U kvalitetu
salim se udruzili se da zajedno tuze
al meni se hurt locker nije svideo nista sem vizuelnog zbog blu raya
A mi koji smo skinuli a nismo gledali?jos sam mlad za grupna tusiranja u zatvoru
![]()
ja nisam ni cuo za ovaj film
ja nisam ni cuo za ovaj film
ALEX VEIGA, AP Business Writer
AP Online
08-03-2005
Dateline: LOS ANGELES
Sony Pictures Entertainment must pay $1.5 million to settle a class-action lawsuit accusing the studio of citing a fake movie critic in ads for several films.
Moviegoers who saw the films "Vertical Limit," "A Knight's Tale," "The Animal," "Hollow Man" or "The Patriot" during their original theater runs must file a claim to be eligible for a $5 per ticket reimbursement, lawyer Norman Blumenthal said Tuesday. He represented a group of filmgoers who sued Sony Pictures in 2001.
Any funds remaining after claims are satisfied would go to charity, he said.
Sony Pictures declined comment. …
+1ja nisam ni cuo za ovaj film
Prave extra reklamu, nema sta.
http://www.highbeam.com/doc/1P1-111788437.html
Dakle SONY napravi laznog kriticara za filmove, koji da sve najbolje ocene za njihove filmove koji su daleko ispod proseka, ljudi odu u bioskop i vide da su filmovi ***t. Posle imaju problem sa tim da ljudi ne idu u bioskop da provere koliko su filmovi losi dok ih nepostojeci-lazni-kriticari oceljuju kao legendarne. WTF?
pa kad nema u Novom Sadu...Znate li vi ljudi da mi u Kragujevcu i da hoćemo ne možemo da gledamo filmove u bioskopu zato što bioskop jednostavno ne postoji.
Grad sa preko 200.000 stanovnika, četvrti po veličini u zemlji, regionalni centar... :wall:
Znate li vi ljudi da mi u Kragujevcu i da hoćemo ne možemo da gledamo filmove u bioskopu zato što bioskop jednostavno ne postoji.
Grad sa preko 200.000 stanovnika, četvrti po veličini u zemlji, regionalni centar... :wall:
^
Sta, ni u Novom Sadu nema kasvetan bioskop?!
Zato dodjite u "zirafa land" i odgledajte film na miru,u potpuno praznoj sali(dobro mozda ne potpuno praznoj,mozda bude redara u sali):S:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari