e kad budes probao rad sa office fajlovima na bilo kom pocket pc-u onda uporedi to sa istim na symbianu pa ces da vidis o cemu pricam i zasto je bolje na pocket pc-u. Jednostavno ima vise opcija i komfornije je za rad a i daleko brze, za pdf necu ni da pricam jer se o tome vodila velika polemika ovde na forumu i dosli smo do zakljucka da je bolje na ppc-u. Znaci jedina zamerka na ceo fon mi je to nista vise, ali mogu da zivim sa tim. PozzKako misliš nisi zadovoljan sa radom sa office fajlovima? Šta nije tako dobro?
Ja nikad nisam imao Qtek, a N73 bih uzeo umesto w810i zbog word fajlova što mi dobro dođe za školu i puškice![]()
jel neko promenio N73 na N73 Music Edition (mislim na fleshovanje software-a od n73 me na obican n73)? Da javi utiske, citao sam po netu da ima samo par funkcija dodatih vezano za music player i nista vise, i da multimedia key vise nije moguce da se konfigurise jer se na njega poziva music player. Ajde neka javi neko ko je ovo odradio ili je upucen vise. Pozz
meni se za ovh mojih nedelju dana imanja telefona nikad nije restartovao iz cista mira, desavalo se da se restartuje posle slikanja 3-4 slike tj da zablokira ali sa onim starim software-om v.2.xxxxx, od kako sam je updateovao radi kao doxa!Evo upravo sam to odradio...Software za Music Edition je tezhak oko 75mb...Music player je redizajniran...ljepsi je..ima par opcija da se pojacha ili smanji jedan od dva zvucnika (balance) dodju dvije nove teme...sve u svemu fino...Mada ja sam fleshovao ovaj ME firmware iz nade da ce konachno prestati gasenje aparata iz chista mira![]()
Tripujes,treba da bude mozda i malo jaci,a ne tisi,nije ni logicno a ni po defaultu moguce (ME je ipak poboljsan za bolju reprodukciju muzike)!!
Pozdrav ,)
Ma sigurno nije tisi.I ja sam moju n73 flesovao u n73ME i player bolje radi sada konacno na ovim slusalicama koje idu uz aparat se bas cuje bas onako kako bi trebalo.Kazi mi samo da li si u opcijama kada se ukljuci player usao u opciju podesi zvuk i u okviru nje ukljucio dve stavke prosireni stereo i glasnoca.Ove dve funkcije ti moraju biti ukljucene da bi osetio razliku u playerima izmedju obicne n73 i n73me.Logicno to jeste!Zbog toga shto sam mislio da ce se zvuk poboljsati fleshovao sam ME firmware...zvuk je definitivno barem malo tishi....sigurno...
a jel te vase n73-ojke koje ste prebacili u me, jel su bile iz telenor-a ili ne? I da li ste menjali onaj product code ili postoji me verzija za "Balkans" trziste? Bitan mi je odgovor na oba pitanja, i dajte nalo opste utiske o radu telefona sa me software-om. pozz
Ja ne znam primjecujes li ti kad se ukljuce stereo widening i loudness kolko je zvuk loshiji tj kako se cuje shustanje pri visokim tonovima.Zvuk je dosta glasniji ali nekvalitetniji... Sve u svemu ME firmware mi odgovara,ne gasi mi se vise fon tako da ne namjeravam da vracem firmwareMa sigurno nije tisi.I ja sam moju n73 flesovao u n73ME i player bolje radi sada konacno na ovim slusalicama koje idu uz aparat se bas cuje bas onako kako bi trebalo.Kazi mi samo da li si u opcijama kada se ukljuci player usao u opciju podesi zvuk i u okviru nje ukljucio dve stavke prosireni stereo i glasnoca.Ove dve funkcije ti moraju biti ukljucene da bi osetio razliku u playerima izmedju obicne n73 i n73me.
Javi kada ovo ukljucis da li ima razlike.
Pozdrav!!!!!!!!!!
Nisam siguran da je 3250 quad-band telefon ....A mozda opet i ne bude nista,mozda ti uspe!?
Pozdrav ,)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari