Šta je novo?

Oddworld ... Da li se secate?

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
Da li se secate Abe-a i prve dve igre iz kompletnog sveta, koji im 5 razlicitih svetova. Nazalost, za Pc su samo prva dva sveta : Abe's oddysee i Abe's exodus.Ostali svetovi : Munch oddysee , Stranger i Hand of odd , su samp za Xbox. Steta.Sto im je problem da igre exportuju za Pc?

borab je napisao(la):

Je koliko se secam vise bila avantura nego platforma(kao ostali delovi)!?!Ako se ne varam pogled je bio izometriski....ahhhh ta divna vremena,mlad,glup,vremena koliko hoces...

Stvarno, to su bila vremena :)...sećam se da sam provisio na oba dela dosta vremena...

Nije bilo izometrije (bar u odiseji i egzodusu), vec klasicna platformska avantura "ekran-po-ekran)
I da, igra je bila (a meni licno je i dalje) VRH.

Meni je uz Half-Life i dalje najbolja igra ikad (oba dela)
Animaciju u drugom delu su bas bile prepune humora.
Prava steta sto nastavaka nema na PC-u (mada na kraju drugog dela je bila najava za Munch`s Oddissey gde su lepo rekli "...and don`t even think about playing it on your miserable 32 bit machine" :D (doduse X-box je upravo to)

koliko se secam prosla je dosta sugavo na X-boxu,bas zbog tog kvazi 3-d

cholak je napisao(la):
koliko se secam prosla je dosta sugavo na X-boxu,bas zbog tog kvazi 3-d
Tacno, posle neka neko kaze da je 2d grafika shit!

ja se secam kako ga je misha zavrljachio kroz moj prozor *XIII sprat lepo je leteo

pa bolje da ga bacim nego tebi da dam ;)
shalim se, sad mi zao shto sam bacio, bila odlichna igra :(

borab je napisao(la):
Da li se secate Abe-a i prve dve igre iz kompletnog sveta, koji im 5 razlicitih svetova. Nazalost, za Pc su samo prva dva sveta : Abe's oddysee i Abe's exodus.Ostali svetovi : Munch oddysee , Stranger i Hand of odd , su samp za Xbox. Steta.Sto im je problem da igre exportuju za Pc?

Kec je bila vrhunska igra. Nazalost nisam je presao zbog nekog buga na cdu. Bem ti pirateriju. Ni sad mi ne bi bilo zao da trosim vreme igrajuci je.

Skoro sam, po ko zna koji put zavrsio oba dela.

Da li je neko spreman da mi nareze oddworld. Nikad necu prezaliti sto keca nisam presao. Mislim da original nema gde sad da se kupi. A i nisam pri parama :)

Koristite Pm.

Nazad
Vrh Dno