bstambolija
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 20.11.2017
- Poena
- 115
Pozdrav svima.. Dvoumim se izmedju Midea mddf-20den7-qa3 i Hisense D20HW. Koliko je to bucno zapravo, jel recimo bucnije od frizidera, klime?
Verovatno ista buka za te modele. Bukvalno ista jačina kompresora (20 litara teoretski max za oba čini mi se). Ista konstrukcija/pozicija ventilatora.Pozdrav svima.. Dvoumim se izmedju Midea mddf-20den7-qa3 i Hisense D20HW. Koliko je to bucno zapravo, jel recimo bucnije od frizidera, klime?
Bučnije od klime. Ispravan frižider se skoro ne čuje.Pozdrav svima.. Dvoumim se izmedju Midea mddf-20den7-qa3 i Hisense D20HW. Koliko je to bucno zapravo, jel recimo bucnije od frizidera, klime?
No frost frizider se cuje, ventilatori, puckanje, malo kompresor, huktanje neko i takoBučnije od klime. Ispravan frižider se skoro ne čuje.
Zavisi od odvlazivaca. Na primer xioami lite je gabaritan jer je veliki ventilator i posuda ima 3l, ali i kompresor je prilicno tih dok je na primer beko bdp016 dosta manji, posuda je 2.2l, ali ventilator i kompresor su bucniji i veca je potrosnja od odnosu na xiaomi, xiaomi oko 190w, beko oko 250w.Kod odvlaživača se čuje ventilator i šum vazduha, jer vrti veliku količinu vazduha kroz malo kućište.
Ima u Hladnoj Prodavnici punokrvna Midea velikog kapaciteta odvlaživanja, pa baci pogledIzgleda da je moj Xiaomi Lite stogao do nekog ekvilibrijuma. Sada za 24h napuni oko 80% posude, sto mi puno znaci, praznim ga ujutru i to je to. Na pocetku je moralo 2x dnevno.
Ipak, nadam se da ce do naredne sezone doci i punokrvni Xiaomi za koji se, paradoksalno, nadam da ce biti tisi a izvlaciti vise vlage.
2 ogromna benefita: znatno smanjen rizik od budji i vazduh nema neprijatan zadah kada se udje u kucu.
Битно је само да се редовно користи. Ако се прекине са употребом на неко време, опет му треба времена да извуче влагу из зидова и ствари.Izgleda da je moj Xiaomi Lite stogao do nekog ekvilibrijuma. Sada za 24h napuni oko 80% posude, sto mi puno znaci, praznim ga ujutru i to je to. Na pocetku je moralo 2x dnevno.
Ipak, nadam se da ce do naredne sezone doci i punokrvni Xiaomi za koji se, paradoksalno, nadam da ce biti tisi a izvlaciti vise vlage.
2 ogromna benefita: znatno smanjen rizik od budji i vazduh nema neprijatan zadah kada se udje u kucu.
4 Pro? Imam i ja. Jedino što moram da kupujem filtere u Srbiji po većim cenama. Nema na TEMU/AliExpress, itd. Tj ima kao ali šalju pogrešnu dimenzijuImam svasta u Xiaomi ekosistemu, pa nekako naginjem ka xiaomi. Npr. Imam njihov veliki preciscivac vazduha i super je tih. Ventilator mu je vrhunski... pa se nekako nadam da su takav neki stavili i u odvlazivac.
100% bezbedno, ako crevo neće da spadneNe gasi se od kako je kupljen. Za odmor razmisljam da li je bezbedno da ga ostwvim u kupatilu i da sprovedem crevo.
A kako ide pun naziv tog veceg Xiaomi-a?Izgleda da je moj Xiaomi Lite stogao do nekog ekvilibrijuma. Sada za 24h napuni oko 80% posude, sto mi puno znaci, praznim ga ujutru i to je to. Na pocetku je moralo 2x dnevno.
Ja kod mene držim između 55-65, u toku dana uglavnom bude između tih vrednosti, osim kad žena krene da kuva nešto, e onda ode gore pa se sam pali.Meni da je 60-65 ne bi palio.
Na 30 strani imas video je si pogledao i je si sve uradeo kako treba ?Замолио бих за помоћ, купио сам Hisense D20HW, ради како треба али не могу никако да га спојим на Wi - Fi мрежу.
Да кренем редом па да неко можда види где грешим:
- До мода за упаривање се долази тако што се истовремено држe тастери Fan и Mode пар секунди и на екрану се појави P2? Ознака за Wi - Fi на самом уређају не светли нити трепери у том тренутку?
- Скинуо сам CL Small Devices апликацију за упаривање, она је одговарајућа?
- Када уђем у поменуту апликацију прво се накачим на кућни 2.4 Ghz Wi - Fi (5 Ghz сам искључио на телефону док радим повезивање), након тога телефон прикачим на hotspot који емитује уређај и чекам да се повезивање заврши (оба мода повезивања сам пробао, AP и EZ)? Довде дође али никад не успе да се повеже.
Од битних података бих навео да користим СББ интернет (њихов Ubee рутер) и имам Xiaomi 14T Pro телефон.
Унапред хвала ако неко има идеју како да ми помогне и каже где грешим?
Da tako ide, drze se ta dva dugmeta da dodje do P2.Хвала на одговору, погледао сам видео али тај видео не објашњава апсолутно ништа у вези упаривања уређаја на бежичну мрежу.
Nisi lepop pratio upustvo iz videa, lepo ti prikazano na 5:35 koja je aplikacija, cak je i aleks989 ConnectLife postavila ispod, bitno da si resio problem@aleks989
Хвала пуно, тачно је апликација била проблем! Што је најчудније ту апликацију сам скинуо скенирајући QR код са папира који иде уз упуство. Јуче сам изгубио сате покушавајући да повежем уређај а данас сам ту урадио за два минута. Стварно ми није пало на памет да је проблем у апликацији.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari