ivan555
Slavan
- Učlanjen(a)
- 27.11.2007
- Poena
- 349
Hvala majstore!!!
No problem. Samo obrati pažnju na širinu tvog upaljača u kolima, nije isti kod svih automobila! Ako se dobro sećam, Yugo ima uži upaljač u odnosu na normalna kola :d
Hvala majstore!!!
nazalost nece da mozeVeć 10 godina vozim strana kola Zastava 10)
nazalost nece da moze
inace uplaljaci su univerzalni
mozda sad ima bas neki ali za yugo ladu ... sam siguran da su isiti ko i ostali
Pitanje sam postavio u svetlu cinjenice koja se pominje ovde da kinezi prave razne varjante punjaca za ove stvari pa je trebalo da glasi: Da li Kinezi prave punjace kojim bi se ovaj plejer punio bez racunara?
fluxy, slecdeci put ili ukljuci mozak ili se rokni tim sedativom u glavu pre nego sto histericno regujes. Pitanje na koje ne zelis da odgovoris ne zasluzuje ni ovoliku nervozu.
Formiranja za litijumske baterije ne vaze. Napuni, vozi i uzivaj u playeru i muzici.
Poz
Kupio sam e250. Jedino sto ne mogu da uradim je da izbrisem video fajlove. Da li neko zna kako?
Kupio sam e250. Jedino sto ne mogu da uradim je da izbrisem video fajlove. Da li neko zna kako?
Da li si ovo procitao:
http://www.sandisk.com/Assets/File/pdf/guides/e200/e200_userguide_sr.pdf
-> Brisanje video zapisa
ma zna se ako hoces kvalitet kupi sto je skupo.......
Release notes for Sansa Clip Version 1.01.20:
...
Volume range is extended 10 steps (-15 db) at the lowest setting to allow quieter playback of MP3 and FM radio.
...
ma zna se ako hoces kvalitet kupi sto je skupo.......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari