?

Ubi sve aplikacije iz Nokia PC Suite kolekcije koje su aktivne pa probaj.

Nazad
Vrh Dno