Šta je novo?

Odosmo na robiju

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel moze neko da mi objasni u kakvoj su uopste vezi The Hurt Locker i Uwe Boll?

U kvalitetu :D
salim se udruzili se da zajedno tuze :D

al meni se hurt locker nije svideo nista sem vizuelnog zbog blu raya

A mi koji smo skinuli a nismo gledali? :( jos sam mlad za grupna tusiranja u zatvoru :(

Pa osvojili oskara pa je FL bio inace nisam imao nameru da skidam kunem se , valjda ce mi verovati :(

A mi koji smo skinuli a nismo gledali? :( jos sam mlad za grupna tusiranja u zatvoru :(

Pustice vama koji ste samo skiunuli grupno u zatvoru da odgeldate da ne robijate za dzabe :D

Sony Must Pay $1.5 Million Due to Fake 'David Manning' Movie Blurbs

http://www.highbeam.com/doc/1P1-111788437.html

ALEX VEIGA, AP Business Writer
AP Online
08-03-2005
Dateline: LOS ANGELES
Sony Pictures Entertainment must pay $1.5 million to settle a class-action lawsuit accusing the studio of citing a fake movie critic in ads for several films.

Moviegoers who saw the films "Vertical Limit," "A Knight's Tale," "The Animal," "Hollow Man" or "The Patriot" during their original theater runs must file a claim to be eligible for a $5 per ticket reimbursement, lawyer Norman Blumenthal said Tuesday. He represented a group of filmgoers who sued Sony Pictures in 2001.

Any funds remaining after claims are satisfied would go to charity, he said.

Sony Pictures declined comment. …

Dakle SONY napravi laznog kriticara za filmove, koji da sve najbolje ocene za njihove filmove koji su daleko ispod proseka, ljudi odu u bioskop i vide da su filmovi ***t. Posle imaju problem sa tim da ljudi ne idu u bioskop da provere koliko su filmovi losi dok ih nepostojeci-lazni-kriticari oceljuju kao legendarne. WTF?

Poslednja izmena:
E to je bas "lame" za golden medalju, ta tuzba i taj Sonijev "Egbert".A inace, Vertical, Knight's Tale, a i Hollow su ok filmovi sto se mene tice.

http://www.highbeam.com/doc/1P1-111788437.html

Dakle SONY napravi laznog kriticara za filmove, koji da sve najbolje ocene za njihove filmove koji su daleko ispod proseka, ljudi odu u bioskop i vide da su filmovi ***t. Posle imaju problem sa tim da ljudi ne idu u bioskop da provere koliko su filmovi losi dok ih nepostojeci-lazni-kriticari oceljuju kao legendarne. WTF?

Znate li vi ljudi da mi u Kragujevcu i da hoćemo ne možemo da gledamo filmove u bioskopu zato što bioskop jednostavno ne postoji.
Grad sa preko 200.000 stanovnika, četvrti po veličini u zemlji, regionalni centar... :wall:

Mi u Nisu imamo samo Dom Vojske, gde je repertoar 0 (i slovima: nula!!!). Doduse, davao se Avatar, ali ko ce da ga gleda na rupicastom, pozutelom platnu kada moze da ga gleda kod kuce, pa makar i piratsku verziju. Onaj Vilin grad se vec 5 godina, ako ne i vise, renovira i najavljuje kao super moderan bioskop, samo nikako da udje narod u tu salu i da vidi sta je tu super moderno.
Sto se tice placanja kriticara od strane Sony-ja, ako su ih odrapili, ma trebali su jos! Sada svi da se organizujemo i da sidujemo Sony-jeve filmove iz inata! :whip:

Znate li vi ljudi da mi u Kragujevcu i da hoćemo ne možemo da gledamo filmove u bioskopu zato što bioskop jednostavno ne postoji.
Grad sa preko 200.000 stanovnika, četvrti po veličini u zemlji, regionalni centar... :wall:
pa kad nema u Novom Sadu...

nope

renovira se Arena, pa kada zavrse imacemo jedan :D ali kako kazu vredan

I nama se taj jedan ali vredan renovira kao da je u pitanju Kineski zid, a ne bioskop...

Da se mi organizujemo,napravimo Bench skup pa kad smo vec u Bg da odemo i do bioskopa?
Zalosno momci,zalosno...

Zato dodjite u "zirafa land" i odgledajte film na miru,u potpuno praznoj sali(dobro mozda ne potpuno praznoj,mozda bude redara u sali):S:

^

Sta, ni u Novom Sadu nema kasvetan bioskop?!

U Jagodini ruše ogroman bioskop da bi neki bizmismen :D napravio zgradu :wall: ..... ostala nam je samo mala sala gde se puštaju filmovi i gledaju predstave.

Znam šta će te da kažete ... da mi imamo Palmu i Žirafu ,)

Poslednja izmena:
your life is a movie :d

Ja sam skinuo film odavno ali nikada ga nisam odgledao i po svoj prilici i necu tako da ce shift + delete da radi. Dali bi me dobar advokat odbranio u ovom slucaju? :D

kad oni dokazu da sam ja sedeo za racunarom koji ima tu ip adresu u vreme kada je skidan taj i taj sadrzaj, mogu da me osude :)

Rec je o tom filmu, orginalni dvd se pojavio 2009-02-10 na torentu izdanje Ita PAL Retail DvD9 , a dvd rip je vec bio 2009-01-22, to vam je pocetak 2009, ali posto film nije prosao zapazen morao je da se pojavi na dodeli oskara, ko voli ovakvu vrstu filmova ovaj film je odgledao jos davno ....

Meni je film odlican, a gledao sam ga bas u to vreme kad se pojavio u *khm* domacim vrlim bioskopima.
I nije mi jasno zbog cega je tek sad postao "poznat" i usao u konkurenciju za Oskara ove godine. A i jasno mi je zasto nije zaradio kintu, a to nema uopste veze sa nasim *khm* bioskopima, tako da traze pogresnog krivca, as usual...

S druge strane, Uwe ima za cim da zali, njega je piraterija upropastila, onakav kvalitet i talenat ozbiljno su ugrozeni...

budzet 11 , Prihod 23M ...
Bas nije zaradio :D
To sto su hteli i predvidjali 40 to ne znaci da nije zaradio :)

Poslednja izmena:
+ zarada od optickih medija, rentiranje za tv stanice.... + tuzba:d....

tja... gledao sam taj film prosle godine i vec sam zaboravio o cemu se radi :D eto koliko mi se dopao... ,)

Sad ste me "naložili" pa ću morati da ga skinem i pogledam :d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno