Jel stigla midea, kakva je? Mada jos nije vreme za neki test.To je Midein proizvod Gorenje rebrendira.Narucena za 19.999 din pre dva dana,treba da stigne.
Stigla, lepo izgleda, radi, test kad dodje vreme za to rano je.Jel stigla midea, kakva je? Mada jos nije vreme za neki test.
Evo slikaAj slikaj je i zakači fotografiju ovde
Majstori obicno ostavljaju rok od oko 45 dana za susenje ovih radova, ali s obzirom da je sve vreme bilo suvo i toplo i ako ste dobro vetrili onda bi moglo. S time što je najbolje proveriti procenat vlage u podu i zidovima (imali su ti aparatići u lidlu nekad koji mere vlagu) ili ako neko ima profi merac vlage. To je najbolje resenje. i jos nešto dok god ne uradite spoljnu fasadu pojava vlage u tim prostorijama je veoma verovatna.Zdravo svima. Nova sam i jos ne znam kako se koristi stranica.🤣Moze li neko da mi da par saveta?
Dogradili smo uz kucu 3 spavace sobe, masinski omalterisali zidove i urađena je košuljica-podloga evo mesec dana. Da li se vec sada sme na unutrasnjim zidovima uraditi bavalit (spolja jos nije urađena izolacija a u planu je za prolece) ?Ne bi da gletujemo. E sad, neko kaze nikako , neko kaze prvo krecenje samo krecom... Strah me je od vlage
Kako ti se pokazao ovaj model?Evo slika
Na koji mod si ga stavio tih 24h? Ima 3 moda, ne znam koji cemu sluzi.On je kupio nesto pre mene,moze da se kaze da jos rano.Ja sam pustao kod mene na 23 c sobne imao neko curenje u kupatilu probilo u drugoj sobi. Za 24h izvlacio 3l vode,ukupno sam izvukao 8l. Zavrsio posao, tada kada je radio u prostoriji bilo je 35% vlage sedeo malo za komp grlo se osusilo htedoh da se ugusim 🙂. Misim da za taj novac 20k rsd zavrsava posao.
Jel to ovo? Nemam pojma gde to ide. Nisam ni provalio da je filter.Bio u pakovanju.
Slažem se sa kolegom u potpunosti. I ja imam iz l****. Tacnost je u 1-2 procenta, u omdosu naravno na senzor odvalazivača(ipak bi on trebao biti ozbiljniji),ali ono sto me iznenadilo su oni mali wifi senzori sa aliexpresa. Mini na 2 baterije, testirao svaki usporedno sa ovim iz lidla i to je u 1-3 procenta razlike. neverovatno. jedino što mi se cine da jedu baterije,mada zavisi od modela neki isteraju 2 meseca a neki pojedu za mesec dana dve AAA. ali sluzi...Ima pitanja dosta u pp. Ja koristim ove merace vec skoro godinu ipo i tacni su.
Ako mi na uredjaju za odvazivanje vazduha pokazuje na primer 50% vlaznost isto tako mi pokazuje na ovom meracu iz lidla 50%, e sad moze biti odstupanja 1% zavisi gde vam stoji merac a gde odvlazivac.
Primer moze biti na odvlazivacu 50% a na meracu iz lidla 51% ili primer 49%.
I ovo da dodam merac ima 3 god garanciju ako se nekom ne svidja ili nje zadovoljan odnesete u lidlu i kazete nije tacan hocu da vratim i vraticevam novac. Sacuvajte kutiju i fiskalni.
Meni kako sam kupio merac u.lidlu jos traju baterije nisam ih menjao, ima sigorno vise od god ipoSlažem se sa kolegom u potpunosti. I ja imam iz l****. Tacnost je u 1-2 procenta, u omdosu naravno na senzor odvalazivača(ipak bi on trebao biti ozbiljniji),ali ono sto me iznenadilo su oni mali wifi senzori sa aliexpresa. Mini na 2 baterije, testirao svaki usporedno sa ovim iz lidla i to je u 1-3 procenta razlike. neverovatno. jedino što mi se cine da jedu baterije,mada zavisi od modela neki isteraju 2 meseca a neki pojedu za mesec dana dve AAA. ali sluzi...
Odlicna je to kupovina za 19.900 din, zato sam i pisao na forumu, kome treba.Plus bila Midea na popustu proslog meseca kada sam je ja kupio 20k rsd.🙂
33m2, su dnevna soba spojena sa kuhinjom i odvojena spavaća soba + 4m2 terasa, prvi sprat, ali nije na sunčanoj strani, grejanje zimi jako slabo... sva sreća nije naš stan. Veš nikako ne sušim unutra, samo mi jos ta vlaga fali. Luftiram stalno (otvaram i ulazna vrata), kupatilo nema prozor, ima neki ventilator. Verujem da će sa aparatom biti mnogo bolja situacija. Hvala!33m2 sugerise da se i ves susi unutra najverovatnije, u tako malom prostoru kada se tusira, kuva i zivi vise od jedne osobe prave se znacajni problemi, plus ako je gradjeno brzo da se zidovi nisu osusili i / ili stan nije na suncanoj strani ili je u suterenu, eto hiljadu problema.
Ja bih sledeceg leta sve detaljno okrecio u najtoplijim danima (a tretirao pre krecenja sve zidove sa sredstvom protiv budji), leti pravio promaju sto vise a zimi grejao par stepeni iznad uobicajene temperature, pravio takodje promaju sto vise, smanjio kolicinu stvari u stanu, koristio aspirator pri i najmanjem kuvanju, za vreme tusiranja obavezno ventilator da izvlaci i luftiranje nakon svakog tusiranja plus odvlazivac da radi skoro non stop (kada se ne luftira). Ves unutra nikako, najmanje 3 sata napolje pre unosenja unutra. Pomenuta Midea ce izvlaciti 8-9L dnevno skoro sigurno.
Uredjaj kupi koji ti je najjeftiniji u toj klasi. Nista manje od Midea koju pominjemo ovde. Pise iznad u postu koje su odgovarajuce oznake za Trotec i Gorenje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari