Šta je novo?

OdeljenjeFajlova.com - FileSharing sistem za SCG!

haha...ne bih bas da se zezam sa time...a posebno sa warez fajlovima...vec me je kontaktirala Ruska Obavestajna Sluzba u vezi par fajlova...

www je napisao(la):
haha...ne bih bas da se zezam sa time...a posebno sa warez fajlovima...vec me je kontaktirala Ruska Obavestajna Sluzba u vezi par fajlova...

Kojih ;)

haha...pa nekoliko fajlova firme "Abbyy" !

@www zasto ne mogu da otvorim totalshare nalog?
Pokusao sam vec 2 puta i nista.

hmm...ja sam upravo pokusao i sve radi besprekorno...sta se deslio?

Kad se registrujem,prijavljuje da je nalog otvoren ali nije aktiviran,kasnije kad pokusam da se ulogujem prijavljuje mi pogresnu kombinaciju username/password.

Poslednja izmena:
Meni sve radi kako treba.

P.S.
Lepa zamisao, za sada, videcemo kuda ce od sada!!!

psaras_pa je napisao(la):
Kad se registrujem,prijavljuje da je nalog otvoren ali nije aktiviran,kasnije kad pokusam da se ulogujem prijavljuje mi pogresnu kombinaciju username/password.

- Hmm...posalji mi na PM svoj username pa cu ga ukloniti iz baze, pa se ponovo registruj...

Aponen je napisao(la):
Meni sve radi kako treba.

P.S.
Lepa zamisao, za sada, videcemo kuda ce od sada!!!

- Hvala!

Juce sam se registrovao, danas mi nalog nije radio... pnovo sam se registrovao...
ulovao sam 8 fajlova po 30mb, kad pokusam neki od njh, da on meni onaj link za skidanje, ali posle prijavi 404 file not found... |[
da ne kazem da sam se naradio da upujem tih 240mb...

hmm...posalji mi username na PM pa cu da vidim o cemu se radi...inace danas sam testirao otvaranje naloga i upload fajlova od 100 mb i sve normalno radi...upravo sam zavrsio sa uploadom fajla od 98 MB...

Izasao je clanak o filesharing servisima u SK-u na strani 45. gde se spominje i OdeljenjeFajlova.com !

If you found a file that you think is illegal or violenting any type of copyright, please inform us, and we will take all necessary measures to delete that file from our servers.

Moglo bi to bolje:

Due to the high volume of uploaded files with most of them being archives often protected by a password, we cannot verify each and every file we host. If you are certain that some of the files contain illegal or copyrighted material please fill in the form below and we will remove the offending data from our servers as soon as possible.

Promeni why choosing us stvarno, zvuci uzasno.

Why choosing us i about us je redundantno (deo teksta se preklapa). Razmisli da zamenis to sa jednim linkom tipa "Do YOU need filedepartment.com?" i promenis tekst u skladu sa tim tipa "ako zelite bla, bla, onda je ovo pravo mesto za vas".

Stavi paypal donacije negde gde je uocljivija, na primer na vrh/dno glavne stranice.

srecno.

Obavestavam Vas o novostima na projektu OdeljenjeFajlova.com :

(19th Mart 2006) :

Konačno, posle dva meseca je ovde! Oficijalni OdeljenjeFajlova.com Menadžer Za Preuzimanje Fajlova sa oficijalnim nazivom "US-FD Downloader". Ovaj program predstavlja rezultat saradnje između Dimonius.ru i Brand Co. Agencije. Molimo Vas da posetite adresu koja se ispod za više detalja i adresu za njegovo preuzimanje.

http://www.filedepartment.com/info.php

Posetite link iznad pa recite zakljucke...:p

Samo sto sam te pohvalio a nocas ti filedepartment ne radi!

hah...izvinjavam se svima zbog gresaka koje su se dogadjale sinoc...dodaje se jos jedan server pa se premestaju fajlovi i radi backup celog sistema. Zbog toga je doslo do opterecenja. Ceo proces ce biti zavrsen do ponedeljka posle-podne!

NOVA usluga OdeljenjeFajlova.com - "SoftShare" :

OdeljenjeFajlova.com je ponosan što Vam ovom prilikom predstavlja novu uslugu pod nazivom "SoftShare" !

"SoftShare" predstavlja centar za preuzimanje najnovijih programa koji se mogu naći na internetu. Ova baza sa programima se svakodnevno ažurira. Kada se ispuni lista od 20 programa, stari programi se brišu dok se dodavanje novih nastavlja. Svi programi se ocenjuju, a oni najbolji dolaze na stranicu TOP 5 !

Zbog toga redovno posećujte ovu stranu da bi ste bili u toku sa najnovijim dešavanjima iz sveta programa na internetu!

Za vise informacija posetite :

http://www.filedepartment.com/softshare.php

Poslednja izmena:
Izvinjavam se sto vracam topic iz mrtvih, ali sta je bilo sa ovim sajtom. Trazio sam rec adsense pa naleteo na ovaj topic i sad vidim da sajt vise ne radi. Jel bilo nekog objasnjenja zasto.

Drago mi je da je bar neko pa makar i nabasao na ovaj topic.

Zao mi je sto je brzo zaboravljen, ali sta se tu moze...

Sajt je zatvoren pre oko 3-4 meseca zbog prevelikog transfera (oko 1 TB mesecno) tj. zbog finansijskih problema.

Nazalost, ni jedna firma (osim HostingMania-e koja nam je ponudila par varijanti) se nije javila i pruzila nam potrebnu pomoc.

U projekat je ulozeno oko 2500 eura + troskovi hostinga.

Sajt ima veliki potencijal, samo treba neko da ga pogura...

Ili ako neko zeli da odkupi skriptu...

Eh, steta sto je tako ispalo. Ne znam kako sada stoje stvari sa hostingom, ali pogledaj www.servage.net nude oko 2100 GB protoka mesecno za 7,50$. Na jednom drugom topicu se komentarise njihov hosting, pa baci pogled. Neki od njih imaju svoje sajtove sa hostovanjem slika i kazu da ok radi.

Nadam se da neces odustati od ovog projekta. Mozda ces vremenom naci nekog sponzora i sl. Ja bih rado pomogao, ali nazalost, finansije mi to ne dozvoljavaju, mada promocija na mom sajtu, neki baner i sl. uvek moze.

Pozdrav.

Nazad
Vrh Dno