RazbojNick
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.02.2004
- Poena
- 865
Btw, JG test je iz 2006., HWSecrets iz 2009. Teško da su ostali na identičnoj, neizmenjenoj platformi zaključno sa 2011. kad je SXS serija došla do EOL.
Razlike su eventualno izbor kondenzatora i slicno.U svakom slučaju, Epsilon platforma je generički naziv za nekoliko sklopova koji imaju različite odlike.
...kod Seasonic napajanja koja imaju regulaciju obrtaja venta treba obratiti paznju na pregrevanje, jer zna da se zaglavi ta regulacija ili da se vent uopste ne pali pa greje celo kuciste. Vec nekoliko puta sam naleteo da ljudi pisu o tom problemu.... za Seasonic i corsair.
Ta napajanja imaju funkcionalnu OTP (over-temperature protection), tako da se ne sekiraš.
Tvrdiš na osnovu čega?Razlike su eventualno izbor kondenzatora i slicno.
...kazu da je znalo i da zasmrdi, bas je na sekiri aktualna tema.
A lik kome se nije palio vent je problem uocio nakon sto mu je masina sa klokovanom otkljucanom Zosmom(dakle Thubanom) ceo dan vrtela linX, Psycho SeaSonic bez venta sljakao bez problema svo to vreme i-nista
ne tvrdim da si izmislio, pitao sam jer nisam mogao da pronadjem ništa takvo. Link bi bio koristan, ako imaš.Pa pogledaj po netu, nije nesto sto sam izmislio. Zna se sta je platforma, postoje doduse cesto i modifikacije, al' sam siguran da OCZ nije nista modifikovao u sxs seriji sa FSP Epsilon platformom.
Moze li mi neko reci vrijedi li ovo napajanje 50 eura http://www.itsvet.com/proizvod/ocz-...-ocz500sxs-500w/comp_comp_powersupply/326/278
Ili je bolja varijanta da se uzme seasonic SS 430GB za 60 eura?
Nemam link, radi se o testovima FSP Epsilon baziranih napajanja, a ima ih dosta. To je poznata boljka te platforme.ne tvrdim da si izmislio, pitao sam jer nisam mogao da pronadjem ništa takvo. Link bi bio koristan, ako imaš.
Poenta je: JohnnyGuru testira FSP Epsilon bazirano napajanje iz OCZ 2006. i dobija velike N&R. HWSecrets, Overclock3D i još dosta drugih 2007. i 2008. testira napajanje istog "proizvodjača" i nominalno istu platofrmu i dobija niske vrednosti za noise i ripple. Dakle, ili je sam FSP popravio platformu ili je OCZ napravio potrebne modifikacije, a i dalje je osnova Epsilon platforma. Možda je baš JG test doveo do poboljšanja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari