Kiwy je napisao(la):OK ali je zabranjeno to reci u javnosti a posebno na sajtu jer ce ti google prekinuti ugovor. Mada to su sitne pare sto daje adsense...
Ne smes da "teras" posetioce da klikcu na adsence linkove, niti da im to sugerises, naravno da uvek mozes napraviti kombinaciju da posetioci budu prinudjeni da kliknu, kao sto je Sasa napisao, a onda ce ti jos ekspresnije ugasiti account. Svaki neuobicajeno veliki CTR dovodi do gasenja racuna, tako da nista od muze googl-a, sem na legalan nacin.Sasa_NS je napisao(la):Pridružujem se čestitkama... Zaista odličan projekat.
Vidim (iz do sada napisanog) da imaš problema da "nateraš" posetioce da obavezno kliknu na reklamni baner... Na nekim sajtovima sam video da ne dozvoljavaju da krene download dok ne klikneš na određenu reklamu (i pritom ne objašnjavaju ništa)...
Možeš li ovako nešto implementirati na svoj sajt? Meni lično tako nešto ne bi smetalo...
Sasa_NS je napisao(la):Vidim (iz do sada napisanog) da imaš problema da "nateraš" posetioce da obavezno kliknu na reklamni baner... Na nekim sajtovima sam video da ne dozvoljavaju da krene download dok ne klikneš na određenu reklamu (i pritom ne objašnjavaju ništa)...
Možeš li ovako nešto implementirati na svoj sajt? Meni lično tako nešto ne bi smetalo...
EagleOne je napisao(la):Ne smes da "teras" posetioce da klikcu na adsence linkove, niti da im to sugerises, naravno da uvek mozes napraviti kombinaciju da posetioci budu prinudjeni da kliknu, kao sto je Sasa napisao, a onda ce ti jos ekspresnije ugasiti account. Svaki neuobicajeno veliki CTR dovodi do gasenja racuna, tako da nista od muze googl-a, sem na legalan nacin.
Sasa_NS je napisao(la):Dalje, mislim da ti je još uvek ostalo nekih "repova" od ranije... Na prvoj stranici sajta piše "Popust 50% na sve vrste članarina", a kada uđeš da detaljnije pročitaš tekst, vidiš i: "JOŠ 20 BESPLATNIH NALOGA!!!, "1 MESEC besplatnog korišćenja TotalShare naloga"... itd.
Sasa_NS je napisao(la):Pre nije bilo smisla stavljati google adsence na sajtove na srpskom, jer bi ti se vrtele neprofitne reklame, znaci da se to sada promenilo ?
tada cu omoguciti oko 500 mb uploada po fajlu...
djalf je napisao(la):Kako ti se ovo isplati uopste??
bira je napisao(la):Svaka cast na trudu,nadam se da ces uspeti da nadjes sponzora.
sH@DoW je napisao(la):Lepo sto imamo sada nase domace. Imas moju podrsku. Ako mogu nekako da pomognem reci.
Kada je rec o tim ogranicenjima, normalno da u pocetnu ih nema zato sto nema toliko usera i nema zagusenje uopste. Kada bude stigao da ima 200 Terabytes kao rapidshare mora da stavi neka ogranicenja.
Poz..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari