s5p
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 09.04.2019
- Poena
- 115
Pozdrav drugari, imao sam do pre par dana Teslu 43T319SF sa TCL panelom, imao je odlicnu sliku i bio sam prezadovoljan sa njim, medjutim pocele su se pojavljivati crne crtice po horizontali, koje su se jedino primecivale kada je mracan ambijent i to kada se priblizis ispred tv-a, ovako sa daljine se nije nista primecivalo. Imao je garanciju 3 godine, a ovo se desilo u drugoj godini i ajd reko neka ga poprave dok je u garanciji, odnesem u radnju, kad ono prc, niti mogu da ga poprave (nemaju delove zbog korone), niti pa imaju taj model da mi daju novi, reklamacija prihvacena, ali povracaj celokupnog iznosa. Da sam znao da ce se tako odigrati, odneo bih ga jesenas nekad.
Sva pohvala za Teh****diju sto se tice odgovora na reklamacije, brzi su i efikasni.
Sada je doslo vreme za novi TV. Budzet je otprilike oko 80k dinara (kp, prodavnice...). Kolko sam skontao, bitno je da ima VA panel. Interesuje me sta predlazete, velicina ekrana od 55 do 65 inca.
Nije mi potreban za gaming, ali volim da imam sto kvalitetniji panel sa zivim bojama i dobrim uglom za gledanje.
Kaci se svakako na android tv box (beelink), gde ce se koristiti za gledanje iptv sadrzaja putem tivimate-a, youtube, i kodi za filmove. Pa mi u sustini OS tv-a nije toliko bitan?
Sva pohvala za Teh****diju sto se tice odgovora na reklamacije, brzi su i efikasni.
Sada je doslo vreme za novi TV. Budzet je otprilike oko 80k dinara (kp, prodavnice...). Kolko sam skontao, bitno je da ima VA panel. Interesuje me sta predlazete, velicina ekrana od 55 do 65 inca.
Nije mi potreban za gaming, ali volim da imam sto kvalitetniji panel sa zivim bojama i dobrim uglom za gledanje.
Kaci se svakako na android tv box (beelink), gde ce se koristiti za gledanje iptv sadrzaja putem tivimate-a, youtube, i kodi za filmove. Pa mi u sustini OS tv-a nije toliko bitan?